Ποδόσφαιρο

Nations League: Καζακστάν - Νορβηγία, θα καθαρίσει ο Χάαλαντ

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024 - 01:05

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει ξεκινήσει φουριόζος τη σεζόν και είναι σε κατάσταση να δώσει το τρίποντο στη Νορβηγία κόντρα στο μαχητικό Καζακστάν. 

Nations League: Καζακστάν - Νορβηγία, θα καθαρίσει ο Χάαλαντ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Καζακστάν - Νορβηγία.

Ώρα: 17:00 κωδ. ΟΠΑΠ: 215

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Καζακστάν

Το Καζακστάν ρίχνει το βάρος στο να προκριθεί στα τελικά σπουδαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, κάτι που δεν έχει καταφέρει προς το παρόν. Στο περασμένο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφ, αλλά διαλύθηκε (5-0) στη Νέα Φιλαδέλφεια από την Ελλάδα. Στην Ομοσπονδία δεν το βάζουν κάτω, στον πάγκο κάθεται ο Ρώσος Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, ο οποίος οδήγησε την Εθνική της χώρας του στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Ισλαμκάν (μ. 50/3) και Γκαμπίσεφ (α. 10/1), ιδιαίτερα ο πρώτος είναι σημαντική απουσία, αλλά προκύπτουν αρκετές επιλογές και το κενό καλύπτεται.

Νορβηγία

Η Νορβηγία έπαιξε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998 και σε αυτά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2000, έκτοτε δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης. Στη Λίγκα Εθνών ξεκίνησε από τη Γ' κατηγορία το 2018 και έκτοτε έχει παγιωθεί στη Β'. Από το 2020 στον πάγκο ο Στάλε Σολμπάκεν, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δυναμική που προκύπτει από την παρουσία των πρώτων σκόρερ σε Αγγλία (Έρλινγκ Χάλαντ) και Ισπανία (Αλεξάντερ Σέρλοτ). Το βλέμμα πέφτει κυρίως στα προκριματικά του Μουντιάλ. Εκτός κλήσεων οι Άγερ (α. 37/1), Μέλινγκ (α. 39/0), Μοχάμεντ Ελιουνούσι (μ. 55/10). Πρόκειται για μονάδες με σημαντική εμπειρία, ωστόσο υπάρχει πληρότητα σε γενικές γραμμές.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
9 5.5 1.28 2.15 1.64 1.44 2.62 1.98 1.72 3.4 1.12 1.04
Καζακστάν - Νορβηγία / Εκτίμηση

Η πρόσφατη ραγδαία βελτίωση του Καζακστάν το έχει οδηγήσει στην άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του Nations League μόλις δύο χρόνια μετά την παραλίγο πτώση του στην τέταρτη, οπότε δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Η αντιμετώπιση μιας επικίνδυνης ομάδας που τρόμαξε πολλά καθιερωμένα έθνη στα προκριματικά του Euro 2024 και η μεγάλη απόσταση από το σπίτι της σημαίνει ότι η Νορβηγία δεν μπορεί να πάρει αυτό το παιχνίδι ελαφρά τη καρδία, αλλά με την επιθετική ποιότητα που διαθέτει, η ομάδα του Σολμπάκεν έχει το ελαφρύ προβάδισμα. 2 και Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει σε απόδοση 1.76 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr