Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι Αγγλίας: Καλοπληρωμένες επιλογές...

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:30

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, που πάντα γεννάνε... ευκαιρίες.

Λιγκ Τρόφι Αγγλίας: Καλοπληρωμένες επιλογές...

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΟΡΚΑΜ

Η Γουίγκαν, έχασε 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι στη Λιγκ 1, εκτός έδρας από την Μπέρμιγχαμ και συνεχίζει να συναντά δυσκολίες, καθώς έχει τέσσερις ήττες και μία νίκη, σε πέντε επίσημα παιχνίδια. Η ομάδα του Σον Μαλόνι, πλήρωσε under 2.5 σε τέσσερα από αυτά, ενώ δεν έχει πετύχει ποτέ πάνω από ένα γκολ σε παιχνίδι της. Δύο από τα τρία φετινά τέρματα, ήταν με πέναλτι του Άασγκααρντ. Η μοναδική της νίκη φέτος πάντως, ήταν μέσα στην έδρα της με 1-0. Εκτός Ράμζι, Σέσενιον, Ρόμπινσον, (μπακ), Σμιθ (εξτρέμ), Φρανσουά (μέσος), Ολάκιγκμπε (επιθετικός).

Κάκιστα έχει αρχίσει η Μόρκαμ, καθώς έχασε στο τελευταίο ματς, με 1-0 εντός από την Νιούπορτ στη Λιγκ 2 και έχει πέντε ήττες σε ισάριθμα επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς καν να έχει πετύχει γκολ. Η ομάδα του Ντέρεκ Άνταμς, έχει χάσει τα τέσσερα από αυτά τα ματς, με ακριβές σκορ 1-0, ενώ μόνο μία φορά απέφυγε να δεχτεί γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Εκτός έδρας παραδοσιακά είναι κακή, με τελευταία επίσημη νίκη της ως φιλοξενούμενη σε όλες τις διοργανώσεις, να είναι στις 29 Μαρτίου. Eκτός ο στράικερ Ντάκερς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα αποθέματα αυτοπεποίθησης δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά σε κανένα από τα δύο στρατόπεδα αυτή τη στιγμή, και παρόλο που η συνολική εμφάνιση της Μόρκαμ απέναντι στη Νιούπορτ Κάουντι ήταν αξιοθαύμαστη, κάτι της λείπει. Η Γουίγκαν δεν είναι και πολύ καλή στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, αλλά με λίγη περισσότερη ποιότητα στις τάξεις των "Latics", οι παίκτες του Μαλόνι ίσως χρειαστούν μόνο ένα γκολ για να ξεκινήσουν νικηφόρα στο EFL Trophy. 1 και Under 2.5 σε απόδοση 4.43 από την Betsson.

ΕΞΕΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Η Έξετερ, κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την Μπόλτον για τη Λιγκ 1 και ανακουφίστηκε μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα του Γκάρι Κάλντγουελ, έχει δύο νίκες σε πέντε επίσημα ματς, αμφότερες με under 2.5 και ανέπαφη εστία. Στα άλλα τρία ματς που δέχτηκε γκολ, είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία σε κανονική διάρκεια. Πέρσι, έπαιξε στους ομίλους της διοργάνωσης με τη Σουίντον και τη νίκησε 1-0 εκτός, ενώ την είχε κερδίσει επίσης εκτός με 4-3, στη σεζόν 2021-22. Εκτός Ρίτσαρντς, Βίλντσχουτ (εξτρέμ), θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η Σουίντον, προηγήθηκε νωρίς εντός έδρας με τη Νοτς Κάουντι στο τελευταίο της παιχνίδι για τη Λιγκ 2, αλλά έπεσε θύμα ανατροπής και έχασε 2-1. Η ομάδα του Μαρκ Κένεντι, παραμένει ακόμα χωρίς νίκη σε πέντε επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με τρεις ήττες με over 2.5 και δύο ισοπαλίες με under 2.5. Μακριά από την έδρα της, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 15 παιχνίδια και αυτό ήταν τον Ιανουάριο. Εντός έδρας, έχει ηττηθεί δύο φορές σε ισάριθμα παιχνίδια. Εκτός ο μπακ Ντιλέινι και ο μέσος ΜακΓκερκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το να κρατήσει τα πράγματα σφιχτά στην άμυνα παραμένει ένα σημαντικό πρόβλημα για τη Σουίντον του Κένεντι, η οποία θα πρέπει να δώσει μια δύσκολη μάχη απέναντι σε μια Έξετερ που χαίρεται τη νίκη-ρεβάνς επί της Μπόλτον. Οι αλλαγές και στις δύο πλευρές μπορεί να οδηγήσουν σε μια ελαφρώς χαμηλών τόνων αναμέτρηση, αλλά οι "Grecians" εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι για να κάνουν τη δουλειά στην έδρα τους. 1 σε απόδοση 1.73 από την Betsson.

ΚΑΡΛΑΙΛ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ U21

Η Καρλάιλ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Στη Β' Αγγλίας, έχασε εντός έδρας 1-2 από την Τρανμίρ, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο πρώτο ημίχρονο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 6', ισοφάρισε στο 7', αλλά στο 37' δέχθηκε 2ο γκολ. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, 4η στα πέντε ματς που έχει δώσει φέτος σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal.

Και η Νότιγχαμ U21 θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Πέρυσι, κατάφερε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων, αλλά αποκλείστηκε στη φάση των «32» από την Ντονκάστερ. Στην Premier League 2, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Ρέντινγκ U21. Προηγήθηκε στο 45' και στο 67' σημείωσε 2ο γκολ, παίζοντας από το 41' με αριθμητικό πλεονέκτημα. Έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα, καθώς σε τρία παιχνίδια έχει ισάριθμες νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ! Βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τις Γουέστ Χαμ U21 και Άρσεναλ U21.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τόσο το σκοράρισμα όσο και η αμυντική λειτουργεία έχει αποδειχθεί πρόβλημα για την Καρλάιλ, οπότε μπορεί να αντιμετωπίσει στην έδρα της μια φορμαρισμένη ομάδα κάτω των 21 ετών της Νότιγχαμ Φόρεστ, που θέλει να εντυπωσιάσει στην ανώτερη κατηγορία. Προτιμότερη επιλογή το G/G και Over 2.5 σε απόδοση 1.81 από την Betsson.

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ U21

Η Λέιτον Όριεντ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση. Στην Α' Αγγλίας, έχασε εκτός έδρας από τη Σριούσμπερι πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 0-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22' και δέχθηκε τα άλλα δύο γκολ στο τελευταίο διάστημα του αγώνα (82', 95'). Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μίλγουολ (1-0) στο Λιγκ Καπ και επέστρεψε άμεσα στις ήττες, χάνοντας για 3η φορά στα τέσσερα τελευταία ματς, εκ των οποίων τα τρία έχουν έχουν έρθει No Goal.

Η Άρσεναλ U21 πέρυσι κατάφερε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων, αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Πιτέρμπορο. Στην Premier League 2, επικράτησε εντός έδρας της Άστον Βίλα U21 με το ευρύ 4-1. Προηγήθηκε 3-0 (31', 59', 69'), δέχθηκε γκολ στο 80' και στο 86' σημείωσε 4ο τέρμα. Έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα, καθώς σε τρία παιχνίδια έχει ισάριθμες νίκες! Βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τη Γουέστ Χαμ U21 και Νότιγχαμ U21. Και οι τρεις αγώνες της έχουν έρθει Over 3,5 και Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσο λιγότερα λέγονται για τις εμφανίσεις της Λέιτον Όριεντ στη League One τόσο το καλύτερο, αλλά οι νοκ-άουτ αγώνες έχουν βγάλει τον καλύτερο εαυτό της ομάδας του Ουέλενς φέτος, και το παιχνίδι κόντρα στους μικρούς κανονιέρηδες δεν θα είναι διαφορετικό. Η Άρσεναλ του Άλι σκοράρει για πλάκα το 2024-25, αλλά η εμπειρία των γηπεδούχων θα αποδειχθεί καταλυτική. 1 και Over 2.5 σε απόδοση 2.21 από την Betsson.

ΛΙΝΚΟΛΝ ΣΙΤΙ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Η Λίνκολν, στην Α' Αγγλίας, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Στιβενέιτζ, με πέναλτι στο 72'. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες και δείχνει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Βρίσκεται στην 4η θέση και δείχνει ικανή ότι μπορεί να διεκδικήσει, τουλάχιστον, μία θέση στα πλέι οφ ανόδου. Οι τέσσερις από τους πέντε φετινούς αγώνες που έχει δώσει σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

Η Τσέστερφιλντ στο πρώτο της παιχνίδι στη διοργάνωση έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Μάντσεστερ Σίτι U21, ενώ στα πέναλτι επικράτησε 4-2 και πήρε τον έξτρα βαθμό. Στη Β' Αγγλίας, έχασε 0-1 εκτός έδρας από την Τζίλιγχαμ, με γκολ στο 8' και ενώ από το 60' έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Έλαβε τέλος το αήττητο σερί των τριών αγώνων σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Στο πρωτάθλημα, προσδοκούσε σε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, μπορεί να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. Τα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το πλεονέκτημα έδρας θα βοηθήσει τη Λίνκολν Σίτι να πάρει τρεις βαθμούς στην πρώτη της αναμέτρηση στον όμιλο G, καθώς έχει ξεκινήσει με αυτοπεποίθηση στη League One και οι φιλοξενούμενοί της εξακολουθούν να προσαρμόζονται στη ζωή της Football League. 1 σε απόδοση 2.18 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr