Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Εuro U21: Θα δούμε γκολ

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 01:40

Δύο αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Euro U21, όπου περιμένουμε να δούμε γκολ και θέαμα από τους νεαρούς αστέρες.

Προκριματικά Εuro U21: Θα δούμε γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις των Προκριματικών του Euro U21.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ U21 - Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ U21

Την καλύτερη εμφάνιση στην ιστορία του σε προκριματικές φάσεις Euro πραγματοποιεί το Γιβραλτάρ, καθώς έχει καταφέρει να πάρει τη μοναδική του νίκη σε 28 αγώνες στην ιστορία του στον θεσμό, ενώ και τα τρία τέρματα που έχει πετύχει συνολικά στη διοργάνωση, είναι στην τρέχουσα προκριματική φάση. Η ομάδα του Ντάβιντ Οτσέλο, δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και παίζει για την αξιοπρέπειά της. Η μοναδική της νίκη στα προκριματικά, έχει επιτευχθεί σε αυτή τη φάση, απέναντι στη Μολδαβία, οπότε μπορεί να κάνει ζημιές. Δεν έχει κερδίσει όμως ποτέ εντός έδρας στον θεσμό.

Η Β. Μακεδονία, είχε δύσκολο έργο στην Ολλανδία το βράδυ της Πέμπτης (ήττα με 5-0), έχοντας ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στα τελικά, παρά τις δύο νίκες που έχει στον όμιλο, η μία επί του Γιβραλτάρ. Η ομάδα του Ντράγκι Κανατλαρόφσκι, θέλει απλά να αποφύγει την τελευταία θέση στο τέλος της προκριματικής φάσης, για το γόητρο. Εκτός έδρας, έχει πάρει ήδη μία νίκη στην τρέχουσα προκριματική φάση, μέσα στη Σουηδία, ενώ έχει κερδίσει σε δύο από τα τελευταία πέντε ταξίδια της για τον θεσμό, οπότε δεν μπορεί να υποτιμηθεί, έχοντας κερδίσει αρκετά ισχυρούς αντιπάλους εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι ουραγών και γοήτρου, με το αδύναμο Γιβραλτάρ να υποδέχεται τη Β. Μακεδονία. Δεν περιμένουμε να δούμε σκοπιμότητες, αλλά ανοικτό ματς. Με τα γκολ θα πάμε, που είναι η πιο safe επιλογή. Over 3.5 σε απόδοση 1.92 από το pamestoixima.gr.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ U21 - ΓΕΩΡΓΙΑ U21

Η Ολλανδία το βράδυ της Πέμπτης υποδεχόταν την Β. Μακεδονία, την οποία και διέλυσε με 5-0 για να εξασφαλίσει το εισιτήριο των τελικών, κάνοντας το "8 στα 8" (τα έξι εκ των οποίων ήταν over 2.5), με συνολικά τέρματα 26-2. Η ομάδα του Μίχαελ Ράιζιχερ, είναι ουσιαστικά αδιάφορη στο ματς του Φένλο. Είναι 12 σερί αγώνες αήττητη σε αγώνες για τα προκριματικά του Euro. Ο επιθετικός Φαν Μπόμελ, σκοράρει και στα δύο τελευταία ματς προκριματικών. Εντός έδρας, έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία ματς στον θεσμό, με συνολικά τέρματα 12-0.

Η Γεωργία, υποδεχόταν τη Μολδαβία το βράδυ της Πέμπτης και η νίκη με 3-0 τη διατηρεί σε τροχιά δεύτερης θέσης, πριν από το πολύ δύσκολο ματς με την Ολλανδία. Η ομάδα του Ραμάζ Σβανάτζε, δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα προηγούμενα ματς που έδωσε. Μακριά από την έδρα της, μετρά τρία συνεχόμενα τρίποντα για τα προκριματικά, όλα under 2.5 και χωρίς να δεχτεί γκολ, με 0-1 ή 0-2. Η Ολλανδία όμως, είναι μία πολύ διαφορετική περίπτωση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ολλανδία είναι πρώτη και καλύτερη, αδιάφορη αλλά σίγουρα θέλει να κλείσει τα προκριματικά αήττητη. Οπότε, δεν περιμένουμε να μην ασχοληθεί με το ματς κόντρα στη Γεωργία, που από την πλευρά της θέλει να καπαρώσει τη δεύτερη θέση. Το κίνητρο είναι ξεκάθαρα με τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν θα ασχοληθούμε με σημείο. Πάμε με τα γκολ. G/G και Over 3.5 σε απόδοση 2.37 από το pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr