Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι Αγγλίας: Με... πατημένο το γκάζι

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024 - 02:12

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, που έχουν το δικό τους... κερδοφόρο ενδιαφέρον.

Λιγκ Τρόφι Αγγλίας: Με... πατημένο το γκάζι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν η Άκρινγκτον. Η ομάδα του Τζον Ντούλαν, έμεινε στο 1-1 εντός με την Κόλτσεστερ, στη Λιγκ 2, παρ' όλο που προηγήθηκε, οπότε δεν έχει ακόμα επίσημη νίκη, με απολογισμό τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Σε τέσσερα από τα πέντε επίσημα παιχνίδια της, έχει πληρώσει το γκολ - γκολ και το over 2.5. Δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία, αλλά έχει μείνει μόνο μία φορά χωρίς γκολ. Εντός έδρας έχει δύο ισοπαλίες, αμφότερες με γκολ - γκολ. Εκτός ο μπακ Αλιόφρι, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η Στόκπορτ, με εξαίρεση βαριά ήττα από την Μπλάκμπερν στο Λιγκ Καπ, κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, καθώς είναι αήττητη στη Λιγκ 1, με τρεις νίκες και ισοπαλία 1-1 εκτός με Μάνσφιλντ, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι. Η ομάδα του Ντέιβ Τσάλινορ, πρώτη φορά δέχτηκε γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος σε αυτό το ματς. Εκτός παραμένει αήττητη, με μία νίκη και μία ισοπαλία. Πολύ καλή εκκίνηση στη σεζόν για τον επιθετικό Μπάρι με τρία γκολ, είχε σκοράρει πέρσι στο ένα από τα δύο ματς Λιγκ 2 κόντρα στην Άκρινγκτον. Εκτός ο μπακ Ανταραμόλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η μεσαία γραμμή της Στόκπορτ έχει λίγο αποδεκατισμένη αίσθηση αυτή τη στιγμή, αλλά μέχρι στιγμής στη League One τα πάνε εξαιρετικά και σκόραρε για πλάκα στα δύο παιχνίδια με την Άκρινγκτον πέρυσι. Με τους γηπεδούχους να μην έχουν ακόμα αυτή τη συνταγή της νίκης, το παιχνίδι μπορεί να είναι δεδομένο από το πρώτο σφύριγμα. 2 σε απόδοση 1.66 από την Betsson.

ΜΠΑΡΟΟΥ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Μπάροου θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Στην Α' Αγγλίας, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Χαρογκέιτ, με γκολ στο 74', έπειτα από ένα ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, ενώ έχει μόνο μία ήττα στα έξι φετινά παιχνίδια της, εκ των οποίων τα πέντε έχουν έρθει No Goal. Βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και δείχνει ικανή να διεκδικήσει, τουλάχιστον, μία θέση στα πλέι οφ ανόδου.

Και η Μπόλτον θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Στην Α' Αγγλίας, έχασε 0-2 εντός έδρας από την Έξετερ, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (34', 49'). Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Σριούσμπερι (2-0), η οποία είναι και η μοναδική σε τέσσερα ματς και επέστρεψε άμεσα στις ήττες. Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και η μέχρι στιγμής παρουσία της είναι κατώτερη του αναμενομένου. Τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5, εκ των οποίων τα τέσσερα Νο Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάροου έχει τη δυνατότητα να βάλει ένα γκολ στην Μπόλτον, αλλά ένα γκολ ενδεχομένως να μην είναι αρκετό για να αποφύγει την ήττα. Ως εκ τούτου, προβλέπουμε ένα μικρό προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους. 2 και Over 2.5 σε απόδοση 2.52 από την Betsson.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Η Μπέρμιγχαμ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Στην Α' Αγγλίας, επικράτησε δύσκολα με 2-1 εντός έδρας της Γουίγκαν. Προηγήθηκε στο 18', ισοφαρίστηκε στο 66' και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 91'. Αντέδρασε άμεσα μετά την εντός έδρας ήττα (0-2) από τη Φούλαμ και επέστρεψε άμεσα στις νίκες, σημειώνοντας 4η επιτυχία σε πέντε ματς, ενώ σε έξι αγώνες έχει μόνο μία ήττα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

Και η Γουόλσολ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Και εκείνη προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Τσέλτεναμ, στη Β' Αγγλίας, σε ένα ματς όπου όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Προηγήθηκε 2-0 (48', 66'), στο 85' δέχθηκε γκολ και αγχώθηκε, αλλά έφτασε στην επικράτηση. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, 5η σε έξι ματς (η μία στα πέναλτι). Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός ο αμυντικός Γκόρντον (4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καθώς η Γουόλσολ δεν διαθέτει την ίδια δύναμη σε βάθος με τους γηπεδούχους, οι "μπλε" είναι το μεγάλο φαβορί για αυτή τη μονομαχία. Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι μπορεί να βρουν δίχτυα, στηρίζουμε την ομάδα της League One. 1 και Over 2.5 σε απόδοση 1.80 από την Betsson.

ΜΠΡΟΜΛΕΙ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Η Μπρόμλεϊ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Στη Β' Αγγλίας, έχασε 1-2 εντός έδρας από την Κρου, με δραματικό τρόπο! Προηγήθηκε μόλις στο 2', ισοφαρίστηκε στο 83' και δέχθηκε 2ο γκολ στο 91'! Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, 3η σε τέσσερα ματς σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Γενικά, πρόκειται για μία ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

Και η Κέμπριτζ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Στην Α' Αγγλίας, έχασε 0-2 εκτός έδρας από την καλύτερη Μπρίστολ Ρόβερς, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (30', 48'). Επέστρεψε άμεσα στις ήττες μετά την εντός έδρας ισοπαλία 4-4 με τη Μπλάκπουλ, χάνοντας για 4η φορά στα πέντε φετινά παιχνίδια της, όπου δεν έχει πετύχει νίκη. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση, διαθέτει αρκετές αδυναμίες και είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Εκτός έδρας σε δύο ματς έχει ισάριθμες ήττες με 0-2.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμυντικά καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει, ενώ γενικότερα είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Δεν έχουν το μυαλό τους στο Λιγκ Τρόφι και ίσως δούμε ένα ματς... αγγαρεία με γκολ. Over 2.5 σε απόδοση 1.85 από την Betsson.

ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΓΟΥΛΒΣ U21

Η Πορτ Βέιλ στο πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Σάλφορντ και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση. Στη Β' Αγγλίας, έχασε 2-3 στο γήπεδο της από την Ντονκάστερ. Στο 16' βρέθηκε πίσω 0-1, ισοφάρισε στο 30', στη συνέχεια δέχθηκε άλλα δύο γκολ (46', 58') και μείωσε στο 87'. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί μίνι αήττητο σερί δύο αγώνων, ενώ σε πέντε παιχνίδια έχει μόνο μία νίκη.

Η Γουλβς U21 θα δώσει το πρώτο φετινό παιχνίδι της στη διοργάνωση. Στην Premier League 2 έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με τη Μπράιτον. Προηγήθηκε στο 6', αλλά ισοφαρίστηκε στο 70'. Μπορεί να μη νίκησε, αλλά τουλάχιστον πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, παραμένει χωρίς νίκη μετά τις ήττες από τη Νότιγχαμ U21 με 0-2 εκτός έδρας και από την Άρσεναλ U21 με 1-3 εντός και δείχνει πως έχει αδυναμίες. Πέρυσι, αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων του Λιγκ Τρόφι και ευελπιστεί σε καλύτερη τύχη φέτος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τη Βέιλ πιθανότατα να κάνει κάποιες αλλαγές, υπάρχει η προοπτική η Γουλβς να πάει να πάρει κάτι από το ματς. Ωστόσο, δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε τους πιο έμπειρους γηπεδούχους, ακόμη κι αν χρειαστεί να δουλέψουν σκληρά για να το πετύχουν. 1 και Over 2.5 σε απόδοση 2.00 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr