Ποδόσφαιρο

Nations League: Αζερμπαϊτζάν - Σουηδία, ντεμπούτο με προσοχή!

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:06

Οι δύο ομάδες ρίχνονται στη μάχη του Nations League με καινούργιους προπονητές στην άκρη των πάγκων. 

Nations League: Αζερμπαϊτζάν - Σουηδία, ντεμπούτο με προσοχή!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αζερμπαϊτζάν - Σουηδία.

Ώρα: 19:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 188

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Αζερμπαϊτζάν

Το Αζερμπαϊτζάν δεν είχε καλή παρουσία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι 7 βαθμοί στο γκρουπ δεν ήταν αρκετοί για να το φέρουν σε θέση διεκδίκησης της πρόκρισης, ενώ δεν είχε 2η ευκαιρία μέσω της Λίγκας Εθνών, παρά την καλή παρουσία στη νεοσύστατη διοργάνωση. Το χρήμα δεν λείπει από την Ομοσπονδία και η πρόσληψη του πολύπειρου Πορτογάλου τεχνικού Φερνάντο Σάντος μαρτυρά τις μεγάλες προσδοκίες, αν και ο εν λόγω δήλωσε ότι θα χρειαστούν υπομονή και μέθοδος.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός κλήσεων τέθηκαν οι Μεχεμεντελίγεφ (τ. 29 συμ.), Εμρέλι (ε. 48/6), Κρίβοτσιουκ (α. 37/1), Κουρμπάνλι (ε. 14/3), Ιμπραχίμλι (μ.-ε. 8/0). Επιχειρείται μία μορφή ανανέωσης στην Εθνική.

Σουηδία

Η Σουηδία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δεν έδωσε το «παρών» στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ υποβιβάστηκε στη Γ' κατηγορία της Λίγκας Εθνών. Στην Ομοσπονδία προσπαθούν να βάλουν φρένο στον κατήφορο εν όψει κυρίως των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και γι' αυτό τα κλειδιά πέρασαν στον Δανό εκλέκτορα Γιαν Νταλ Τόμασον. Στα φιλικά του καλοκαιριού ο απολογισμός 1-0-3 δεν είναι για... πανηγυρισμούς, ζητείται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου η Εθνική να επανέλθει στα στάνταρ του παρελθόντος.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός κλήσεων τέθηκαν αρκετές σημαντικές μονάδες, όπως είναι οι Ολσεν (τ. 75 συμ.), Λίντελοφ (α. 68/3), Κράφτ (α. 48/0), Φόρσμπεργκ (μ. 89/21). Λογική η διάθεση για μερική ανανέωση.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.35 4 1.57 2.05 1.71 1.38 2.85 1.78 1.92 2.3 1.21 1.13
Αζερμπαϊτζάν - Σουηδία / Εκτίμηση

Ντεμπούτο και για τους δύο προπονητές στην άκρη του πάγκου σε επίσημο παιχνίδι. Φυσικό και επόμενο να μη θέλουν να χάσουν. Η Σουηδία είχε μια διαφορετική εικόνα στα φιλικά παιχνίδια της, πιο ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά από εδώ και πέρα τα παιχνίδια είναι επίσημα και κάθε πόντος μετράει. 2-3 γκολ (2.00) στη Βetsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr