Ποδόσφαιρο

Nations League: Ν. Φερόε – ΠΓΔΜ, ένα Draw No Bet με αξία

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:25

Τα Νησιά Φερόε θα υποδεχτούν τη ΠΑΓΔΜ στο Torsvollur το Σάββατο (7/9, 16:00), στο πρώτο παιχνίδι της κάθε ομάδας για το UEFA Nations League C.

Nations League: Ν. Φερόε – ΠΓΔΜ, ένα Draw No Bet με αξία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ν. Φερόε - ΠΓΔΜ.

Ώρα: 16:00 κωδ. ΟΠΑΠ: 285

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Νησιά Φερόε

Τα Νησιά Φερόε δεν παρουσίασαν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είχαν δύο ισοπαλίες σε 10 ματς και κατ' επέκταση δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι καλό. Το σημαντικό είναι ότι δεν παίζουν στην τελευταία κατηγορία της Λίγκας Εθνών και αυτό είναι μάλλον ό,τι καλύτερο μπορούν να πετύχουν. Από το 2019 στο πόστο του εκλέκτορα ο Χάκαν Ερικσον, έχει τη στήριξη της Ομοσπονδίας, πλην όμως δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Εκτός κλήσεων τέθηκε ο σημαντικός Νάτεσταντ (α. 47/3), αλλά αυτή είναι και η μοναδική αξιοσημείωτη απουσία. Μόλις ένας νέο πρόσωπο στην αποστολή, ο νεαρός τερματοφύλακας Μερκ.

Βόρεια Μακεδονία

Η ΠΓΔΜ δεν είχε ιδιαίτερα σταθερό βηματισμό στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και με απολογισμό 2-2-4, δεν προκαλεί εντύπωση το ότι δεν βρήκε τον τρόπο να διεκδικήσει με αξιώσεις την παρουσία της στην τελική φάση (τα είχε καταφέρει στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό). Ο εκλέκτορας Μπλάγκογια Μιλέφσκι παραμένει στο πόστο του, στο στόχαστρο βρίσκεται κατά κύριο λόγο η προκριματική διαδικασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στα τελευταία τέσσερα φιλικά δεν πήρε κάποια νίκη (0-1-3). Αποσύρθηκε από το διεθνές προσκήνιο ο πολύπειρος Αντέμι (μ. 33/4), ο οποίος όλο και πιο συχνά ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Εκτός κλήσεων οι Ντόριεφ (ε. 9/1) και Τοντορόσκι (α. 6/0), όχι σημαντικά κενά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.2 1.82 1.51 2.37 1.16 4.5 2.1 1.62 1.88 1.3 1.16
Νησιά Φερόε - Βόρεια Μακεδονία / Εκτίμηση

Δεδομένων των προβλημάτων της ΠΓΔΜ μακριά από την έδρα της, είναι δύσκολο να τη δούμε να φεύγει με βαθμούς. Επιπλέον, αν και τα Νησιά Φερόε βρίσκονται σε κακή κατάσταση, έχουν τουλάχιστον αποδείξει ότι είναι ικανά να αποσπάσουν αποτελέσματα στο Nations League και θα πάνε στην αναμέτρηση με αυτοπεποίθηση ότι θα εξασφαλίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. 1 Draw No Bet σε απόδοση 3.00 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr