Ποδόσφαιρο

Nations League: Νορβηγία - Αυστρία, βρίσκουν δίχτυα και οι δυο

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:55

Δεύτερη αγωνιστική για το τρίτο γκρουπ της League B του Nations League, με τη Νορβηγία και την Αυστρία να κοντράρονται με στόχο την πρώτη τους νίκη.

Nations League: Νορβηγία - Αυστρία, βρίσκουν δίχτυα και οι δυο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νορβηγία - Αυστρία.

Ώρα: 21:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 775, Novasports 4

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Νορβηγία

Μπορεί οι Νορβηγοί να ζητούν την αλλαγή προπονητή αλλά η ομοσπονδία εμπιστεύεται τον Στάλε Σόλμπακεν. Σε ομάδα με μεγάλα αστέρια (Χάαλαντ, Όντεγκαρντ) υποθέτουμε ότι αυτό θέλουν και οι παίκτες οπότε το κλίμα θα είναι καλό. Τα αποτελέσματα βέβαια πρέπει να βελτιωθούν και ο τρόπος που ο κόουτς θα εκμεταλλευτεί τα δύο υπερόπλα που έχει στα χέρια του. Η Νορβηγία έφερε λευκή ισοπαλία (0-0) στην έδρα του Καζακστάν στην πρεμιέρα, παρά τις αμέτρητες ευκαιρίες που είχε για να σκοράρει. Οι απώλειες του κόουτς είναι στην αμυντική γραμμή με τους Άγερ (Μπρέντφορντ) και Σγιουβολντ (Μπόντο Γκλιμτ) να αποχωρούν με τραυματισμούς.

Αυστρία

H ευφορία από την εικόνα της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει χαθεί. Ο κόουτς Ράνγκνικ είναι στην θέση του και αυτό είναι θετικό για την Αυστρία αλλά πολλοί από τους παίκτες της ομάδας, για την ώρα, φέτος έχουν ρόλο αναπληρωματικού στις ομάδες του. Εκτός ρυθμού ακόμα και ο κόουτς δήλωσε ότι δεν του αρέσει αυτό. «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, κόσμος και ομάδα» είπε ο κόουτς. Το 1-1 στην έδρα της Σλοβενίας την 1η αγωνιστική δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό. Παραμένουν εκτός ο αρχηγός Άλαμπα και ο μέσος Σλάγκερ καθώς είναι τραυματίες. Λόγω προβλημάτων έμειναν εκτός οι αμυντικοί Λίνχαρτ, Ντάνσο και ο επιθετικός Γκρέγκοριτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.17 3.45 3.1 1.9 1.84 1.34 3.1 1.68 2.05 1.34 1.28 1.64
Νορβηγία - Αυστρία / Εκτίμηση

Η Νορβηγία έμεινε άσφαιρη στην έδρα του Καζακστάν, με το αποτέλεσμα να την αδικεί. Έχουν επιθετικό ταλέντο οι Σκανδιναβοί και δύσκολα να μείνουν για δεύτερο σερί ματς χωρίς γκολ. Από την άλλη, η Αυστρία βρήκε δίχτυα κόντρα στην Σλοβενία, που της έβαλε δύσκολα, με το τελικό 1-1 να μοιάζει δίκαιο αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη, οπότε ίσως δούμε ανοιχτό παιχνίδι. G/G σε απόδοση από το pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr