Ποδόσφαιρο

Nations League: Ρουμανία - Λιθουανία, άσος και γκολ

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 01:10

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για την αναμέτρηση της Ρουμανίας με τη Λιθουανία που θα διεξαχθεί για τον  2ο όμιλο της League C του Nations League

Nations League: Ρουμανία - Λιθουανία, άσος και γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρουμανία - Λιθουανία.

Ώρα: 21:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 776

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ρουμανία

Η εικόνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν καλύτερη από ότι περίμεναν πολλοί. Η ομάδα όμως άλλαξε προπονητή μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τον Ιορντανέσκου να δίνει την σκυτάλη στον σοφό, Μιρτσέα Λουτσέσκου. Μια ομάδα που έπαιζε με ρίσκο και άμεσα στην επίθεση πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα βγάλει με τον νέο κόουτς. Πάντως, την 1η αγωνιστική τα πήγε περίφημα και με γκολ των Μαν (40'), Ρ. Μαρίν (51') Ντραγκούς (82') πέρασε με 3-0 από την έδρα του Κοσόβου. Υπερασπίζεται ένα εντός έδρας αήττητο σερί που φτάνει τους οκτώ αγώνες (4/4/0). Λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός ο μέσος Λιξάντρου. Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με το Euro. Οι βασικοί θα είναι εδώ.

Λιθουανία

Κατάφερε να πάρει άνοδο στην τρίτη κατηγορία του Nations League απέναντι στο Γιβραλτάρ. Δεν το λες και σπουδαίο κατόρθωμα αλλά, τα κατάφερε. Ο Εντγκάρας Γιανκάουσκας είναι στον πάγκο πάνω από έναν χρόνο: «Έχουμε δύσκολο αλλά και ενδιαφέρον παιχνίδι μπροστά μας. Θέλω οι παίκτες να το δουν ως ευκαιρία, να δείξουν ποιοι είναι», είπε ο κόουτς για το ματς. Έχει δύο σερί νίκες εκτός, αλλά την 1η αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Κύπρο εντός έδρας. Ο κόουτς είπε ότι αρκετοί παίκτες του έχουν μικροπροβλήματα και δεν είναι εύκολη η επιλογή ενδεκάδας. Ο αμυντικός Ούτκους και οι μέσοι Γκολουμπίτσκας και Γκινέιτις είναι εκτός.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.23 5.5 12.5 2 1.75 1.37 2.95 2.5 1.47 1.12 3.9
Ρουμανία - Λιθουανία / Εκτίμηση

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Ρουμανία να είναι αδιαμφησβήτητα σε καλύτερο φεγγάρι. Το απέδειξε και στο Κόσοβο όπου νίκησε με το ευρύ 3-0. Οι Λιθουανοί δεν έχουν την ποιότητα να κάνουν τη ζημιά. 1 και Over 2.5 σε απόδοση 2.02 από το pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr