Ποδόσφαιρο

Nations League: Γαλλία - Βέλγιο, ώρα να συνέλθουν οι "τρικολόρ"

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:30

Δύο παλιοί αντίπαλοι ξανασυναντιούνται το βράδυ της Δευτέρας (9/9, 21:45), καθώς η Γαλλία υποδέχεται το Βέλγιο στο δεύτερο παιχνίδι του UEFA Nations League της νέας σεζόν

Nations League: Γαλλία - Βέλγιο, ώρα να συνέλθουν οι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γαλλία - Βέλγιο.

Ώρα: 21:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 772, Novasports 1

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Γαλλία

Με δυο δυνατά παιχνίδια αρχίζει η Γαλλία τις υποχρεώσεις της μετά την επιεικώς μέτρια εικόνα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ας έφτασε στα ημιτελικά. Μετά την Ιταλία, όπου ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 παίζει με το Βέλγιο, και ζητείται... αντίδραση. O Ντιντιέ Ντεσάν παραμένει στον πάγκο για 13η χρονιά και απάντησε σε ερωτήσεις για το μέλλον του: «Δεν είμαι εδώ γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω, θέλω να είμαι εδώ» είπε. Λόγω τραυματισμών αποχώρησαν από την αποστολή οι αμυντικοί Μεντί (Ρεάλ Μαδρίτης), Φοφανά (Τσέλσι) και ο μέσος Τσουαμενί (Ρεάλ Μαδρίτης). Χωρίς ομάδα ο Ραμπιό επίσης είναι εκτός.

Βέλγιο

Ο Ντομένικο Τεντέσκο παίρνει άλλη μια ευκαιρία ως το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στόχος είναι φυσικά όχι μόνο να πάει καλά η ομάδα στο Nations League αλλά και να ανανεωθεί το ρόστερ της ομάδας η οποία ναι, βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο καθώς η χρυσή γενιά, δεν αντέχει άλλο. Το πόσο μεγάλες είναι οι αλλαγές φαίνεται και στις επιλογές του κόουτς. Πάντως, στην 1η αγωνιστικής "καθάρισε" με 3-1 το Ισραήλ, χάρη στα δύο γκολ του Ντε Μπρόινε και ένα του Τίλεμανς. Από την αποστολή απουσιάζουν οι Βερτόνχεν, Βιτσέλ, Καράσκο, Λουκάκου, Τροσάρ από επιλογή του κόουτς. Φυσικά εκτός ο Κουρτουά με τον οποίο το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.78 3.65 4.25 1.9 1.82 1.32 3.15 1.7 2.02 1.21 1.27 1.88
Γαλλία - Βέλγιο / Εκτίμηση

Η Γαλλία, νικήτρια σε κάθε μία από τις τρεις τελευταίες συναντήσεις των δύο χωρών, έχει σίγουρα ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι των γειτόνων της - και η ήττα κόντρα στην Ιταλία θα την "ξυπνήσει". Ενώ το Βέλγιο κατά διαστήματα έλαμψε στην πρεμιέρα του στο Nations League, εξακολουθεί να δείχνει ασταθές πίσω. Ο Κιλιάν Εμπαπέ και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τυχόν λάθη. Προτιμότερη επιλογή το 1 και Over 2.5 σε απόδοση 2.65 από το pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr