Ποδόσφαιρο

Nations League: Γιβραλτάρ - Λιχτενστάιν, λογικός διπλασιασμός!

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:16

Το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα αναζητούν οι δύο ομάδες σήμερα!

Nations League: Γιβραλτάρ - Λιχτενστάιν, λογικός διπλασιασμός!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γιβραλτάρ - Λιχτενστάιν.

Ώρα: 19:00 κωδ. ΟΠΑΠ: 719

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Γιβραλτάρ

Μετά την φιλική νίκη με την Ανδόρα, το Γιβραλτάρ μπαίνει στην μάχη του Nations League με αντίπαλο το Λίχτενσταϊν, στην επιστροφή του στην League D. Την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες σε αυτή την κατηγορία το Γιβραλτάρ δεν έχασε (1/1/0). Σε επίσημα εκείνη η νίκη που είχε πετύχει στο Λίχτενσταϊν τον Οκτώβριο του 2020 είναι η τελευταία και από τότε έχουν περάσει 28 αγώνες (0/3/25).

Αγωνιστικά νέα

Προπονητής παραμένει ο Χούλιο Ρίμπας. Λείπει από την αποστολή ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Σέρτζεντ αλλά και ο μέσος Ρόναν. Όλοι οι υπόλοιποι έτοιμοι.

Λιχτενστάιν

Το Λιχτενστάιν στην πρεμιέρα του Nations League υπέστη κακή ήττα με 1-0 στην έδρα του Σαν Μαρίνο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με το αριστερό τις υποχρεώσεις του. Ο Κόνραντ Φούνφστουκ παραμένει στον πάγκο της ομάδας και η ομοσπονδία δείχνει να έχει υπομονή μαζί του δίνοντάς του παράλληλα και την πολυτέλεια να κάνει πάρα πολλές δοκιμές παικτών μέχρι τώρα. Στην ιστορία του το Λίχτενσταϊν έχει καταφέρει να πετύχει δύο νίκες σε δεκαέξι ματς Nations League (2/3/11).

Αγωνιστικά νέα

Πάλι κάλεσε τρεις παίκτες που δεν έχουν συμμετοχή τους Φόσερ, Λα Ρούσο (τερματοφύλακες) και τον Τσούντ (μέσος). Επιστρέφει από τραυματισμό ο αμυντικός Μάρξερ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.94 3 4.25 1.35 2.95 1.09 5.85 2.47 1.45 1.18 1.34 1.77
Γιβραλτάρ - Λιχτενστάιν / Εκτίμηση

Το Γιβραλτάρ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να φτάσει στη σημαντική νίκη. Το Λιχτενστάιν όπως είναι φυσικό θα θελήσει να βρει απάντηση στην ήττα της πρεμιέρας, αλλά δεν θα είναι εύκολο. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr