Ποδόσφαιρο

Nations League: Σλοβακία - Αζερμπαϊτζάν, τον πρώτο λόγο οι Σλοβάκοι!

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:40

Κάκιστο ήταν το ξεκίνημα του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του Αζερμπαϊτζάν, οπότε σήμερα θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Nations League: Σλοβακία - Αζερμπαϊτζάν, τον πρώτο λόγο οι Σλοβάκοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σλοβακία - Αζερμπαϊτζάν.

Ώρα: 19:00κωδ. ΟΠΑΠ: 721

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σλοβακία

Με το δεξί ξεκίνησε η Σλοβακία στην πρεμιέρα της στον όμιλο. Αντιμετώπισε εκτός έδρας την Εσθονία και κατάφερε να φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ήταν αυτή που μπήκε μπροστά στο σκορ με 0-1 με γκολ του Τόμας Σούσλοβ στο 70ο λεπτό και έκτοτε δεν έχασε το προβάδισμα παρά τη πίεση που δέχθηκε. Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στο προηγούμενο Nations League είχε απογοητεύσει και ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ότι η ομάδα του θα φροντίσει να παίξει καλύτερα και να κάνει δοκιμές νέων παικτών: «χρειαζόμαστε την νέα γενιά του ποδοσφάιρου μας». Στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους εντός έδρας, φιλικά και επίσημα οι Σλοβάκοι έχουν χάσει μόλις δύο φορές (5/3/2).

Αγωνιστικά νέα

Εκτός έμεινε ο Χροσόβσκι ο οποίος θα γίνει πατέρας. Τραυματίες είναι οι Κούτσκα (μέσος) και Σραντς (επιθετικός) που ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο Euro.

Αζερμπαϊτζάν

Το ντεμπούτο του Φερνάντος Σάντος στον πάγκο δεν συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ηττήθηκε με 3-1 εντός έδρας, από τη Σουηδία. Δεν ήταν απογοητευτική η εμφάνισή τους, αλλά εμφανίστηκαν πολύ άστοχοι. Η παραμονή στην κατηγορία είναι ο μεγάλος στόχος των Αζέρων, που αναμένεται να κοντραριστούν με την Εσθονία για την αποφυγή της τελευταίας θέσης του ομίλου. Το Αζερμπαϊτζάν πάντως έχει χάσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας (1/0/4) κερδίζοντας μόνο την αδύναμη Εσθονία. Με πιο σοβαρούς αντιπάλους μέτρησε +3 γκολ παθητικό σε κάθε ματς.

Αγωνιστικά νέα

Ο Ισραφίλοβ δεν κλήθηκε στην αποστολή καθώς ήταν τιμωρημένος για το πρώτο ματς. Δεν κλήθηκε ο στόπερ Κρίβοτσουκ (παίζει στην Νότια Κορέα) και ο επιθετικός Εμρέλι (Νυρεμβέργη).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.34 5 7.75 2.1 1.68 1.4 2.82 1.94 1.77 1.06 1.15 3.05
Σλοβακία - Αζερμπαϊτζάν / Εκτίμηση

Η Σλοβακία είναι το λογικό φαβορί σε αυτόν τον αγώνα. Αναμενόμενα πιστεύουμε πως θα φτάσει στη νίκη εύκολα ή δύσκολα. Οι φιλοξενούμενοι θα πιέσουν φυσικά και ίσως βρουν ένα γκολ. 1 & over 1.5 (1.66) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr