Ποδόσφαιρο

Nations League: Ισραήλ - Ιταλία, υπερηχητικοί οι Ιταλοί!

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:50

Σπουδαία αρχή έκανε η Ιταλία νικώντας τη Γαλλία στο πρώτο ματς και έτσι θέλει να συνεχίσει και σήμερα. 

Nations League: Ισραήλ - Ιταλία, υπερηχητικοί οι Ιταλοί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ισραήλ - Ιταλία.

Ώρα: 21:45 κωδ. ΟΠΑΠ: 773

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ισραήλ

Tο Ισραήλ γνώριζε από την αρχή πως είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στο Βέλγιο και δεν απέφυγε την ήττα με 3-1. Από το 21′ πίσω στο σκορ και παρότι ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 36′ σε 1-1 δεν μπήκε συγκεντρωμένο στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, πληρώνοντας το με δύο εις βάρος του τέρματα. Δεύτερο πολύ απαιτητικό παιχνίδι στη σειρά μεγάλης δυσκολίας. Το παιχνίδι με την σκουάντρα ατζούρα φυσικά δεν θα διεξαχθεί στο Ισραήλ αλλά, στην Βουδαπέστη. Πάει καιρός από τότε που έπαιξαν στο σπίτι τους οι παίκτες του Μπεν Σιμόν. «Θέλουμε να είμαστε θαρραλέοι σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο, θέλουμε να χτίσουμε την ταυτότητά μας και θέλουμε ο κόσμος να δεθεί μαζί μας» είπε ο κόουτς. Σίγουρα είναι το αουτσάιντερ του ομίλου.

Αγωνιστικά νέα

Ο Ζάχαβι έμεινε εκτός επιλογή που ήταν έκπληξη αλλά ο κόουτς ενημέρωσε πως μίλησε με τον παίκτη και θα συνεννοούνται για το πότε μπορεί να βοηθήσει. Καμία άλλη έκπληξη.

Ιταλία

Με την εικόνα της στο Euro η Ιταλία απογοήτευσε τον κόσμο της και έχει την ευκαιρία σε έναν δύσκολο όμιλο να τον κερδίσει ξανά. Έκανε την αρχή με μια μεγάλη νίκη κόντρα στη Γαλλία με 1-3 εκτός έδρας. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς, βρήκε τον δρόμο για την μεγάλη ανατροπή. Ντι Μάρκο, Φρατέζι και Ρασπαντόρι οι τρεις σκόρερ της ομάδας. O Σπαλέτι πλέον δείχνει να ξέρει καλύτερα την ομάδα του και προσπαθεί να βρει τη σωστή φιλοσοφία παιχνιδιού μέσα από αυτούς.

Αγωνιστικά νέα

Ο Σπαλέτι υποσχέθηκε μια νέα ομάδα. Σε σχέση με το Euro λείπουν εννέα παίκτες. Αναγκαστικά ο Μπαρέλα που μπήκε στο χειρουργείο και ο Κιέζα που προσπαθεί να βρει ρυθμό στην Λίβερπουλ. Εκτός και οι Ζορζίνιο, Σκαμάκα, Κριστάντε, Ελ Σαράουι, Φολορούνσο, Μαντσίνι, Νταρμιάν. Χτύπησε ο Καλαφιόρι στο προηγούμενο ματς και ίσως προφυλαχθεί σήμερα στα πιο πρόσφατα νέα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
7.5 4.85 1.37 2.15 1.65 1.44 2.67 1.91 1.78 2.95 1.15 1.07
Ισραήλ - Ιταλία / Εκτίμηση

Η Ιταλία δείχνει να μπαίνει στο σωστό δρόμο και με τη ψυχολογία στα ύψη μετά από μια τόσο σπουδαία νίκη, σήμερα βλέπει το σημερινό εμπόδιο με διαφορετικό μάτι. Έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και θα τα καταφέρει. Αξιόμαχο το Ισραήλ, δεν θα κλάψει τη μοίρα του. 2 & over 2.5 (1.80) στο Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr