Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Μουντιάλ: Η ανάγκη της Βραζιλίας και το ντέρμπι Ουρουγουάη - Παραγουάη

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:03

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις τρεις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής

Προκριματικά Μουντιάλ: Η ανάγκη της Βραζιλίας και το ντέρμπι Ουρουγουάη - Παραγουάη

Τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής είναι σε εξέλιξη και στο κουπόνι για στοίχημα θα υπάρξουν τρεις αναμετρήσεις

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Η Ουρουγουάη νίκησε 3-0 εντός την Βολιβία στο τελευταίο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Έχει απογειωθεί με τον Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο. Στο καλοκαιρινό Κόπα Αμέρικα αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Κολομβία και στον μικρό τελικό νίκησε στα πέναλτι τον Καναδά (2-2 καν. διάρκεια). Με νίκες έβγαλε τα 5 τελευταία εντός στα προκριματικά. Βέβαια έχει εκτός τους τιμωρημένους βασικούς Νούνιες (επιθετικός – 5 αγωνιστικές), Μπεντανκούρ (χαφ, 4 αγωνιστικές), Αραούχο (αμυντικός, 3 αγωνιστικές), Χιμένες (στόπερ, 3 αγωνιστικές), Ολιβέρα (μπακ, 3 αγωνιστικές). Τραυματίες οι Αρασκαέτα (εξτρέμ), Βίνια (μέσος), Ντε Λα Κρουζ (μέσος).

Η Παραγουάη ηττήθηκε 1-0 εντός από την Κολομβία στο τελευταίο ματς για τα προκριματικά. Ήταν από τις χειρότερες ομάδες στο καλοκαιρινό Κόπα Αμέρικα όπου έβγαλε με ήττες και τα τρία ματς στον όμιλο. Ο Γκαρνέρο αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία με τον έμπειρο, Γκουστάβο Άλφαρο να παίρνει την θέση του. Με under έχει βγάλει τα πέντε τελευταία παιχνίδια στα προκριματικά έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία, όπου όλα ήταν no goal ενώ έβαλε ένα τέρμα και δέχθηκε τρία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πολλές οι απουσίες για την Ουρουγουάη αλλά μπορεί να πάρει τη νίκη με τον συνδυασμό του άσου με over 1.5 γκολ να είναι στο 1.90 στην Betsson.


ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Η Βραζιλία ηττήθηκε 1-0 εντός στο ντέρμπι με την Αργεντινή στο τελευταίο ματς στα προκριματικά. Στο καλοκαιρινό Κόπα Αμέρικα αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Ουρουγουάη. Στα συνολικά 4 ματς που έδωσε πήρε μια νίκη. Πλήγμα οι απουσίες των επιθετικών Ραφίνια, Γκαμπριέλ Ζεσούς και του μέσου Ζοέλιντον λόγω τιμωρίας. Στην αποστολή είναι είναι η τετράδα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο, Βινίσιους, Εντρίκ, Μιλιτάο. Θέλει πάση θυσία να πάρει αποτέλεσμα.


Ο Ισημερινός νίκησε 1-0 εντός τη Χιλή στο τελευταίο ματς στα προκριματικά. Το θέμα είναι πως ο Φέλιξ Σάντσεθ, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά δεν είναι πλέον στην τεχνική ηγεσία. Ο Σεμπαστιάν Μπεκασέτσε ανέλαβε να συνεχίσει το έργο του και θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με ην Βραζιλία. Στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα ο Ισημερινός αποκλείστηκε στα προημιτελικά στα πέναλτι από την Αργεντινή φέρνοντας 1-1 στην κανονική διάρκεια. Δεν έχει βάλει γκολ στα δύο από τα τρία τελευταία της ματς εκτός έδρας στα προκριματικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Φαβορί η Βραζιλία, στο 1.92 ο άσος με under 3.5 γκολ στη Betsson.

ΠΕΡΟΥ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Το Περού έφερε 1-1 εντός με τη Βενεζουέλα στο τελευταίο ματς για τα προκριματικά. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πετύχει νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ. Νέος τεχνικός ανέλαβε ο έμπειρος Χόρχε Φοσάτι, με τον οποίο πήγε στο καλοκαιρινό Κόπα Αμέρικα για να πάρει μια ισοπαλία στα τρία της ματς στον όμιλο.
Μόλις ένα γκολ έβαλε στα 5 τελευταία στα προκριματικά έχοντας μια ισοπαλία ενώ όλα under.


Η Κολομβία νίκησε 1-0 εκτός την Παραγουάη στο τελευταίο παιχνίδι στα προκριματικά. Παραμένει η μοναδική αήττητη στον όμιλο. Στο καλοκαιρινό Κόπα Αμέρικα βρέθηκε στον τελικό όπου ηττήθηκε 1-0 στην παράταση από την Αργεντινή. Σούπερ η ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Νέστορ Λορέντσο. Ηγέτης της είναι ο Χάμες Ροντρίγκες. Εκτός είναι οι Οσπίνα (τερματοφύλακας), Μασάντο (μπακ), Ουρίμπε (χαφ), Καρασκάλ (μεσεοπιθετικός), Μιγκέλ Μπόρχα (επιθετικός). Δεν δέχθηκε γκολ στα 4 τελευταία εκτός στα προκριματικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το Περού θα είναι ανταγωνιστικό με το νέο τεχνικό στον πάγκο. Σε φόρμα η Κολομβία. Στο 1.96 στη Betsson το Χ στο ημίχρονο.

Βαθμολογία -

06/09/2024WC Qualification South America
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Αργεντινή Αργεντινή 18 7 6 0 1 11 2 9
2 Ουρουγουάη Ουρουγουάη 13 6 4 1 1 13 5 8
3 Κολομβία Κολομβία 12 6 3 3 0 6 3 3
4 Βενεζουέλα Βενεζουέλα 9 7 2 3 2 6 7 -1
5 Ισημερινός Ισημερινός 8 6 3 2 1 5 3 2
6 Βραζιλία Βραζιλία 7 6 2 1 3 8 7 1
7 Βολιβία Βολιβία 6 7 2 0 5 8 14 -6
8 Παραγουάη Παραγουάη 5 6 1 2 3 1 3 -2
9 Χιλή Χιλή 5 7 1 2 4 3 10 -7
10 Περού Περού 2 6 0 2 4 1 8 -7
Promotion - World Championship
Promotion - World Championship (Promotion: )

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr