Ποδόσφαιρο

Nations League: Σαν Μαρίνο - Λιχτενστάιν, πρόβλημα στο σκοράρισμα!

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:24

Οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν για να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους με το δεξί. 

Nations League: Σαν Μαρίνο - Λιχτενστάιν, πρόβλημα στο σκοράρισμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σαν Μαρίνο - Λιχτενστάιν.

Ώρα: 21:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 202

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σαν Μαρίνο

Το Σαν Μαρίνο απλά συμπληρώνει τις προκριματικές διαδικασίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τους ομίλους της Λίγκας Εθνών. Αγνοεί τη νίκη σε επίσημο ματς από το 1990, ενώ σε φιλικό επικράτησε για τελευταία φορά το 2004, κατά σύμπτωση, νίκησε 1-0 το Λιχτενστάιν. Στο 0-1-3 ο απολογισμός με τον Ρομπέρτο Τσέβολι στο πόστο του εκλέκτορα, το να απαιτηθούν επιτυχίες από ερασιτέχνες διεθνείς είναι μάλλον ουτοπία. Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία κόντρα στα Νησιά Σεντ Κιτς και Νέβις.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής οι Ρόσι (α. 33/0), Μπατιστίνι (α. 53/0) και Μπεράρντι (ε. 30/3). Προφανώς και πρόκειται για σημαντικές μονάδες για τα δεδομένα του Σαν Μαρίνο, αλλά δεν κάνουν τη διαφορά.

Λιχτενστάιν

Το Λιχτενστάιν δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την παρουσία του σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης, θα ήταν ουτοπικό να συμβεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που οι διεθνείς έχουν οριακά επαγγελματικό στάτους στην πλειοψηφία τους. Στο πόστο του εκλέκτορα συνεχίζει ο Γερμανίς Κόνραντ Φίφστικ, με τον οποίο το κρατίδιο έχει 0-2-10 σε 12 ματς. Βέβαια, οι ισοπαλίες ήρθαν κόντρα σε Λετονία και Ρουμανία, πρόκειται για αποτελέσματα που έκαναν εντύπωση. Στη Λίγκα Εθνών, στόχος είναι μίνιμουμ δύο νίκες (με το Σαν Μαρίνο κυρίως).

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαλίν (α. 49/0), Χόφερ (α. 33/0) και Οσπελτ (ε. 22/0). Πιθανότατα η παρουσία τους δεν θα έκανε τη μεγάλη διαφορά, ωστόσο κάθε απουσία μετράει σ' αυτό το επίπεδο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.05 2.62 2.55 1.31 3 1.07 6.25 2.37 1.48 1.41 1.38 1.3
Σαν Μαρίνο - Λιχτενστάιν / Εκτίμηση

Ντέρμπι ουραγών και αδύναμων αυτό το ματς. Φυσικά μιλάμε για τις χαμηλότερες ποιοτικά ομάδες της διοργάνωσης. Αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε καμία. Θα προσπαθήσουν να παίξουν κλειστά και να εκμεταλλευτούν κάποιο λάθος του αντιπάλου. No goal (1.60) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr