Ποδόσφαιρο

Νations League: Πορτογαλία-Κροατία, όλα του... άσου δύσκολα

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

H αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της πρεμιέρας του φετινού Nations League. Πορτογαλία εναντίον Κροατίας στο Ντα Λουζ, με δύο μύθους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να συνεχίζουν εκεί που οι άλλοι δεν τολμούν να πλησιάσουν: του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λούκα Μόντριτς.

Νations League: Πορτογαλία-Κροατία, όλα του... άσου δύσκολα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πορτογαλία-Κροατία
Ώρα: 21:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 201

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Πορτογαλία

Η Πορτογαλία δεν έφτασε μακριά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη Γαλλία και ενώ στους «16» είχε περάσει δύσκολα το εμπόδιο της Σλοβενίας. Σταθερά με τον Ισπανό Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο, υπό τις οδηγίες του έχει 15-2-3, αλλά αυτό δεν λέει πολλά από τη στιγμή που δεν κατάφερε να διεκδικήσει πειστικά το τρόπαιο. Κατέκτησε την παρθενική έκδοση της Λίγκας Εθνών, το βλέμμα πέφτει κυρίως στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 (μνηστήρας της κορυφής).
Αποσύρθηκε ο ηγετικός κεντρικός αμυντικός Πέπε, για ακόμη μία φορά δηλώνει το «παρών» ο εμβληματικός Κριστιάνο Ρονάλντο (ε. 212/130). Διαθέσιμος και ο Ζοάο Φέλιξ (ε. 41/8).

Κροατία

Η Κροατία έμεινε πιστή στη συνήθειά της να μην τα καταφέρνει σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στα γήπεδα της Γερμανίας υπέστη πρόωρο αποκλεισμό, δίχως να πάρει νίκη στον όμιλο (0-2-1). Από την Ομοσπονδία δεν πήραν βιαστικές αποφάσεις, από το 2017 κάθεται στον πάγκο ο Ζλάτκο Ντάλιτς και συνεχίζει ακάθεκτος. Στόχος είναι η πρόκριση και η καλύτερη δυνατή εμφάνιση στα τελικά του Μουντιάλ του 2026, έναν θεσμό στον οποίο έχει παρουσία σε έναν τελικό και δύο ημιτελικούς. Τον Ιούνιο νίκησε 2-1 την Πορτογαλία σε φιλικό.
Αποσύρθηκε ο αμυντικός Βίντα της ΑΕΚ, τραυματίες οι Ερλιτς (α. 9/0, Μπολόνια), Στάνισιτς (α. 20/0, Μπάγερν), Μπάρισιτς (α. 35/1), παρών ο εμβληματικός Μόντριτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.54 4.15 5.35 2.17 1.64 1.42 2.7 1.72 1.98 1.13 1.2 2.35
Πορτογαλία - Κροατία / Εκτίμηση

Είπαμε, υπερέχει η Πορτογαλία, ναι, σε πτώση οι Κροάτες, αλλά ο άσος δεν είναι για τόσο χαμηλά. Προφανώς, ο Ντάλιτς γνωρίζει ότι οι γηπεδούχοι έχουν τρομερή ποιότητα μπροστά και θα κλείσει την άμυνά του. Οι Πορτογάλοι έχουν προβάδισμα για τη νίκη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουν περίπατο απέναντι σε μία... σεσημασμένη σκληρή ομάδα.
Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Χ, στο 2,30 από την Betsson. Πολύ δυνατό και το 4,33 στο Χ ημίχ./1 τελ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr