Ποδόσφαιρο

Nations League: Αρμενία - Λετονία, "αναγκασμένοι" να πάμε στον άσο

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:45

Στον εναρκτήριο αγώνα της για το UEFA Nations League C της περιόδου 2024-25, η Αρμενία θα υποδεχθεί τη Λετονία στο "Vazgen Sargsyan Republican Stadium" το Σάββατο (7/9, 19:00) και στηρίζουμε στοιχηματικά τους γηπεδούχους.

Nations League: Αρμενία - Λετονία,

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αρμενία - Λετονία.

Ώρα: 19:00 κωδ. ΟΠΑΠ: 349

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Αρμενία

Η Αρμενία ξεκίνησε με αισιοδοξία την προκριματική διαδικασία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά τερμάτισε με συνολικό απολογισμό 2-2-4 και έτσι δεν βρήκε τον τρόπο να διεκδικήσει την πρόκριση. Από πέρυσι στον πάγκο κάθεται ο Ουκρανός Ολεξάντρ Πετρακόφ, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει το απαραίτητο ταλέντο ώστε να διεκδικηθεί με αξιώσεις ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στα τελευταία πέντε ματς, πάντως, η Εθνική υπέστη τέσσερις ήττες, είχε έντονο πρόβλημα στη δημιουργία. Τραυματίες οι Χαμπαρντζουμιάν (α. 50/4) και Γκριγκόριαν (μ. 5/0), ενώ δεν κλήθηκαν και οι Βοσκανιάν (α. 46/0), Μπαρσεγκχιάν (μ. 58/9), Νασχιάν (μ. 25/2) και Ανταμιάν (ε. 36/2).

Λετονία

Η Λετονία δεν είχε βλέψεις στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαίο το ότι τερμάτισε τελευταία στον όμιλό της, υπέστη επτά ήττες σε οκτώ αναμετρήσεις. Νέος προπονητής από τον περασμένο Φεβρουάριο ο Ιταλός Πάολο Νικολάτο, με σημαντική εμπειρία στις χαμηλές ηλικιακές βαθμίδες της «σκουάντρα ατζούρα». Στόχος είναι η εύρεση ποδοσφαιριστών μικρής ηλικίας, ώστε να ανέβει το επίπεδο ανταγωνισμού και να υπάρξουν προσδοκίες βελτίωσης. Καλείται να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Λίγκα Εθνών. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο έμπειρος Τσερνομόντις (α. 35/1), αλλά αυτή είναι και η μοναδική σημαντική απουσία. Δίνει το «παρών» ο θηριώδης επιθετικός Ουλντρίκις (49/7) της Καλλιθέας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.61 3.75 5 1.74 1.98 1.25 3.45 1.92 1.75 1.13 1.23 2.17
Αρμενία - Λετονία / Εκτίμηση

Αν και καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατή τον τελευταίο καιρό, η Αρμενία έχει τουλάχιστον επιδείξει μια καλή ικανότητα να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στους πρόσφατους αγώνες. Επιπλέον, η Λετονία είναι κακή μακριά από την έδρα της και δεν θα ήταν έκπληξη αν έχανε για άλλη μια φορά. 1 σε απόδοση 1.67 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr