Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας: Προημιτελικά με στηρίγματα!

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:25

Η προημιτελική φάση στο Λιγκ Καπ της Ιαπωνίας διεξάγεται σήμερα, με όλα τα ματς να είναι στη 13:00.

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας: Προημιτελικά με στηρίγματα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας.

ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΣΑΠΟΡΟ

Έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και στο 11 από την 3η Βίσελ Κόμπε. Το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκε, καθώς αναβλήθηκε το εκτός έδρας ματς με την Γιούμπιλο Ιβάτα. Εσχάτως πάντως είναι σε καλή κατάσταση «τρέχοντας» με 4 - 1 - 0 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχοντας πέντε συνεχόμενα over 2,5 στις δύο διοργανώσεις. Οι παραδόσεις υπάρχουν για να σπάνε, αλλά δεν μπορούμε να μην την αναφέρουμε. Έχει πολύ καλή προϊστορία κόντρα στην Σάπορο μετρώντας 19 νίκες στα 31 πιο πρόσφατα. Ενώ είναι χαρακτηριστικό πως την έχει κερδίσει και στα δύο φετινά ματς πρωταθλήματος.

Βασικός της στόχος είναι το πρωτάθλημα, όπου δίνει μάχη για την παραμονή με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος της. Πάντως τελευταία στο πρωτάθλημα τα πάει εξαιρετικά με αήττητο καρέ έχοντας, μάλιστα, τρεις σερί νίκες. Την Κυριακή νίκησε με 2-0 εντός την Καβασάκι παρότι δεν ήταν καλύτερη. Ωστόσο ήταν αποτελεσματική με αποτέλεσμα να βρει δύο γκολ μετά το 70’ και να πάρει το ματς. Στηρίζεται παρά την κακή πορεία στο πρωτάθλημα ο κόουτς Πέτροβιτς που βρίσκεται στον πάγκο της από το 2018. Μετρά 4 σερί ήττες από την Γιοκοχάμα Μαρίνος εντός εκτός και είναι χαρακτηριστικό πως σε 2 απ’ αυτές δεν κατάφερε να σκοράρει. Ενώ ταυτόχρονα έχει 6 over 2,5 στα 7 πιο πρόσφατα.

EKTIMHΣΗ: Η Γιοκομάχα έχει το πάνω χέρι, αφού παίζει και μέσα στην έδρα της. Καλό στήριγμα φαίνεται ο άσος όσο κινείται σε αυτές τις αποδόσεις. 1 (1.57) στη Betsson.

ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Με πολλά σκαμπανεβάσματα η εικόνα της στο πρωτάθλημα πληρώνοντας τα πολλά Χ. Από τις 22/6 και στα 10 τελευταία ματς έχει 5 ισοπαλίες και μόλις δύο νίκες με αποτέλεσμα να είναι χαμηλά στην βαθμολογία. Προέρχεται από την ήττα την Κυριακή με 2-0 εκτός από την Σάπορο παρότι βάσει εικόνας ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της. Είναι μία διοργάνωση στην οποία γενικότερα έχει καλή παρουσία. Έχει μία κατάκτηση το 2019 και ήταν 4 φορές φιναλίστ με τελευταία να είναι το 2017.

Μέτρια η πορεία της στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας. Είναι στο 9 από την εξάδα που διεκδικεί άνοδο. Το Σάββατο όντας καλύτερη επικράτησε με 1-0 εντός της Καγκοσίμα με αυτογκόλ στο 23'. Συμμετέχει στο Λιγκ Καπ για πρώτη φορά μετά από το 2018 και το 1-1 με την Κασίβα. Εκτός έχει καλή εικόνα με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 6 τελευταία. Προέρχεται από την 2η κατηγορία και κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο ιαπωνικό ποδόσφαιρο το 2022 όταν κατέκτησε το Κύπελλο επικρατώντας στον τελικό με 5-4 στα πέναλτι της Χιροσίμα.

EKTIMHΣΗ: Η Καβασάκι είναι το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση αλλά με τις αποδόσεις του άσου να είναι αποτρεπτέες. Προτιμότερα τα γκολ που τα βρίσκουμε λίγο πιο ψηλά. Over 2.5 (1.57) στη Betsson.

ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Με up and down η παρουσία της στο πρωτάθλημα με συνέπεια να είναι στη μέση της βαθμολογίας και μακριά από την εξάδα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκε, καθώς μετατέθηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου η εντός έδρας αναμέτρηση με την Νιιγκάτα. Εντός έδρας είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο, όπως παραδείγματος χάριν συνέβη στο Κύπελλο, όπου έχασε με 0-1 από την Τζαπάν Σόκερ Κόλετζ. Επιστρέφει ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Ιζούμι, αλλά και ο αμυντικός μέσος Ουτσίντα, παραμένει εκτός ο μέσος Όνο.

Βασικός στόχος το πρωτάθλημα για την φιλοξενούμενη που είναι στην κορυφή μαζί με την Ζέλβια. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας επτά σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το Σάββατο νίκησε με 3-2 εντός την Τόκιο με χατ τρικ του Αρσλάν. Προηγήθηκε με 2-0 στο 32’ και έφθασε στο 3ο γκολ στο 63’. Στο τέλος, όμως, καρδιοχτύπησε βλέποντας τον Νακάνο με αυτογκόλ να κάνει το 3-2. Μετρά μία κατάκτηση του Λιγκ Καπ το 2022 και ήταν και 2 φορές φιναλίστ. Έχει δύο προβλήματα. Παραμένουν εκτός ο πολύτιμος Σωτηρίου και ο μεσοεπιθετικός Οχάρα.

EKTIMHΣΗ: Η Χιροσίμα είναι τρομερή εκτός έδρας και θα προσπαθήσει να φτάσει σε μία ακόμη νίκη. Μπορεί να κοιτάζει το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα τη χαλάσει και το κύπελλο. 2 (1.88) στη Betsson.

ΝΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ - ΜΑΣΙΝΤΑ ΖΕΛΒΙΑ

Χαμηλά στο πρωτάθλημα και αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκε, καθώς η εκτός έδρας δοκιμασία με την Ναγκόγια μετατέθηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου. Είναι, πάντως, σε καλό μομέντουμ με 3-2-0. Μάλιστα από την σημερινή της αντίπαλο έκοψε βαθμούς στην μάχη που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου, αφού κατάφερε να πάρει το 0-0. Ο τραυματισμός του στόπερ Χαγιακάβα αποδείχθηκε σοβαρός και θα κάνει αρκετό καιρό να επιστρέψει. Παραμένουν εκτός για τον ίδιο λόγο οι μπακ Μορί, Χοσί και ο επιθετικός Ότα.

Βασικός στόχος το πρωτάθλημα, όπου εσχάτως πετάει βαθμούς. Μετά το 0-0 στο εκτός με την Νιιγκάτα, δεν κατάφερε να κερδίσει το Σάββατο ούτε την Ουράβα με την οποία έμεινε στο 2-2 εντός. Βρέθηκε να χάνει δύο φορές και εν τέλει κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+8’ με τον Έρικ. Και όλα αυτά παρότι στο ματς ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του. Σημαντική επιστροφή. Εξέτισε και γυρίζει ο μέσος Σέντο. Τραυματίες οι στόπερ Ματσουμότο, Τζανγκ Μιν και ο μέσος Γιασούι. Δεδομένα έχει χάσει τη «φρεσκάδα» του α’ γύρου.

EKTIMHΣΗ: Όπως βλέπουμε σε αυτό το παιχνίδι, το σετ των αποδόσεων είναι αρκετά ισορροπημένο. Οι δύο ομάδες διάγουν μια καλή περίοδο και χάνουν δύσκολα. Αυτό θα γίνει και σήμερα, θα προσπαθήσουν να μη χάσουν. Χ (3.26) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr