Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Τα βλέμματα στη Βιένη!

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:06

Ακόμα τρεις πολύ ενδιαφέρον αναμετρήσεις στη σημερινή Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας. 

Α' Αυστρίας: Τα βλέμματα στη Βιένη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Αυστρίας.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

«Όταν δεν δίνουμε το 100% θα έχουμε πρόβλημα» είπε ο κόουτς Κλάους μετά την καθαρή ήττα 3-0 στην έδρα της Μπλάου-Βάις Λίντσερ. Η ομάδα του, με τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα, ήταν ακίνδυνη. Ακολούθησε δύσκολο εκτός έδρας ματς για τα Play-offs του Europa League απέναντι στην Μπράγκα. Δεν κατάφερε να επικρατήσει και να πάρει τη πρόκριση εκεί, αφού έμεινε στο 2-2 με τους Πορτογάλους. Στο γήπεδό της φέτος έχει κάνει το δύο στα δύο και μάλιστα δεν έχει δεχτεί γκολ. Στο πιο πρόσφατο ματς μάλιστα, με την Σάλτσμπουργκ τον Μάιο, νίκησε 2-0. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Γκρίγκιτς.

Η Σάλτσμπουργκ δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Χάρτμπεργκ καθώς είχε Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Με ματς λιγότερο πάντως είναι πρώτη καθώς έχει το τρία στα τρία. Έχει και τρεις σερί νίκες εκτός έδρας. Πριν πάει στην έδρα της δυνατής Ραπίντ έπαιξε με την Ντινάμο Κιέβου εντός και με το 1-1 προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι Τέρζιτς (3 ματς/2 ασίστ), Φερνάντο, Γκουίντο, Μοργκάλα, Καουαμούρα και Κονατέ (1 ματς/1 γκολ). Διαθέσιμο το νέο απόκτημα ο μέσος Κλαρκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ραπίντ κουβαλάει απογοήτευση για τον αποκλεισμό, ο οποίος φέρνει και κούραση όταν συνδυάζεται έτσι. Η Σάλτσμπουργκ είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ. 2 (1.75) στη Betsson.

ΑΛΤΑΧ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Μείωσε λίγο πριν το τέλος στον εκτός έδρας αγώνα με την Στουρμ Γκρατς αλλά με την εικόνα της δεν άξιζε να πάρει αποτέλεσμα στην αναμέτρηση των δύο ομάδων. Επιστροφή στις ήττες και τις κακές εμφανίσεις για την ομάδα του Στάντφεστ αλλά η αλήθεια είναι ότι το περιμένεις απέναντι στην πρωταθλήτρια. Καθώς δεν είχε ματς κυπέλλου μεσοβδόμαδα πήρε και περισσότερες ανάσες για τον αγώνα με την Αούστρια. Όλα τα παιχνίδια της φέτος έχουν λήξει στα 2-3 γκολ. Κανένα σημαντικό πρόβλημα.

Καλύτερη της Λίντσερ ήταν θέμα χρόνου να γυρίσει τον αγώνα. Πήρε το τρίποντο η ομάδα του Στέφαν Χελμ πιθανότατα στο καλύτερο ματς με τον καινούριο προπονητή της και αυτό, είναι θετικό. Ακολούθησε παιχνίδι κυπέλλου στην έδρα της Όεντ και δύσκολη πρόκριση με νίκη 3-2. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη στους τελευταίους τρεις αγώνες (2/1/0). Εκτός έδρας και τα δύο παιχνίδια της φέτος έχουν λήξει Under 2,5. Εκτος ο στόπερ Μάρτινς (1 ματς) και οι μέσοι Πότσμαν (1 ματς), Βελς (2 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι είναι με εκλάμψεις καλοί ορισμένες φορές και θα βάλουν δύσκολα στην Αούστρια, η οποία τώρα δείχνει να πατάει καλύτερα. Goal/goal (1.75) στη Betsson.

ΛΙΝΤΣΕΡ – ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Δεν είναι καλά και φάνηκε και με την Αούστρια από την οποία έχασε στα τελευταία λεπτά αλλά, έχασε δίκαια. Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ο κόουτς Τόμας Ντάρας είναι υπό πίεση. Ακολούθησε παιχνίδι για τα Play-offs του Europa League στην Ρουμανία απέναντι στην Στέαουα Βουκουρεστίου. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Τελευταία φορά έχασε τόσα συνεχόμενα ματς, Οκτώβρη του 2021. Λείπουν ο τερματοφύλακας Λαουάλ (3 ματς), ο στόπερ Σμόλτσιτς (2 ματς) και ο μέσος Ζούλι (3 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

Εξαιρετική εμφάνιση από την Βόλφσμπεργκερ στον αγώνα με την Γκράτσερ και δίκαιη επικράτηση και χωρίς άγχος. Περήφανος για τους παίκτες δήλωσε ο κόουτς Κούμπαουερ. Ακολούθησε παιχνίδι κυπέλλου στην έδρα της Βάλεν και πρόκριση με νίκη 2-0. Εκτός έδρας έχει δώσει δύο αγώνες φέτος και τους έχει χάσει ενώ και στα δύο παιχνίδια δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έχουν λήξει Goal/Goal και Over 2,5. Δεν υπάρχει κανένα σημαντικό πρόβλημα για το ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε αναμένα κάρβουνα είναι οι γηπεδούχοι καθώς αν χάσουν ίσως έχουμε αλλαγές στην άκρη του πάγκου. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να σκοράρουν εύκολα. Goal/goal (1.75) στη Betsson.

Βαθμολογία -

31/08/2024Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 9 3 3 0 0 9 3 6
2 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 9 4 3 0 1 6 2 4
3 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 7 4 2 1 1 7 7 0
4 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 7 4 2 1 1 6 4 2
5 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 7 4 2 1 1 4 4 0
6 Αλτάχ Αλτάχ 6 4 2 0 2 6 5 1
7 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 6 4 2 0 2 9 8 1
8 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 4 4 1 1 2 3 7 -4
9 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 4 4 1 1 2 2 4 -2
10 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 3 4 1 0 3 4 6 -2
11 Γκράτσερ Γκράτσερ 2 4 0 2 2 6 9 -3
12 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 1 3 0 1 2 2 5 -3
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr