Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Αφρικής: Έχει ποιότητα το Καμερούν!

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:15

Ξεκινάει σιγά σιγά και η δράση στα προκριματικά του κυπέλλου Εθνών της Αφρικής, με τις μάχες να είναι οριακές.

Προκριματικά Αφρικής: Έχει ποιότητα το Καμερούν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΝΑΜΙΜΠΙΑ

Το Καμερούν θα επιδιώξει να ξεκιν΄λσηει εμ το δεξί την πορεία για την διεκδίκηση του τίτλου. Ο Βέλγλος κόουτς Μαρ Μπρις ανέλαβε φέτος τα ηνία. Σούπερ ρόστερ, Όλοι οι παίκτες αγωνίζονται στην Ευρώπη, ανάμεσά τους ο Μουκουντί της ΑΕΚ και ο Κούντε του Ατρόμητου.

Η Ναμίμπια είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει αν κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στην τελική φάση πίσω από το Καμερούν. Ο Κόλιν Μπένζαμιν παραμένει στον πάγκο για τρίτη χρονιά. Το ρόστερ απαρτίζεται ως συνήθως από παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Nαμίμπια εννοείται πως δεν έχει τη ποιότητα του Καμερούν. Αν οι γηπεδούχοι εμφανιστούν σοβαροί και προσηλωμένοι θα το πάρουν το ματς. 1 (1.50) στo Pamestoixima.

ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ - ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ

Η Μαυριτανία θα κάνει το ξεκίνημα μιας προσπάθειας για υπέρβαση και πρόκριση για μια ακόμα φορά σε τελική φάση. Διαρκής η ποιοτική βελτίωση, οι 14 παίκτες της αποστολή παίζουν εκτός συνόρων και ανάμεσά τους ο επιθετικός Κοϊτά της ΑΕΚ.

Η Μποτσουάνα θέλει αν κάνει το βημα παραπάνω αλλά και σε αυτήν την διοργάνωση πιθανότατα θα αρκεστεί σε μεμονωμένα αποτελέσματα. Ο Γάλλος κόουτς Ντιντιέ Γκομέζ ντα Ρόσα παραμένει για δεύτερη σεζόν τον πάγκο. Μικρή βοήθεια από πέντε παίκτες που αγωνίζονται εκτός συνόρων. Τρία στα τέσσερα τελευταία ματς Under 1,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μαυριτανία δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια της. θα ψάξει την αντίδραση και το παιχνίδι σήμερα είναι μια φαινομενικά ευκαιρία για γκολ. 1 (1.77) στo Pamestoixima.

ΝΙΓΗΡΙΑ - ΜΠΕΝΙΝ

Η Νιγηρία θα κάνει την αρχή στην προσπάθεια γα αν διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Ο παλιός άσος Τζορττζ Φίνιντι ανέλαβε φέτος τα ηνία. Σούπερ ποιοτικό το ρόστερ με παίκτες που αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Φουλ του γκολ-γκολ.

Το Μπενίν είναι μια ομάδα με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, θέλει να κάνει το βήμα προς την ελίτ αλλά αποτυγχάνει. Ο Γερμανός κόουτς Γκέρνορ Ρορ βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στον πάγκο των «τσιτάχ». Οι 14 παίκτες της αποστολής αγωνίζονται εκτός των συνόρων. Γκολ-γκολ τα επτά από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Nιγηρία έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Στο πρόσφατο παιχνίδι τους μάλιστα επικράτησε το Μπενίν, άρα η Νιγηρία θα ψάξει τον τρόπο για να απαντήσει τώρα. Over 1.75 στo Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr