Ποδόσφαιρο

Nations League: Δανία – Σερβία, διπλό και κάλυψη στο 2,15

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Αμφότερες έρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα σε Ελβετία και Ισπανία, και σίγουρα, το ματς θα έχει συγκινήσεις. Η Σερβία εμφανίστηκε πολύ ανταγωνιστική κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια για να αγνοείται τόσο πολύ!

Nations League: Δανία – Σερβία, διπλό και κάλυψη στο 2,15

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Δανία – Σερβία
Ώρα έναρξης 19:00, Κωδικός ΟΠΑΠ 720

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. «21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Δανία

Οι Δανοί βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και χρειάζεται υπομονή. Τον Ιούλιο αποχώρησε ο κόουτς Κάσπερ Χιούλμαν μετά από μια τετραετία. Η ομάδα τον Σεπτέμβρη θα έχει προσωρινό προπονητή τον Λαρς Κνούντσεν που είναι βοηθός προπονητή στην Άουγκσμπουργκ. Στο παρελθόν υπήρξε και προπονητής στις στημένες μπάλες για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο κοουτς Κνούντσεν κάλεσε τον Έρικσεν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) αλλά δήλωσε πως στο μέλλον θα πρέπει να βρει ομάδα να παίζει για να κληθεί. Λόγω τραυματισμών εκτός ο τερματοφύλακας Ρούνο (Ουνιόν Βερ.), ο στόπερ Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα) και ο επιθετικός Χόιλουν (Μάντσεστερ Γ.).
Την Πέμπτη υποδέχτηκε την Ελβετία και η απόδοσή της εξέπληξε ευχάριστα. Δεν είναι μόνο το 2-0, αλλά και ο τρόπος που έπαιξε, εξουδετερώνοντας τις επιθετικής αρετές της αντιπάλου της.

Σερβία

Η Σερβία συνεχίζει με τον Ντράγκαν Στόικοβιτς στον πάγκο παρά την μέτρια εικόνα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στην ιστορία τους στο Nations League οι Σέρβοι έχουν χάσει μόνο ένα από τα εννέα παιχνίδια που έχουν δώσει εκτός έδρας (4/4/1), τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Ρωσία. «Στόχος είναι να προκριθούμε σε μεγάλη διοργάνωση για τρίτη συνεχόμενη φορά» είπε ο κόουτς και πάντα οι Σέρβοι παίρνουν σοβαρά το Nations League. Ο κόουτς εξήγησε τις απουσίες των Βλάχοβιτς (οικογενειακό πρόβλημα), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Μίτροβιτς (προβλήματα τραυματισμών). Αυτές είναι οι ηχηρές απουσίες των Σέρβων.
Την Πέμπτη αντιμετώπισε στο Βελιγράδι την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία, υπέφερε μεν, αλλά ήταν καλά στημένη στην άμυνα και στέρησε από τη ρόχα τη νίκη (0-0)

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.8 3.35 4.5 1.47 2.57 1.14 5.15 2.3 1.54 1.17 1.3 1.94
Δανία - Σερβία / Εκτίμηση

Πολύ αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδα που ξεκίνησαν πολύ καλά και έρχονται στην αναμέτρηση με καλή ψυχολογία, ενώ είναι βέβαιο ότι θα προσέξουν την άμυνά τους. Σε καμία περίπτωση πάντως η Δανία δεν έχει τόσο μεγάλο προβάδισμα και ο άσος στο 1,74 μας «λέει» να παίξουμε δεξιά. Χ2 στο 2,15 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr