Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Μουντιάλ: Το υψόμετρο στη Βολιβία και η Αργεντινή χωρίς τον Μέσι

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:26

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τα δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν απόψε στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής

Προκριματικά Μουντιάλ: Το υψόμετρο στη Βολιβία και η Αργεντινή χωρίς τον Μέσι

Δύο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής θα διεξχθούν απόψε και είναι στο κουπόνι για στοίχημα.

ΒΟΛΙΒΙΑ - ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Η Βολιβία θα το δώσει στην πόλη Ελ Άλτο που βρίσκεται στα 4150 μέτρα πάνω από την θάλασσα και είναι ένα συν. Η μια νίκη στα 6 παιχνίδια της στα προκριματικά δείχνει και τα κενά που έχει σαν ομάδα. Στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα είχε μόνο ήττες στα τρία της ματς βάζοντας ένα γκολ. Με μια νίκη και 8 ήττες έχει βγάλει τα 9 τελευταία της επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις αλλά και φιλικά. Νέος τεχνικός, ο άπειρος από πρώτες ομάδες, Όσκαρ Βιγιέγας. Πολλοί νεαροί κατ ταλαντούχοι στην αποστολή.

Η Βενεζουέλα έφερε 1-1 εκτός με το Περού στην τελευταία της αναμέτρηση στα προκριματικά. Στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα έβγαλε με νίκες και τα τρία ματς στον όμιλο και στα προημιτελικά έφερε 1-1 με τον Καναδά και αποκλείστηκε στα πέναλτι. Είναι αήττητη στα 5 τελευταία της ματς στα προκριματικά αλλά με μόλις δύο νίκες. Ο Αργεντινός Μπατίστα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. «Μέσα» βρίσκονται αστέρια όπως ο σούπερ επιθετικός Ρονδόν και οι μέσοι Ρινκόν, Μαρτίνες, Κάσερες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Βολιβία έχει νέο τεχνικό και στα συν της είναι και το μεγάλο υψόμετρο. Η Βενεζουέλα είναι στα πάνω της. Πιθανό το Χ που στην Betsson δίνεται στο 3.71.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΧΙΛΗ

Η Αργεντινή στο τελευταίο ματς στα προκριματικά πήρε τη νίκη με 1-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Βραζιλία. Κατέκτησε τον τίτλο στο καλοκαιρινό Κόπα Αμέρικα, για δεύτερη σερί φορά.
Ο Λιονέλ Σκαλόνι έχει κάνει σούπερ δουλειά. Στα τελευταία 44 παιχνίδια είτε επίσημα, είτε φιλικά έχει μόλις δύο ήττες.
Με no goal έβγαλε τα 5 τελευταία εντός στα προκριματικά του Μουντιάλ έχοντας 4 νίκες και 1 ήττα. Μεγάλη η απώλεια του τραυματία Λιονέλ Μέσι. Αποσύρθηκε από τη διεθνή σκηνή ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο κίπερ Αρμάνι. Τραυματίες και οι μέσοι Ακούνια, Παλάσιος και οι αμντικοί Ταλιαφίκο, Μπαλέρντι. Γύρισε ο Ντιμπάλα.

Η Χιλή ηττήθηκε 1-0 εκτός από τον Ισημερινό στο τελευταίο ματς στα προκριματικά. Θα είναι το πρώτο ματς στην διοργάνωση του Αργεντινού Ρικάρντο Γκαρέκα στον πάγκο της. Ανέλαβε τον περασμένο Μάρτιο και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του ήταν τα τρία στον όμιλο του πρόσφατου Κόπα Αμέρικα όπου είχε δύο ισοπαλίες με 0-0 και μια ήττα με 1-0 από την Αργεντινή! Με ήττες έβγαλε τα τρία τελευταία στα προκριματικά και στις δύο από αυτές δέχθηκε από τρία γκολ. Εκτός αποστολής έμειναν παίκτες – ηγέτες όπως ο κίπερ Κλαούντιο Μπράβο και οι Μεδέλ (μέσος), Βιδάλ (μέσος), Αλέξις Σάντσες (επιθετικός - τραυματίας).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Φαβορί η Αργεντινή έστω και αν θα παίξει χωρίς τον Μέσι. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο ματς. Καλός ο συνδυασμός του άσου με under 3,5 γκολ που στην Betsson δίνεται στο 1.88.

Βαθμολογία -

05/09/2024WC Qualification South America
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Αργεντινή Αργεντινή 15 6 5 0 1 8 2 6
2 Ουρουγουάη Ουρουγουάη 13 6 4 1 1 13 5 8
3 Κολομβία Κολομβία 12 6 3 3 0 6 3 3
4 Βενεζουέλα Βενεζουέλα 9 6 2 3 1 6 3 3
5 Ισημερινός Ισημερινός 8 6 3 2 1 5 3 2
6 Βραζιλία Βραζιλία 7 6 2 1 3 8 7 1
7 Παραγουάη Παραγουάη 5 6 1 2 3 1 3 -2
8 Χιλή Χιλή 5 6 1 2 3 3 7 -4
9 Βολιβία Βολιβία 3 6 1 0 5 4 14 -10
10 Περού Περού 2 6 0 2 4 1 8 -7
Promotion - World Championship
Promotion - World Championship (Promotion: )

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr