Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι Αγγλίας: Φαβορί, γκολ και ευκαιρίες

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024 - 01:15

Μεσοβδόμαδες αναμετρήσεις για τη φάση των ομίλων του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, που έχουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και αποδόσεις που αξίζουν να παιχτούν.

Λιγκ Τρόφι Αγγλίας: Φαβορί, γκολ και ευκαιρίες

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΚΡΟΥ

Η Μπλάκπουλ θα δώσει το πρώτο παιχνίδι της στη φετινή διοργάνωση. Στην Α' Αγγλίας, έφερε ισοπαλία 2-2 με τη Γουίκομ, στην Α' Αγγλίας. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (10', 78'), αλλά ισοφάρισε και τις δύο (32', 84'). Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μπλάκμπερν (2-1), η οποία είναι η μοναδική σε τέσσερα ματς. Τουλάχιστον, έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ έχει μία ήττα σε πέντε αγώνες. Και οι έξι αγώνες της έχουν έρθει Over 2,5.

Και η Κρου θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Στη Β' Αγγλίας, επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Μπρόμλεϊ με δραματικό τρόπο! Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2', ισοφάρισε στο 83' και έφτασε στην επικράτηση με γκολ στο 91'! Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερα ματς χωρίς επιτυχία και είναι σε ανοδική πορεία. Επίσης, έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς μετά από τρεις ήττες. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Οver 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι είναι πραγματικά αδύναμοι και δεν έχουν καμία τύχη στην έδρα της Μπλάκπουλ, που θα νικήσει και μάλιστα εύκολα. Τόσο απλά. Στήριξη στο χάντικαπ των γηπεδούχων. Μπλάκπουλ -1 στο 2.00 απόδοση από την Betsson.

ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Νιούπορτ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Στη Β' Αγγλίας, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Μόρκαμ, με γκολ στο 9', έπειτα από ένα ισορροπημένο ματς. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες και βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Εντός έδρας σε δύο αγώνες μετράει ισάριθμες νίκες. Τα τέσσερα από τα πέντε φετινά παιχνίδια της έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

Και η Τσέλτεναμ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Στη Β' Αγγλίας, έχασε 1-2 εκτός έδρας από τη Γουόλσολ, σε ένα ματς όπου όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 (48', 66'), μείωσε στο 85', αλλά δε μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Υπέστη 4η διαδοχική ήττα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ μετά τη μοναδική της νίκη που πέτυχε στην πρεμιέρα της Β' Αγγλίας κόντρα στη Νιούπορτ με 3-2 εντός έδρας. Τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι είδους συνθέσεις θα κατεβάσουν οι δύο προπονητές στον αγωνιστικό χώρο για αυτό το παιχνίδι και πόση προσοχή θα δώσουν σε αυτή τη διοργάνωση. Η κατάκτηση του Κυπέλλου EFL μπορεί να μη σημαίνει πολλά, αλλά πάντα υπάρχει μια κάποια ικανοποίηση όταν κατακτάς οποιοδήποτε τρόπαιο. Θα δούμε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη τακτική προσέγγιση, και σε αυτή την περίπτωση δεν θα λείψουν τα γκολ. Over 2.5 σε απόδοση 1.83 από την Betsson.

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Ντονκάστερ θα δώσει το πρώτο της ματς στη φετινή διοργάνωση. Στη Β' Αγγλίας, έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Πορτ Βέιλ. Προηγήθηκε 1-0 στο 16', ισοφαρίστηκε στο 30', στη συνέχεια έκανε το 3-1 (46', 58'), δέχθηκε 2ο γκολ στο 87', αγχώθηκε στο τέλος, αλλά έφτασε στην επικράτηση. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα 0-3 απο την Εβερτον. Σε γενικές γραμμές, πάντως, παρουσιάζεται ασταθής, αλλά μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ ανόδου. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

Και η Χάντερσφιλντ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Στην Α' Αγγλίας, έχασε εκτός έδρας 1-2 από τη Ρόδεραμ, με δραματικό τρόπο! Προηγήθηκε στο 74' και ενώ από το 72' έπαιζε με δέκα παίκτες, ισοφαρίστηκε στο 77' και δέχθηκε το 2ο γκολ στο 90'! Υπέστη 2η διαδοχική ήττα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις νίκες και δείχνει πως βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τις δύο ομάδες να έχουν φουλ αυτοπεποίθηση, αυτή η εναρκτήρια αναμέτρηση του ομίλου F θα μπορούσε να έχει πολλά γκολ. Η μεγαλύτερη ποιότητα της Χάντερσφιλντ θα την οδηγήσει στη νίκη, αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα κλειστό ματς, που γέρνει πάντως προς τους φιλοξενούμενους. 2 σε απόδοση 2.28 από την Betsson.

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η Τζίλιγχαμ θα δώσει το πρώτο φετινό παιχνίδι της στη διοργάνωση. Στη Β' Αγγλίας, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Τσέστερφιλντ, με γκολ στο 8'. Από το 60' έπαιζε με δέκα παίκτες, αλλά κράτησε το υπέρ της σκορ. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Φλίτγουντ. Παράλληλα, έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς, ενώ σε πέντε αγώνες έχει μόνο μία ήττα. Τα τρία τελευταία ματς έχουν έρθει Under 1,5 και No Goal. Εκτός ο μέσος Ρόουι (3/0).

Και η Πιτέρμπορο θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση, την οποία κατέκτησε πέρυσι και θέλει φέτος να υπερασπιστεί τον τίτλο της! Στην Α' Αγγλίας, έχασε εκτός έδρας από τη Ρέξαμ με 0-2, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο (28', 39'). Ελαβε έτσι τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων και επέστρεψε στις ήττες. Εκτός έδρας, έχει πετύχει δύο νίκες σε τρία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, εκ των οποίων τα δύο τελευταία ήρθαν Over 2,5 και Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πιτέρμπορο έδειξε σημάδια ότι δυσκολεύεται αμυντικά. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα για εννέα διαδοχικά παιχνίδια, κάτι που η Τζίλιγχαμ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί. Ένα άλλο στατιστικό στοιχείο που ευνοεί τους γηπεδούχους και ένας από τους λόγους που θα τους στηρίξουμε είναι ότι τρέχουν ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 14 αγώνων στο "Πρίστφιλντ". Τζίλιγχαμ ή Ισοπαλία σε απόδοση 1.87 από την Betsson.

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ U21

Aπό την πρώτη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις, έπειτα από πέντε επίσημα ματς στη σεζόν, προέρχεται η Φλίτγουντ, που έχασε 1-0 στην έδρα της Γουίμπλεντον, για τη League 2. Η ομάδα του Τσάρλι Άνταμ, παραμένει πάντως αήττητη στην έδρα της, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια. Στα τρία τελευταία ματς που βρήκε δίχτυα, σκόρερ ήταν ο Γκρέιντον. Και οι τρεις νίκες της φέτος, ήταν με ένα γκολ διαφορά, οι δύο από αυτές με ακριβές σκορ 2-1, με ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο! Εκτός ο Μέντλι (μπακ).

Οι μικροί της Βίλα ξεκινούν την πορεία τους στη διοργάνωση, έχοντας πάρει έναν πόντο στη φάση ομίλων την περσινή σεζόν. Η ομάδα του Γιόζεπ Γκομπάου, έχει δώσει τρία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ 2 στη νέα σεζόν, με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, με 4-1 στην έδρα της Άρσεναλ. Πληρώνει πάντα γκολ - γκολ, ενώ σκοράρει πάντα στο δεύτερο ημίχρονο ως τώρα. Είναι η δεύτερη επίσκεψή της στην έδρα της Φλίτγουντ, την προηγούμενη είχε χάσει με 3-0 για τη διοργάνωση της σεζόν 2020-21.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρόλο που η άνοδος από τη League Two είναι η προτεραιότητά της, η Φλίτγουντ θα πρέπει να τα καταφέρει απέναντι στην ομάδα κάτω των 21 της Άστον Βίλα, η οποία προφανώς δεν έχει εμπειρία από ποδόσφαιρο ανώτερης κατηγορίας. Μπροστά στους δικούς τους οπαδούς, η "Cod Army" μπορεί να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο EFL Trophy. 1/1 σε απόδοση 2.25 από την Betsson.

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ U21

Η Μπράντφορντ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Στη Β' Αγγλίας, έχασε εκτός έδρας 1-2 από την Γκρίμσμπι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 (28', 47'), μείωσε στο 78', αλλά δε μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στη Μπρόμλεϊ (3-1), η οποία είναι και η μοναδική σε τέσσερα ματς, ενώ έλαβε τέλος και το μίνι αήττητο σερί των δύο αγώνων. Εκτός ο αμυντικός Μπάλντγουιν (4/0).

Η Νιούκαστλ U21 θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Στην Premier League 2, έχασε 0-1 εκτός έδρας από την Ντέρμπι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 9', προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε τελικά να φτάσει στην ισοφάριση. Υπέστη έτσι την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν, ενώ στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει, έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα, μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σάντερλαντ U21 και την εκτός έδρας νίκη 1-0 με την Τότεναμ U21.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπράντφορντ διαθέτει τη φόρμουλα της επιτυχίας στο δικό της γήπεδο και το παιχνίδι κόντρα στους "μικρούς" της Νιούκαστλ μόνο προς το μέρος της γέρνει. 1/1 σε απόδοση 2.25 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr