Ποδόσφαιρο

Nations League: Σλοβενία – Αυστρία, ανταγωνιστικές και οι δύο

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Στη Λιουμπλιάνα, η Σλοβενία που έδωσε γενναία μάχη στο Euro υποδέχεται την Αυστρία η οποία έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το καλακαίρι

Nations League: Σλοβενία – Αυστρία, ανταγωνιστικές και οι δύο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σλοβενία – Αυστρία
Ώρα: 21:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 255

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σλοβενία

Θεωρήθηκε η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά οι τρεις ισοπαλίες ήταν αρκετές για να τη φέρουν στους «16» και εκεί έφερε ακόμη μία κόντρα στην Πορτογαλία, για να χάσει στη διαδικασία των πέναλτι. Παραμένει στον πάγκο ο Μάτιαζ Κεκ (στην εξέδρα λόγω τιμωρίας), είναι προφανές ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου και η μόνιμη παρουσία στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων είναι ο βασικός στόχος.
Εκτός κλήσεων οι Κάρνιτσνικ (α. 32/2), Μπλάζιτς (α. 32/0), Βέρμπιτς (μ. 61/6), Ζάιτς (μ. 39/8), Ζάχοβιτς (ε. 15/0). Ο πρώτος αποτελεί την πιο σημαντική απουσία, βοηθάει πολύ και στη δημιουργία.
Στην προηγούμενη διοργάνωση τερμάτισε στην 3η θέση του 4ου ομίλου της Β' κατηγορίας (1-3-2, 6-10 γκολ), πίσω από Σερβία, Νορβηγία και μπροστά από τη Σουηδία.

Αυστρία

Ενεπλάκη σε δύσκολο όμιλο στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά με δύο νίκες πέρασε πειστικά στους «16». Στο πρώτο νοκ άουτ, όμως, έβγαλε πολλά κενά στην άμυνα και συνέπεια τούτου ήταν να ηττηθεί από την Τουρκία, αν και έχασε κλασικές ευκαιρίες στο φινάλε ώστε να οδηγήσει το ματς στην παράταση. Ο πολύπειρος εκλέκτορας Ραλφ Ράγκνικ φιλοδοξεί ότι αυτή η παρουσία ήταν μόνο η αρχή και τόνισε ότι άπαντες στην Ομοσπονδία προσβλέπουν στην πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.
Επιστρέφει ο Σλάγκερ (15 συμ.), πρώτη κλήση για τον Γιακούποβιτς (ε.) της Μάριμπορ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκρέγκοριτς (ε. 59/16), Τράουνερ (α. 13/2), Ντάνιλιουκ (α. 3/0), Κάιντς (μ. 28/1).
Στην προηγούμενη διοργάνωση τερμάτισε στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου της Α' κατηγορίας (1-1-4, 6-10 γκολ), πίσω από Κροατία, Δανία και Γαλλία (υποβιβάστηκε).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4 3.35 1.91 1.72 2.02 1.25 3.6 1.84 1.85 1.82 1.3 1.22
Σλοβενία - Αυστρία / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες έχουν δικαίωμα και κυρίως ενδείξεις ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, με τη Σλοβενία βεβαίως να έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Έχει πολλή ισοπαλία το παιχνίδι αρκετά πιθανά σκορ το 1-1 και το 2-2. Το βέβαιο είναι ότι αμφότερες μπορούν να σκοράρουν. GG και under 4,5 στο 2,18 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr