Ποδόσφαιρο

Nations League: Πληρώνει το g/g στο Ιρλανδία - Αγγλία

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Η Αγγλία συνιστά το μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι, αλλά αμυντικά είναι για... τα θηρία και προς αυτή την κατεύθυνση βγαίνει... σημείο-γλύκισμα!

Nations League: Πληρώνει το g/g στο Ιρλανδία - Αγγλία

Ώρα: 19:00 - NovaSports Prime, ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ: 351

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ιρλανδία

Μετά την αποτυχία στα προκριματικά του Euro 2024 η Ιρλανδία περνά σε νέα εποχή. Όχι, δεν συνεχίζει στον πάγκο της ο Τζον Ο' Σι που είχε αντικαταστήσει τον Κένι και τα είχε πάει αρκετά καλά στα φιλικά με 1-2-1, αλλά ανέλαβε ο Ισλανδός, Χέιμιρ Χάλγκριμσον. Πρόκειται για τον άνθρωπο που μαζί με τον Λαρς Λάγκερμπακ είχαν οδηγήσει την Ισλανδία στο EURO 2016, ενώ ο ίδιος την έφτασε και στο Μουντιάλ 2018, όπου είχε να επιδείξει την παλικαρίσια ισοπαλία απέναντι στην Αργεντινή στην έναρξη των ομίλων. Εν συνεχεία πήγε στην Αλ Αραμπί, στην Εθνική Τζαμάικας και τώρα ανέλαβε τους Ιρλανδούς. Και ξεκινά με το ντέρμπι κόντρα στην Αγγλία που του ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις. Ήταν στους «16» του Euro 2016, όταν οι Ισλανδοί νίκησαν την Αγγλία και απόψε θέλει να το επαναλάβει.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, «παρών» ο Φέργκιουσον που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. «Ρούκι» στην αποστολή ο ΜακΑτίρ της Λέστερ. Κανονικά και ο αρχηγός, Κόουλμαν. Με πρόβλημα στον αχίλλειο απουσιάζει ο τερματοφύλακας Μπαζούνου.

Αγγλία

Το καλοκαίρι η Αγγλία έφθασε σε δεύτερο σερί τελικό στο Euro, όμως δεν τα κατάφερε ξανά. Έχασε με 2-1 στον τελικό του Βερολίνου και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποτελεί παρελθόν. Ποιος είναι ο διάδοχος; Η Ομοσπονδία δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό. Έτσι τα «τρία λιοντάρια» θα πορευτούν με τον Λι Κάρσλεϊ. Επί της ουσίας ο τεχνικός της Κ21 της Αγγλίας θα εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού. Και θα ξεκινήσει με βρετανική ντερμπάρα ποντάροντας στην δεδομένη ποιότητα του ρόστερ των φιλοξενούμενων.

Και πάμε στα αγωνιστικά, όπου υπάρχουν πολλά πράγματα για να σημειώσουμε. Κατ' αρχήν υπάρχει «θέμα» στην άμυνα και δη στο αριστερό της άκρο. Ολόκληρη Εθνική Αγγλίας και δεν έχει κλασικό αριστερό μπακ στην αποστολή. Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι Άγγλοι δεν ποντάρουν στους Πάλμερ (επ. χαφ), Γουότκινς (φορ) και Φόντεν (εξτρέμ). Οι τρεις ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν στην αποστολή, αλλά αποχώρησαν λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Νέα πρόσωπα, αρκετά και δη οι Λιβραμέντο (δ. μπακ), Μαντουέκε (εξτρέμ), Γκόμες (επ. χαφ) και Γκιμπς-Γουάιτ (επ. χαφ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6.15 3.75 1.55 1.67 2.1 1.22 4 2.15 1.62 2.35 1.24 1.1
Ιρλανδία - Αγγλία / Εκτίμηση

Ξεκάθαρο φαβορί η Αγγλία... Ε, και; Τι θα πάμε να κάνουμε; Θα πάμε να παίξουμε αυτό το 2; Ποτέ... Οι Άγγλοι θα σκοράρουν, ενώ πίσω δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Πού καταλήγουμε; Στο G/G. Εξαιρετικό το 2.15 στην betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr