Ποδόσφαιρο

Nations League: Κύπρος - Κόσοβο, με προσοχή στην άμυνα

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:15

Η Κύπρος υποδέχεται το Κόσοβο για την 2η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της League C του Nations League

Nations League: Κύπρος - Κόσοβο, με προσοχή στην άμυνα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κύπρος - Κόσοβο.

Ώρα: 19:00 κωδ. ΟΠΑΠ: 771

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Κύπρος

O Τιμούρ Κετσπάγια ήταν ειλικρινής για τους αντιπάλους της Κύπρου στο Nations League: «Δεν είμαστε καλύτεροι από αυτούς αλλά, είμαστε κοντά». Η Κύπρος μόνο να βελτιωθεί μπορεί ως ομάδα με τα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης να βρίσκονται στην επίθεση. Εκεί πρέπει να βρει λύσεις ο Κετσπάγια καθώς στα περισσότερα ματς οι Κύπριοι είναι ακίνδυνοι. Πάντως, στην 1η αγωνιστική βρήκαν τον τρόπο η Κύπριοι και πήραν τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Λιθουανίας με γκολ του Πίττα στο 34'. Στο γήπεδό τους έχουν μόνο μια νίκη στους οκτώ τελευταίους αγώνες (1/1/6). Μετά τις απώλειες λόγω τραυματισμών των Χαραλάμπους και Κυριάκου προστέθηκε και η απώλεια του Κούσουλου από την αποστολή. Σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι.

Κόσοβο

Τώρα αρχίζουν τα ματς που πρέπει να δείξει ο Φράνκο Φόντα πόσο καλά έμαθε την ομάδα του όλον αυτόν τον καιρό. Αποδεδειγμένα ένας καλός προπονητής και με εμπειρία σε εθνικές ομάδες (Αυστρία). Λίγο πιο θαρραλέα η προσέγγιση του κόουτς στα φιλικά έφερε δύο ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια από Ουγγαρία (2-0) και Νορβηγία (3-0). Σίγουρα περισσότερο στο επίπεδό του οι αντίπαλοι στο Nations League, αλλά στην 1η αγωνιστική είδαν τους Ρουμάνους να τους νικάνε στην έδρα τους, με το βαρύ 3-0. Λόγω τραυματισμού αποχώρησε από την αποστολή ο βασικός αμυντικός Κριέζιου (Ζυρίχη) και οι συνήθως αναπληρωματικοί μέσοι Μπερνάρ Μπερίσα (Ακματ Γκρόζνι) και Λουσάκου (Νόρκεπινγκ), ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Βοϊβόντα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.15 3.3 1.91 1.55 2.35 1.18 4.35 2.08 1.65 1.82 1.3 1.21
Κύπρος - Κόσοβο / Εκτίμηση

Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο χωρών το Κόσοβο πήρε ισάριθμες νίκες. Βέβαια, οι Κοσοβάροι δεν είναι και στα καλύτερά τους τελευταία, οπότε δεν "τρομάζουν" Η Κύπρος έδειξε στην Λιθουανία ότι κοιτάει πρώτα την άμυνα και μετά σκέφτεται την επίθεση, οπότε περιμένουμε ένα ματς με λίγα τέρματα. Προτιμότερη επιλογή το Under 2.5 σε απόδοση 1.62 από το pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr