Ποδόσφαιρο

Nations League: Ουκρανία - Αλβανία, με προβλήματα οι φιλοξενούμενοι!

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:54

Ουκρανία και Αλβανία θα προσπαθήσουν να αφήσουν κατά μέρους τα προβλήματά τους και να φτάσουν στη πρώτη τους νίκη σήμερα.

Nations League: Ουκρανία - Αλβανία, με προβλήματα οι φιλοξενούμενοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ουκρανία - Αλβανία.

Ώρα: 21:45- Κωδ. ΟΠΑΠ: 664

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ουκρανία

Η Ουκρανία είχε καλή παρουσία στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, πήρε τέσσερις βαθμούς, αλλά δεν έπαιξε στα νοκ άουτ επειδή τερμάτισε 4η σε ισοβαθμία τεσσάρων ομάδων! Συνεχίζει ο Σερχίι Ρεμπρόφ στον πάγκο, πρώτο μέλημα η πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αν και η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία της Λίγκας Εθνών δεν είναι στόχος που περνάει απαρατήρητος (προσφέρει και τη 2η ευκαιρία για το Μουντιάλ).

Αγωνιστικά νέα

Εκτός κλήσεων τέθηκαν οι Καραβάγεφ (α. 49/3), Κριφτσόφ (α. 34/0), Ζουμπκόφ (μ. 34/2), Μπουγιάλσκι (μ. 13/0), Ντόβμπικ (ε. 31/10). Η απουσία του τελευταίου κρίνεται εξόχως σημαντική.

Αλβανία

Η Αλβανία ήταν επιτυχημένη από τη στιγμή που πέρασε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ξεκίνησε τον όμιλο με γκολ στην πρώτη επίθεση του πρώτου ματς, αλλά πήρε έναν βαθμό με Ιταλία, Ισπανία και Κροατία και μοιραία αποκλείστηκε. Ο Βραζιλιάνος Σιλβίνιο έδωσε εξαιρετικά πρώτα δείγματα και παραμένει στο πόστο του εκλέκτορα, τονίζοντας ότι άπαντες προσβλέπουν στην πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σημαντικά τα βήματα προόδου που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος είναι ο Μίρλιντ Ντάκου (ε. 6/1), σε κάθε περίπτωση έμεινε εκτός κλήσεων λόγω τραυματισμού. Απουσιάζουν επίσης οι Μπερίσα (τ. 81 συμ.), Τζίμσιτι (α. 61/1), Βέσελι (α. 45/0), Μπάρε (μ. 29/2), Μπρόια (ε. 23/5).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.81 3.45 4.35 1.58 2.25 1.2 4.15 2.02 1.71 1.19 1.28 1.92
Ουκρανία - Αλβανία / Εκτίμηση

Με ορισμένα προβλήματα κατεβαίνει σε αυτό το ματς η Αλβανία, τα οποία ίσως επηρεάσουν την απόδοσή της και τα πλάνα της. Οι Ουκρανοί είναι έμπειροι και κυνικοί. Μπορούν να χτυπήσουν στις αδυναμίες των αντιπάλων και να δημιουργήσουν προβλήματα. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr