Ποδόσφαιρο

Προκριματικά EURO U21: Επιλογές με φαβορί και γκολ

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:10

Αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του EURO U21 που έχουν στοιχηματικές επιλογές για να ασχοληθεί κανείς τώρα που υπάρχει διακοπή στα πρωταθλήματα.

Προκριματικά EURO U21: Επιλογές με φαβορί και γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις των Προκριματικών του EURO U21.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ U21 - ΤΣΕΧΙΑ U21

Η Λιθουανία έχει μόνο ήττες στον όμιλο, οπότε δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και θα παίξει στο ματς της πόλης Γιόναβα, για το γόητρο. Η ομάδα του Τόμας Ραζανάουσκας, προέρχεται από εννέα συνεχόμενες ήττες, φιλικές και επίσημες και δέκα ματς χωρίς νίκη, έχοντας κερδίσει τελευταία φορά, τον Μάρτιο του 2022. Στον όμιλο, οι τέσσερις από τις πέντε ήττες της, ήταν με ένα γκολ διαφορά, με συχνότερο σκορ το 1-2, ενώ σε τέσσερα ματς έχει δεχτεί το πρώτο γκολ. Εντός έδρας, δεν έχει κερδίσει σε προκριματικά Euro, από τον Οκτώβριο του 2021.

Η Τσεχία, έχει δώσει μόνο τέσσερα ματς στον όμιλο και είναι αήττητη στα τελευταία τρία, αλλά με δύο ισοπαλίες, έτσι έχει κάποιες ελπίδες πρόκρισης ακόμα, όμως πρέπει να κάνει σερί νικών. Τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της ως τώρα στα προκριματικά, ήταν γκολ - γκολ. Συνολικά, η ομάδα του Γιάν Σουχοπάρεκ είναι αήττητη σε πέντε σερί φιλικά και επίσημα παιχνίδια, εδώ και έναν χρόνο. Εκτός έδρας, έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα τελευταία επτά παιχνίδια για προκριματικά Euro. Εκτός ο επιθετικός Καμπόνγκο, που έχει σκοράρει δύο φορές στoν προκριματικό όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το κίνητρο είναι ξεκάθαρα με τους Τσέχους, που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την πρόκριση. Δεν δείχνουν ικανοί για τη ζημιά οι Λιθουανοί, που μοιάζουν συμβιβασμένοι με την ήττα. Προτιμότερη επιλογή το 2 και Οver 2.5 σε απόδοση 2.60 από το pamestoixima.gr.

ΓΑΛΛΙΑ U21 - ΣΛΟΒΕΝΙΑ U21

Νέο ξεκίνημα, με τον Ζεράρ Μπατίκλ στον πάγκο της κάνει η Γαλλία, καθώς ο Τιερί Ανρί παραιτήθηκε. Μετά την πρώτη τους ήττα στον όμιλο, οι Γάλλοι έχουν μείνει δεύτεροι, αλλά με ματς λιγότερο από τους ανταγωνιστές τους, οπότε θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στο παιχνίδι της Ανζέ. Έχουν έξι σερί νίκες με ανέπαφες εστίες εντός σε προκριματικά. Έχει μεγάλα ταλέντα στην αποστολή της, όπως τους επιθετικούς Καλιμουεντό (Ρεν), Σερκί (Λιόν) και Μπαρκολά (Παρί Σεν Ζερμέν), αλλά και τους αμυντικούς Λουκεμπά και Γκουστό, που παίζουν σε top - 5 πρωταθλήματα.

Η Σλοβενία πηγαίνει πολύ καλά στα προκριματικά, με τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και έτσι είναι πρώτη στον όμιλο. H ομάδα του Μιλένκο Ατσίμοβιτς, το μοναδικό ματς που έχει χάσει ως τώρα στην προκριματική φάση, ήταν από τη Γαλλία, εντός έδρας με 4-0 στον πρώτο γύρο, οπότε θέλει εκδίκηση, παράλληλα με το να μείνει στην κορυφή. Εκτός έδρας, σε αγώνες προκριματικών, έχει δείξει ότι είναι άκρως επικίνδυνη, έχοντας αήττητο τεσσάρων ταξιδιών και τρεις συνεχόμενες νίκες, στις οποίες σκοράρει τουλάχιστον από δύο φορές. Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Στράινιαρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι κορυφής, με τους Γάλλους να θέλουν τη νίκη για να πιάσουν στην πρώτη θέση τους Σλοβένους, που μέχρι στιγμής εντυπωσιάζουν. Οι "τρικολόρ" έχουν ποιοτικό ρόστερ, αλλά ο άσος είναι πολύ χαμηλά για ένα τόσο κρίσιμο ματς όσο αυτό. Προτιμότερη επιλογή το G/G σε απόδοση 1.84 από το pamestoixima.gr.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21 - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ U21

Πολύ καλά πηγαίνει η Ρουμανία, με μία ήττα σε έξι ματς, αήττητο πέντε αγωνιστικών και την καλύτερη αμυντική επίδοση, καθώς έχει κρατήσει ανέπαφη εστία σε τέσσερα ματς, ενώ παράλληλα, η ίδια έχει σκοράρει σε όλα. Η ομάδα του Ντάνιελ Πάνκου, πρέπει όμως να νικήσει στο ματς του Ταργκοβίστε, καθώς οι από πίσω παραμονεύουν. Εντός, έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία ματς προκριματικών, χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ στα προηγούμενα δύο, ο αντίπαλος τελείωσε με δέκα παίκτες. Λείπει όμως ο καλός αμυντικός Μ. Ίλιε, που σκόραρε σε δύο σερί εντός έδρας.

Το Μαυροβούνιο, κέρδισε στο τέλος την Αλβανία την προηγούμενη αγωνιστική και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγώνες στα προκριματικά. Η ομάδα του Νίκολα Ρακόγεβιτς, έχει ακόμα ελπίδες για να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση, αλλά πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Ρουμανία. Και οι δύο νίκες της στον όμιλο, είναι με σκορ 1-0 και γκολ από το 85' και μετά. Μακριά από την έδρα της, έχει πρόβλημα, καθώς μετρά μόνο μία νίκη στα τελευταία επτά ταξίδια των προκριματικών, στο μοναδικό αυτό το διάστημα, στο οποίο κράτησε ανέπαφη εστία ως φιλοξενούμενη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρουμανία είναι σε φόρμα και με νίκη κρατάει τη μοίρα στα χέρια της. Το Μαυροβούνιο θεωρητικά έχει ελπίδες για τη δεύτερη θέση, αλλά θα χρειαστεί να κάνει μια σειρά από υπερβάσεις και δεν φαίνεται ικανό γι' αυτό. Προτιμότερη επιλογή το 1/1 σε απόδοση 2.05 από το pamestoixima.gr.

ΕΛΒΕΤΙΑ U21 - AΛΒΑΝΙΑ U21

Η Ελβετία είναι πρώτη και αήττητη στον όμιλο και θέλει δεύτερη σερί νίκη επί της Αλβανίας στη Λωζάννη, για να κάνει άλλο ένα βήμα πρόκρισης. Η ομάδα του Σάσα Στάουχ, είναι αήττητη τα τελευταία 6.5 χρόνια εντός έδρας σε προκριματικά Euro, με 12 νίκες, 2 ισοπαλίες σε 14 ματς και τέρματα 43-11 αυτό το διάστημα. Σε πολύ καλή κατάσταση στα προκριματικά ο επιθετικός Σάντσες, που σκοράρει σε τρεις σερί αγωνιστικές. Απώλεια όμως, ο επιθετικός Κέλερ, λόγω τραυματισμού, εκτός και ο Ρίντερ, που είχε σκοράρει σε τρία από τα τελευταία τέσσερα εντός.

Η Αλβανία, έχασε από την Ελβετία την προηγούμενη αγωνιστική και έχει δύο σερί ήττες και τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η ομάδα του Άλμπαν Μπούσι, θέλει εκδίκηση από τους Ελβετούς, στο μόνο αποτέλεσμα που της κάνει για να συνεχίσει να διεκδικεί πρόκριση. Εκτός έδρας έχει τρεις σερί προκριματικές ήττες με τέρματα 1-10. Εκτός ο μπακ Α. Μπαϊράμι και ο μέσος Μ. Μπερίσα, που κλήθηκαν στην Εθνική Ανδρών. Κύριο όπλο ο Σπέντι της Καραρέζε, που έχει πετύχει γκολ σε όλα τα ματς προκριματικών που η ομάδα του βρήκε δίχτυα, εκτός από ένα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σκοράρει αρκετά η Ελβετία και το έδειξε και στα Τίρανα στον πρώτο αγώνα με τους Αλβανούς. Η ομάδα του Σάσα Στάουχ θέλει τη νίκη και μπορεί να την πάρει, αλλά πληρώνει χαμηλά ο άσος. Προτιμότερη επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.60 από το pamestoixima.gr.

ΣΚΩΤΙΑ U21 - ΙΣΠΑΝΙΑ U21

Η Σκωτία, μπορεί στα φιλικά του Ιουνίου να μην πήγε καλά, χάνοντας δύο σερί από Τουρκία και Αυστρία, αλλά στα προκριματικά, είναι αήττητη πέντε αγωνιστικές (1 ισοπαλία) και με νίκη στο ματς του Εδιμβούργου, φτάνει την πρωτοπόρο του ομίλου Ισπανία, που την έχει υποχρεώσει στη μοναδική ήττα ως τώρα (0-1 εκτός). Η ομάδα του Σκοτ Γκέμιλ μετρά τρεις σερί νίκες με γκολ - γκολ και over 2.5 εντός έδρας σε προκριματικά. Τρεις σημαντικές απώλειες, καθώς ο μέσος Κόνγουεϊ και οι επιθετικοί Τζόνστον και Ντόουκ θα παίξουν με την Εθνική Ανδρών.

Η Ισπανία, δεν ικανοποίησε στα δύο τελευταία προκριματικά, με ισχνή νίκη 1-0 και μία ισοπαλία, αλλά παραμένει πρώτη και αήττητη στον όμιλο, έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ, οπότε αν φύγει αλώβητη από τη Σκωτία, κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Η ομάδα του Σάντι Ντένια, είναι αήττητη στα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς προκριματικών, με έξι νίκες. Πληρώνει τρία συνεχόμενα under 2.5 και τέσσερα στα τελευταία πέντε ματς στον όμιλο. Στον πρώτο γύρο, είχε επικρατήσει δύσκολα της Σκωτίας με 1-0 εντός έδρας και σκόρερ τον Τουριέντες, στο 83ο λεπτό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν δεν χάσουν στην Γλασκώβη οι Ισπανοί θα κάνουν άλμα πρόκρισης. Η Ρόχα είναι τρομερά ποιοτική ομάδα, αλλα΄τη διαφορά μέχρι στιγμής την κάνει η άμυνα της. Μόλις ένα γκολ έχει δεχτεί στα προκριματικά και η συνταγή αυτή δείχνει να πετυχαίνει. Προτιμότερη επιλογή το N/G σε απόδοση 2.05 από το pamestoixima.gr.

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21 - ΑΓΓΛΙΑ U21

Η Β. Ιρλανδία, πέρασε με τρομερό τρόπο από τη Σερβία την προηγούμενη αγωνιστική, με ανατροπή στο σκορ και ξαναμπήκε έτσι στο κόλπο της δεύτερης θέσης και των πλέι - οφ. Η ομάδα του Τόμι Ράιτ όμως, πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε στην Μπαλιμένα την Αγγλία, από την οποία είχε χάσει 3-0 εκτός έδρας στον πρώτο γύρο. Πληρώνει τρία σερί over 2.5 στον όμιλο. Εντός έδρας όμως, δεν εμπνέει και πολλή εμπιστοσύνη. Συγκεκριμένα, μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πλαίσιο προκριματικών, ενώ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε αυτό το διάστημα ως γηπεδούχος.

Από τέσσερις σερί νίκες στα προκριματικά προέρχεται η Αγγλία, με τέρματα 18-1 αυτό το διάστημα, καθώς κυνηγά την πρώτη θέση. Θα παραταχθεί με υπηρεσιακό τεχνικό, τον Μπεν Φούσερ, καθώς ο Λι Κάρσλι, ανέλαβε προσωρινός τεχνικός στην Ανδρών. Έχει πληρώσει over 2.5 σε όλα της τα παιχνίδια στον όμιλο μέχρι τώρα. Έχει πολλά ταλέντα στις τάξεις της, ξεχωρίζουν οι επιθετικοί Γκίτενς (Ντόρτμουντ), Ντελάπ (Ίπσουιτς), Ίλινγκ - Τζούνιορ (Μπολόνια) και Φίλοτζιν (Άστον Βίλα), και ο μέσος Γουόρτον της Κρ. Πάλας. Λείπει όμως ο άσος της Τσέλσι, Μαντουέκε, που κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αγγλία είναι πιο ποιοτική ομάδα από τη Βόρεια Ιρλανδία και επιθετικά σκορπάει τρόμο. Αν έχουν διάθεση τα "τρία λιοντάρια" θα πάρουν εύκολο τρίποντο στην Μπαλιμένα. Προτιμότερη επιλογή το 2 και Over 2.5 σε απόδοση 2.62 από το pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr