Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Εuro U21: Ισραήλ-Γερμανία, στάνταρ και με διαφορά σε ουδέτερο έδαφος

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Με όσα συμβαίνουν στην πατρίδα τους, οι πιτσιρικάδες του Ισραήλ, όσο και να θέλουν δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στην αποστολή τους, έχοντας κάκιστη παρουσία αγωνιστικά 

Προκριματικά Εuro U21: Ισραήλ-Γερμανία, στάνταρ και με διαφορά σε ουδέτερο έδαφος

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ισραήλ U21-Γερμανία U21
Ώρα: 19:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 171

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ισραήλ U21

Ο αγώνας, διεξάγεται στην πόλη Γκιόρ της Ουγγαρίας, λόγω του πολέμου στο Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί, είναι σάκος του μποξ ως τώρα στον όμιλο, έχοντας πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και φυσικά δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στην τελική φάση, έχοντας φτάσει ημιτελικά στην αμέσως προηγούμενη. Η ομάδα του Γκι Λουζόν, έχει δεχτεί μάλιστα τουλάχιστον δύο γκολ, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ενώ η ίδια δεν έχει πετύχει ποτέ πάνω από ένα.
Δεν την βοηθά καθόλου το γεγονός ότι παίζει σε ουδέτερα γήπεδα τα εντός έδρας ματς και έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία πέντε, έχοντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Γερμανία U21

Η Γερμανία, νίκησε το Ισραήλ τον Μάρτιο και επέστρεψε στις νίκες, παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου της και μάλιστα αήττητη, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα, ενώ δεν έχει καν δεχτεί γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Η ομάδα του Αντόνιο Ντι Σάλβο, θα κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης στα τελικά με τρίποντο, ειδικά αν δεν κερδίσει η Πολωνία. Ο Ρελ, έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια που η ομάδα του βρήκε δίχτυα.
Οι Ζίμπερτ (μπακ), Κάστροπ, Γκρούντα (μέσοι) και Μουκόκο (επιθετικός, 5 γκολ στη διοργάνωση), που ήταν στην αποστολή του προηγούμενου αγώνα με το Ισραήλ, έμειναν εκτός για διάφορους λόγους.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
12 6.75 1.14 2.55 1.4 1.6 2.1 2.07 1.61 4.35 1.03
Ισραήλ U21 - Γερμανία U21 / Εκτίμηση

Η Γερμανία με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα τελικά και απέναντι σε ένα σύνολο απογοητευμένο και με το μυαλό του αλλού, έχει μία πολύ καλή ευκαιρία για να το πετύχει.
2 (- 2,0 ασιατικό χάντικαπ) στο 2,20 από το pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr