Ποδόσφαιρο

Nations League: Βουλγαρία - Βόρεια Ιρλανδία, θέλουν νίκη οι γηπεδούχοι!

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:06

Η Βουλγαρία αν και είχε καλύτερη εικόνα τη πρώτη αγωνιστική, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που ήθελε. 

Nations League: Βουλγαρία - Βόρεια Ιρλανδία, θέλουν νίκη οι γηπεδούχοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Βουλγαρία - Βόρεια Ιρλανδία.

Ώρα: 19:00κωδ. ΟΠΑΠ: 718

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Βουλγαρία

Στη πρεμιέρα της διοργάνωσης έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Λευκορωσία. Την αδικεί το αυτό το 0-0 καθώς σε όλη τη διάρκεια του ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να παίξει περισσότερο ποδόσφαιρο και να απειλήσει. «Τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος. Ο αντίπαλος κίπερ έκανε το παιχνίδι της ζωής του. Αν είχαμε σκοράρει 2-3 γκολ όλα θα ήταν πιο εύκολα», το σχόλιο του επιθετικού Αλεξάντερ Κόλεφ. «Πρέπει να παίζουμε επιθετικά, για τη νίκη, έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε το γκρουπ» είπε ο κόουτς Ίλιαν Ίλιεβ. Η αλήθεια είναι ότι ο Ίλιεβ δείχνει να τα έχει βρει με τους παίκτες και όντως η ομάδα του παρουσιάζεται βελτιωμένη. Εντός έδρας νίκησε τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2022 και μάλιστα, το αδύναμο Γιβραλτάρ (5-1). Είναι η μοναδική νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια εντός έδρας (1/3/4).

Aγωνιστικά νέα

Έκανε μια αλλαγή στην αποστολή με τον τραυματία Κοβάτσεβ να δίνει την θέση του στον μέσο-επιθετικό Ντιμιτρόβ. Τραυματίες οι έμπειροι αμυντικοί Νεντιάλκοβ και Χριστόβ.

Βόρεια Ιρλανδία

Ιδανικό ξεκίνημα στο UEFA Nations League καθώς επικράτησε σχετικά εύκολα 2-0 εντός έδρας του Λουξεμβούργου. Πέτυχε τα δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο σχεδόν του παιχνιδιού και έκτοτε έκανε σωστή διαχείριση. H εμπειρία του κόουτς Μάικλ Ο’Νιλ είναι δεδομένο ότι έχει ήδη συμμαζέψει μια εθνική ομάδα που είχε χάσει τον δρόμο της τα προηγούμενα χρόνια χωρίς αυτόν. Έχει γίνει ξανά ο σκληρός, δυναμικός αντίπαλος που δύσκολα χάνει αλλά του λείπει βέβαια η επιθετική ποιότητα. Εκτός έδρας μια φιλική νίκη τον Μάρτιο στην Σκωτία (0-1) είναι η μοναδική στα τελευταία επτά παιχνίδια (1/1/5).

Aγωνιστικά νέα

Τέλος από την Εθνική ομάδα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Τζόνι Έβανς στα 36 του. Λόγω τραυματισμών έμειναν εκτός ο επιθετικός Ριντ και ο ακραίος επιθετικός ΜακΜέναμιν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.95 2.87 2.57 1.38 2.85 1.11 5.75 2.27 1.55 1.47 1.38 1.37
Βουλγαρία - Βόρεια Ιρλανδία / Εκτίμηση

Η Βουλγαρία θα θελήσει να μετουσιώσει την εικόνα του πρώτου ματς σε αποτέλεσμα σήμερα. Ουσιαστικά νίκη δηλαδή γιατί αποτέλεσμα πήρε τότε. Φυσικά ο πήχης της δυσκολίας ανεβαίνει εδώ σήμερα, οπότε μοιάζει πιο πιθανό να προσέξει και τα νώτα της, παρά να επιτεθεί περισσότερο. Under 2.5 (1.50) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr