Ποδόσφαιρο

Nations League: Γεωργία - Τσεχία, με επιθετικές αρετές!

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:37

Γωεργία και Τσεχία μετά τη πρόσφατη κόντρα τους στο Euro, έρχονται να δώσουν ακόμα μία επική μάχη για το Nations League.

Nations League: Γεωργία - Τσεχία, με επιθετικές αρετές!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γεωργία - Τσεχία.

Ώρα: 19:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 350

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Γεωργία

Η Γεωργία βίωσε τα ευεργετικά πλεονεκτήματα της Λίγκας Εθνών, καθώς μέσω αυτής εξασφάλισε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την παρουσία της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και κέρδισε το εισιτήριο εις βάρος της Ελλάδας. Μάλιστα, με απολογισμό 1-1-1 πέρασε στους «16», εκεί παραδόθηκε στην Ισπανία. Ο Γουίλι Σανιόλ απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης στην Ομοσπονδία και πρώτο μέλημα είναι να καθιερώσει την Εθνική στα μεγάλα ραντεβού, κάτι διόλου εύκολο, δεδομένου ότι δεν περισσεύουν οι μονάδες υψηλού επιπέδου.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός κλήσεων έμειναν οι Κβιρκβέλια (α. 61/0), Κβεκβεσκίρι (μ. 61/0), Σενγκέλια (μ. 17/1) και Κβίλιτάια (ε. 38/6). Ξεχωρίζουν στο ρόστερ οι επιθετικοί Κβαρατσκέλια και Μικαουτάτζε.

Τσεχία

Η Τσεχία δεν απέδωσε βάσει των δυνατοτήτων της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έχασε πολλές ευκαιρίες σε δύο από τα τρία ματς και με έναν πόντο ως συγκομιδή, δεν πέρασε στα νοκ άουτ. Συνεχίζει στο πόστο του εκλέκτορα από τον Γενάρη ο Ιβάν Χάσεκ, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια. Το γεγονός είναι ότι το ταλέντο δεν λείπει στις τάξεις των διεθνών, αλλά καλούνται να αποδώσουν ως ομάδα για να έχουν τύχη διάκρισης στα επόμενα κορυφαία ποδοσφαιρικά ραντεβού.

Αγωνιστικά νέα

Ποινή μίας αγωνιστικής καλούνται να εκτίσουν οι Χορί (ε. 7/2) και Μπαράκ (μ. 44/1), ο δεύτερος δεν βρίσκεται καν στις κλήσεις. Εκτός έμειναν και οι Σάντιλεκ (μ. 24/1), Χόλες (α. 31/2), Κούχτα (ε. 23/3).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.05 3.2 2.3 1.78 1.95 1.28 3.45 1.74 1.97 1.57 1.32 1.34
Γεωργία - Τσεχία / Εκτίμηση

Το πρώτο τους παιχνίδι δίνουν οι δύο ομάδες και αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον. Είναι ένα ζευγάρωμα το οποίο βγάζει επιθετική αύρα και αναμένουμε να έχουμε σκορ και από τις δύο πλευρές. Goal/goal (1.75) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr