Ποδόσφαιρο

Nations League: Λουξεμβούργο - Λευκορωσία, επιθετικό πρόβλημα!

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 07:52

Κλειστό παιχνίδι αναμένουμε ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες δεν φημίζονται για την επιθετική τους δραστηριότητα. 

Nations League: Λουξεμβούργο - Λευκορωσία, επιθετικό πρόβλημα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λουξεμβούργο - Λευκορωσία.

Ώρα: 16:00 κωδ. ΟΠΑΠ: 714

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Λουξεμβούργο

Μπήκε με το αριστερό στη διοργάνωση καθώς προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία. Δέχθηκε τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 11’ και στο 17’, τα οποία έμελλαν να κρίνουν τον αγώνα. Ο Λουκ Χολτς παραμένει στον πάγκο της ομάδας, στον οποίο βρίσκεται από το μακρινό 2010. Στην προηγούμενη διοργάνωση έφερε το Λουξεμβούργο μέχρι τα ημιτελικά για την πρόκριση αλλά έχασε από την Γεωργία. Είναι σαφές ότι η ομάδα είναι βελτιωμένη σημαντικά τα τελευταία χρόνια και επικίνδυνη. Το Λουξεμβούργο έρχεται και από ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου ενώ έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς εντός (4/0/1).

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφουν στην αποστολή ο αμυντικός Μαξίμ Σανό και ο επιθετικός Ντάνελ Σινανί. Παραμένουν εκτός ξανά οι Μπόρχες (Γκλάντμπαχ), Μάρτινς (Αούστρια Βιέννης) και Τιλ (Σαμπάχ).

Λευκορωσία

Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Βουλγαρία. Σε ένα παιχνίδι πάντως που η εμφάνισή της ήταν κάτω από του μετρίου και θα μπορούσε άνετα να είχε χάσει. Έχει τρομερό πρόβλημα στο σκοράρισμα, κάτι το οποίο το έχει δείξει καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Δεν τα πήγε άσχημα στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου κυπέλλου μαζεύοντας δώδεκα βαθμούς αλλά οι φιλικές ήττες με 4-0 από Ρωσία και Ισραήλ τον Ιούνιο χάλασαν την ψυχολογία. Ο κόουτς Κάρλος Αλός πάντως φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία στο Nations League: «Νομίζω ότι είναι εφικτό να κερδίσουμε την πρώτη θέση» είπε. Η ομάδα του έχει μόνο μια νίκη στους επτά τελευταίους αγώνες εκτός έδρας (1/3/3).

Αγωνιστικά νέα

Στην αποστολή επέστρεψε μετά από καιρό ο έμπειρος 37χρονος αμυντικός Μαρτίνοβιτς. Λόγω τραυματισμών δεν κλήθηκαν στην ομάδα οι Πολιτέβιτς (αμυντικός/Ντινάμο Μινσκ) και Μορόζοβ (επιθετικός/Αρούκα).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.91 3.1 4.15 1.4 2.7 1.11 5.35 2.25 1.54 1.19 1.31 1.8
Λουξεμβούργο - Λευκορωσία / Εκτίμηση

Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά ίσως να μην είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για τη νίκη. Η Λευκορωσία πάλεψε αρκετά απέναντι στη Βουλγαρία και παρόλο που ήταν κακή, άντεξε και πήρε τον βαθμό. Επιθετικά είναι το μεγάλο πρόβλημα και εκεί θα εστιάσουμε. No goal (1.63) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr