Ποδόσφαιρο

Nations League: Ελβετία - Ισπανία, επιστρέφουν στις νίκες οι πρωταθλητές

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 01:00

Η Ισπανία θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες το βράδυ της Κυριακής (8/9, 21:45), με την ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε να συνεχίζει την εκστρατεία της στο UEFA Nations League 2024-25 με την αναμέτρηση στην Ελβετία. Οι πρωταθλητές αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στη Σερβία, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ενώ οι Ελβετοί υπέστησαν ήττα με 2-0 από τη Δανία.

Nations League: Ελβετία - Ισπανία, επιστρέφουν στις νίκες οι πρωταθλητές

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ελβετία - Ισπανία.

Ώρα: 21:45 κωδ. ΟΠΑΠ: 754, Novasports 1

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ελβετία

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πήγε πολύ καλύτερα από ότι περίμενε κανείς για την Ελβετία ειδικά μετά τα όσα ακούστηκαν για τις σχέσεις του προπονητή Γιακίν με τους παίκτες. Παρεμπιπτόντως δεν άλλαξε κάτι και ο Γιακίν παραμένει στον πάγκο. Bέβαια, το Nations League το ξεκινήσανε με το... αριστερό, καθώς ηττήθηκαν με 2-0 στην έδρα της Δανίας. Οι Ελβετοί στο γήπεδο τους είναι αήττητοι στους τελευταίους εννέα αγώνες (5/4/0) μετά την ήττα από την Ισπανία προ διετίας. Λόγω τραυματισμού δεν κλήθηκε ο επιθετικός Ντόγε (Μπολόνια) καθώς είναι εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. Λόγω ίωσης έμεινε εκτός και ο μπακ Βίντμερ (Μάιντς). Τέλος από την Εθνική οι Ζόμερ, Σερ, Σακίρι.

Ισπανία

Οι πρωταθλητές Ευρώπης όπου και να παίζουν πρέπει να θεωρούνται φαβορί. Ο κόουτς Ντε λα Φουέντε έχει έτοιμη την ομάδα του ακόμη και για να αντιμετωπίσει απουσίες όπως αυτή του Ρόδρι. Στη Σερβία βέβαια η Ρόχα κόλλησε στο 0-0, παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Υπάρχει πάντως μια ανησυχία για τον αγωνιστικό χώρο στο στάδιο της Γενεύης, την οποία ανέφεραν οι Κουκουρέγια, Σάντσεθ (έπαιξαν με την Τσέλσι απέναντι στην Σερβέτ) και έχει μεταφερθεί στους Ελβετούς O Ρόδρι εξέτισε ποινή τιμωρίας με τους Σέρβους και είναι διαθέσιμος για τον αγώνα. Από την αποστολή λείπουν οι Σιμόν (τερματοφύλακας), Μερίνο, Φερμίν (μέσοι) και φυσικά ο Μοράτα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5 3.85 1.64 1.82 1.91 1.28 3.35 1.84 1.85 2.1 1.24 1.16
Ελβετία - Ισπανία / Εκτίμηση

Αυτό το ζευγάρι έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να μας χαρίσει μια συναρπαστική αναμέτρηση και περιμένουμε ότι η Ελβετία θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην Ισπανία. Ωστόσο, η "La Roja" θα είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες και στηρίζουμε την ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε να φτάσει στους τρεις βαθμούς. Προτιμότερη επιλογή το 2 και Over 1.5 σε απόδοση 2.02 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr