Ποδόσφαιρο

Nations League: Ελλάδα-Φινλανδία, με τα γκολ στο 1.90!

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Η Ελλάδα είναι το φαβορί, αλλά σ' αυτές τις αποδόσεις ο 1 δεν συγκινεί εν αντιθέσει με τα γκολ που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον!

Nations League: Ελλάδα-Φινλανδία, με τα γκολ στο 1.90!

Ώρα: 21:45 – Novasports Prime, Κωδικός ΟΠΑΠ: 655

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ελλάδα

Νέα εποχή στην Εθνική μας ομάδα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία αντί του Γκουστάβο Πογιέτ και να πραγματοποιεί απόψε το ντεμπούτο του στην πρεμιέρα του Nations League κόντρα στην Φινλανδία. Μία νέα εποχή στην Εθνική όχι μόνο στην τεχνική της ηγεσία, αλλά και την έδρα της. Καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιστρέφει στο «Καραϊσκάκη» κατόπιν απόφασης του νέου προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση. Μία απόφαση, βέβαια, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Μετά την αποτυχία να προκριθεί στα τελικά του Euro 2024, λοιπόν, η Εθνική ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες στο Nations League με «τιμονιέρη» τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που τυγχάνει καθολικής αποδοχής στο φίθλαθλο κοινό της χώρας. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, προκύπτουν πολλά και σημαντικά νέα.

Ένα από τα καινούργια πρόσωπα των τελευταίων ημερών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είναι ο Χρήστος Ζαφείρης. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Σλάβια Πράγας, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική, μετά την εξασφάλιση του ελληνικού διαβατηρίου, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές της Νορβηγίας. Ο Ζαφείρης, θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση και είναι πιθανό να γράψει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με το εθνόσημο στο στήθος.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της προετοιμασίας, ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Γιώργο Μασούρα που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα προφυλαχθει και στα δύο πρώτα ματς της Εθνικής. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Παυλίδης της Μπενφίκα, ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ, ενσωματώθηκαν λίγο αργότερα στις προπονήσεις, αλλά είναι και οι τρεις τους κανονικά διαθέσιμοι για το ματς με τον Γιοβάνοβιτς να δίνει έμφαση στο τακτικό κομμάτι, προσπαθώντας να περάσει τα στοιχεία που εκείνος θέλει στους ποδοσφαιριστές του.

Φινλανδία

Νέα αρχή, όμως, θέλει να κάνει α λά Ελλάδα και η Φινλανδία που απέτυχε να βρεθεί στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Ευρώπης και τώρα, ξεκινάει την προσπάθεια της για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Προκύπτουν πολλά και σημαντικά νέα στους φιλοξενούμενους. Σίγουρα δεν υπολογίζονται για το αποψινό ματς στο Καραϊσκάκη οι Άλχο (μπακ, Asteras AKTOR), Ρ. Γένσεν (στόπερ, Βέιλε), Σόιρι (μπακ, Athens Kallithea), Σούχονεν (χαφ, Αμβούργο) και Μάενπα (χαφ, Χάλμσταντ).

Επίσης είναι δίχως αμφιβολία σημαντική είναι η απουσία του Χάκανς (εξτρέμ, Λεχ Πόζναν) λόγω τραυματισμού, με τον πρωτάρη Χάαραλα (εξτρέμ) να τον αντικαθιστά. Επίσης οι «ρούκι» της αποστολής είναι οι Σταλ (μπακ) και Κέσκινεν (εξτρέμ). Ταυτόχρονα, επέστρεψαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οι Χόσκονεν (στόπερ), Ούρονεν (μπακ), Φ. Γένσεν (επιθετικό χαφ), Καμαρά (χαφ), Κάιρινεν (χαφ) και Σούλερ (αμυντικό χαφ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.57 3.75 6.5 1.58 2.27 1.2 4.15 2.32 1.54 1.1 1.25 2.37
Ελλάδα - Φινλανδία / Εκτίμηση

Φαβορί στις αποδόσεις η Εθνική μας ομάδα, ωστόσο ο 1 δεν μας ικανοποιεί. Θέλουμε πιο ψηλά. Έτσι θα κοιτάξουμε προς τα γκολ και θα κινηθούμε... ασιατικά. Πληρώνει το over 2,25. Εξαιρετικό το 1.90 στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr