Ποδόσφαιρο

Nations League: Κροατία - Πολωνία, δεν χάνουν οι "αετοί"

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:35

Αναζητώντας τον πρώτο της βαθμό στο νέο UEFA Nations League, η Κροατία υποδέχεται την Πολωνία στο Όσιγιεκ το βράδυ της Κυριακής (8/9, 21:45). Ενώ οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από την Πορτογαλία την πρώτη αγωνιστική, οι αντίπαλοί τους στον 1ο όμιλο της League A απέσπασαν τους μέγιστους βαθμούς στη Σκωτία και βρίσκονται σε καλύτερο φεγγάρι.

Nations League: Κροατία - Πολωνία, δεν χάνουν οι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κροατία - Πολωνία.

Ώρα: 21:45 κωδ. ΟΠΑΠ: 755

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Κροατία

Παρά τον αποκλεισμό τους στον όμιλο οι Κροάτες αποφάσισαν να κρατήσουν στην θέση του προπονητή τον Ζλάτκο Ντάλιτς. Φιναλίστ στην προηγούμενη έκδοση του Nations League ο κόουτς δεν έκρυψε ότι θέλει να επαναφέρει η εθνική ομάδα το χαμόγελο στους συμπατριώτες του με καλές εμφανίσεις και νίκες, αλλά την 1η αγωνιστική ηττήθηκε με σκορ 2-1 στην έδρα της Πορτογαλίας. Περιέργως στο Nations League εντός έδρας έχει μόνο μια νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες (1/1/3). Παρελθόν από την Εθνική οι Βίντα και Μπρόζοβιτς που τελείωσαν την καριέρα τους με την Κροατία. Ο κόουτς έχασε με τραυματισμούς τους Μάγερ (Βόλφσμπουργκ), Στάνισιτς (Μπάγερν Μονάχου), Έρλιτς (Μπολόνια).

Πολωνία

H ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Μίχαλ Προμπιέρζ να καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Την 1η αγωνιστική προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 2-0 στην έδρα της Σκωτίας, ισοφαρίστηκαν σε 2-2, αλλά στο 90+7' πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο με γκολ του Ζαλέφσκι. «Δεν κάνουμε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ γιατί θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα σε όλα τα ματς», είπε ο Προμπιέρζ. O κόουτς σόκαρε με τις κλήσεις του καθώς μετά το τέλος της καριέρας του τερματοφύλακα Στσέζνι, δεν κάλεσε τον φορμαρισμένο Γκραμπάρα (Βόλφσμπουργκ). Κλήθηκε παράλληλα για πρώτη φορα ο μέσος της Κατοβίτσε, Κόβαλτσικ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.64 3.75 5.15 2.02 1.74 1.38 2.87 1.72 2 1.15 1.25 2.12
Κροατία - Πολωνία / Εκτίμηση

Η Κροατία προσπαθεί να σταματήσει ένα ανησυχητικό σερί χωρίς νίκη, καθώς η Πολωνία θα είναι ανεβασμένη από την δραματική νίκη που πήρε στην έδρα της Σκωτίας και θα έχει καθαρό μυαλό για να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. Με τους γηπεδούχους να μην έχουν κάποιους παίκτες - και άλλοι είναι πλέον προχωρημένης ηλικίας - οι "αετοί" μπορούν να προσθέσουν έναν ακόμη βαθμό στο σακούλι τους. Προτιμότερη επιλογή το X σε απόδοση 3.95 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr