Ποδόσφαιρο

Nations League: Λευκορωσία-Βουλγαρία, ψάχνει το βήμα παραπάνω

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Σε ουδέτερο γήπεδο, στο Ζαλαέγκερζεγκ της Ουγγαρίας και κεκλεισμένων των θυρών, η Λευκορωσία θα υποδεχτεί τη Βουλγαρία, σε ένα τεστ ετοιμότητας για τους φιλοξενούμενους που φιλοδοξούν να κάνουν -επιτέλους- το βήμα παραπάνω στη φετινή διοργάνωση 

Nations League: Λευκορωσία-Βουλγαρία, ψάχνει το βήμα παραπάνω

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λευκορωσία-Βουλγαρία
Ώρα: 21:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 200

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Λευκορωσία

Είχε αξιοπρεπέστατη παρουσία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έκλεισε τις υποχρεώσεις της με απολογισμό 3-3-4 και τερμάτισε πέντε βαθμούς πίσω από τη 2η θέση. Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την παρουσία της στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης, θα κυνηγήσει την ευκαιρία της μέσω της Λίγκας Εθνών, στην οποία καλείται να διακριθεί για να έχει τύχη. Από πέρυσι στον πάγκο ο Κάρλος Αλός. Πέρυσι, τερμάτισε 4η στον 3ο όμιλο της Γ' κατηγορίας (0-3-3), πίσω από Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν και Σλοβακία (δεν υποβιβάστηκε).
Είναι προφανές από τις κλήσεις ότι επιχειρείται σχετική ανανέωση και σε αυτό το πλαίσιο, εκτός κλήσεων έμειναν οι Πολίτεβιτς (α. 45/1), Πιάτσενιν (α. 29/0) και Κορζούν (μ. 26/0).

Βουλγαρία

Η Βουλγαρία ήταν κάκιστη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δεν κατάφερε να πάρει νίκη στον όμιλό της (4-4-0) και φυσικά δεν... πλησίασε καν στο να διεκδικήσει την πρόκριση. Από τον Νοέμβριο ο Ιλιαν Ιλιεφ στο πόστο του εκλέκτορα, έχει το δύσκολο έργο να βγάλει την Εθνική από την αφάνεια. Τη δεδομένη στιγμή θεωρείται έως και ακατόρθωτο να ανταποκριθεί στα προκριματικά του Μουντιάλ, οπότε η διάκριση στη Λίγκα Εθνών κρίνεται... υποχρέωση προκειμένου να έχει τη δεύτερη ευκαιρία. Στην προηγούμενη διοργάνωση τερμάτισε 2η στον 4ο όμιλο της Γ' κατηγορίας (2-3-1), πίσω από τη Γεωργία και μπροστά από Σκόπια και Γιβραλτάρ.
Εκτός κλήσεων οι Ναούμοφ (τ. 10 συμ.), Τουρίτσοφ (α. 19/0), Νεντιάλκοφ (α. 29/0), Ντιμιτρόφ (α. 17/1), Νεντέλεφ (μ. 44/4), Ντέλεφ (ε. 47/5). Πρόκειται για σημαντικές μονάδες στο σύνολό τους.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Λευκορωσία - Βουλγαρία / Εκτίμηση

Η Βουλγαρία, χωρίς να έχει τα όπλα, είναι η αλήθεια, προσπαθεί να παρουσιάσει κάτι καινούργιο αλλά είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρει. Πάντως, έστω και έτσι, διαθέτει περισσότερη ποιότητα από τη Λευκορωσία, η οποία επιπροσθέτως θα παίζει σε... βουβή έδρα. Κακά τα ψέματα, αν η ομάδα του Ίλιεφ θέλει να πετύχει το ελάχιστο σε αυτή τη διοργάνωση, δεν γίνεται να φεύγει με απώλειες από τέτοια ματς. Το «διπλό» στο 1,85 είναι fair.
2 και under 2,5 στο 3,60 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr