Ποδόσφαιρο

Α' Πολωνίας: Θα δούμε γκολ

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 01:45

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' Πολωνίας, όπου αναμένουμε να δούμε γκολ.

Α' Πολωνίας: Θα δούμε γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Πολωνίας.

ΓΚΟΡΝΙΚ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Η Γκόρνικ έκανε καλό πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στην έδρα της Κρακοβίας. Στο δεύτερο έμεινε με εννέα παίκτες και από ένα σημείο και μετά ήταν αδύνατο να αποφύγει την ήττα. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Γιάν Ούρμπαν μετά από τέσσερα παιχνίδια. Στο γήπεδό της είναι αήττητη στους τελευταίους έξι αγώνες (3/3/0). Οι τελευταίοι τέσσερις έχουν λήξει στο Under 2,5 και στους τελευταίους δύο δεν έχουν δεχτεί γκολ. Τιμωρημένοι οι στόπερ Στσέσνιακ (1 ματς) και Γιανίτσκι (6 ματς).

Στο φινάλε του αγώνα δεν άντεξε στην πίεση που δέχτηκε από την Ράκοβ. Έκανε καλή δουλειά ως το τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης και δεν πρέπει να απογοητεύεται με αυτό το παιχνίδι. Με όσα έχουμε δει από την ομάδα του Γκραμπόβσκι φέτος αυτό σίγουρα ήταν ένα βήμα εμπρός. Δεν έχει ακόμη νίκη και το αρνητικό σερί έχει φτάσει τα επτά παιχνίδια (0/2/5) με την ομάδα να είναι στην τελευταία θέση. Απουσιάζει ο επιθετικός Μπόμπτσεκ (4 ματς/1 γκολ) λόγω τραυματισμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απογοητευτική είναι μέχρι στιγμής στη σεζόν η Λέχια Γκντανσκ, που δεν μπορεί με τίποτα να νικήσει. Σε καλύτερη μοίρα οι γηπεδούχοι, που στηρίζονται κυρίως στην έδρας τους. Απελπισμένοι για τρίποντο οι φιλοξενούμενοι που αναμένεται να ρισκάρουν. Προτιμότερη επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.75 από την Βetsson.

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΜΟΤΟΡ ΛΟΥΜΠΛΙΝ

Η ισοπαλία με την Σλασκ ήταν δίκαιο αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες για τη νίκη. Παρόλα αυτά το πρόβλημα φαίνεται να είναι στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Πολωνία οι παίκτες έχουν διαμαρτυρηθεί στην διοίκηση για την συμπεριφορά του κόουτς Φέιο προς αυτούς. Ο κόουτς το διαψεύδει αλλά όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά. Η ομάδα μεσοβδόμαδα είχε ματς για τα Playoffs του Conference League με την Ντρίτα, όπου με συνολικό σκορ προκρίθηκε στη League Phase του θεσμού. Λείπει ο μέσος Τσελχάκα (2 ματς).

H ισοπαλία δίχως γκολ απέναντι στην Νιεπολόμιτσε ήταν φυσιολογικό αποτέλεσμα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πήρε μεγάλο ρίσκο για να φτάσει στη νίκη. Δίκαιο αποτέλεσμα. Καλή οργάνωση και πειθαρχία στην τακτική κάτι που αρέσει στον κόουτς Στολάρσκι. Η ομάδα του μετράει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες αυτή τη στιγμή και συνολικά είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς (1/3/0). Όλα τα παιχνίδια της φέτος έχουν λήξει στο Under 2,5. Μοναδική απουσία είναι ο κεντρικός αμυντικός Κρουκ (1 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πέρασε στη League Phase του Conference League η Λέγκια, η ψυχολογία (λογικά) έφτιαξε στα αποδυτήρια και τώρα θέλει να παραμείνει κοντά στην κορυφή και να αφήσει πίσω της την ισοπαλία κόντρα στην Σλασκ. Δεν έχουν την ποιότητα να κάνουν τη ζημιά οι φιλοξενούμενοι. Η προϊστορία ξεκάθαρα υπέρ των γηπεδούχων. 1 και Over 2.5 σε απόδοση 2.24 από την Βetsson.

ΠΟΓΚΟΝ - ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Μόλις έμεινε με παίκτη λιγότερο απέναντι στην Λεχ Πόζναν το παιχνίδι έγινε δύσκολο. Τόσο δύσκολο που ηττήθηκε και βγήκε από την πρώτη εξάδα. Πρώτη ήττα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες για την ομάδα του Κολεντόβιτς η οποία εντός έδρας έχει μόνο νίκες χωρίς να δέχεται γκολ. Συνολικά το σερί νικών εντός έδρας έχει φτάσει στα πέντε παιχνίδια και σε όλα έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Από εκεί θα λείψει αυτή την αγωνιστική ο κεντρικός αμυντικός Ζεχ (6 ματς).

Η ισοπαλία με την Λέγκια Βαρσοβίδας ήταν δίκαιο αποτέλεσμα γιατί και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να νικήσουν. Αντέδρασε καλά στο εκπληκτικό γκολ του Καπούστκα, ισοφάρισε και για εκατοστά δεν μέτρησε το δεύτερο γκολ που πέτυχε ως οφσάιντ. Πρώτη φορά έφυγε ικανοποιημένος από το γήπεδο ο κόουτς Μαγκιέρα. Για την ομάδα του ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία. Σε δύο εκτός έδρας αγώνες δεν έχει σκοράρει φέτος και φυσικά δεν έχει νικήσει (0/1/1). Κανένα σημαντικό πρόβλημα για το ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν μόνο νίκες και χωρίς να δέχονται γκολ μάλιστα, ενώ η Σλασκ εκτός δεν έχει νίκη, αλλά ούτε έχει σκοράρει ακόμη. Δεν περιμένουμε τρέλες σε αυτό το ματς, οπότε πάμε με έναν διπλασιασμό που αξίζει. N/G σε απόδοση 2.05 από την Βetsson.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΒΙΤΖΕΒ ΛΟΤΖ

Η πρωταθλήτρια βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ και αν και ισοφάρισε επίσης γρήγορα, τελικά έχασε το παιχνίδι από την Κατοβίτσε και το έχασε δίκαια. Ακολούθησε παιχνίδι με τον Άγιαξ για τα Play-offs του Europa League όπου είχε δύσκολη αποστολή για να ανατρέψει στην Ολλανδία το 1-4 με το οποίο έχασε εντός έδρας και με συνολικό σκορ 7-1 έμεινε εκτός, αλλά θα συνεχίσει στη League Phase του Conference League. Το σίγουρο είναι ότι μοιάζει ήδη κουρασμένη και έχει χάσει στο πρωτάθλημα δύο συνεχόμενα παιχνίδια δεχόμενη επτά γκολ. Δεν υπάρχει κανένα σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού για τον κόουτς Σιέμιενιετς.

Σε παιχνίδι όπου τόσο η Βίτζεβ Λοτζ όσο και η Ραντόμιακ έκαναν τα πάντα για την νίκη ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε σημαντικό τρίποντο. Η ομάδα του κόουτς Μίσλιβιετς επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια και το έκανε με καλή εμφάνιση. Θέλει να επιβεβαιώσει ότι είναι καλά απέναντι στην ταλαιπωρημένη Γιαγκελόνια. Σημαντικό τεστ. Εκτός έδρας έχει χάσει μόνο ένα από τα τρία ματς φέτος (1/1/1). Τιμωρημένος για τον αγώνα είναι ο κεντρικός αμυντικός Ιμπίθα (6 ματς). Κανένα άλλο πρόβλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν την παίρνει να κάνει άλλη γκέλα την Γιαγκελόνια και θέλει τη νίκη στην έδρα της για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής. Η κούραση όμως ίσως παίξει ρόλο στην αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ποιότητα να αγχώσουν την περσινή πρωταθλήτρια. G/G και Over 2.5 σε απόδοση 1.74 από την Βetsson.

Βαθμολογία -

31/08/2024Ekstraklasa
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεχ Πόζναν Λεχ Πόζναν 16 7 5 1 1 11 3 8
2 Πιάστ Γκλίβιτσε Πιάστ Γκλίβιτσε 14 7 4 2 1 9 6 3
3 Κρακοβία Κρακοβία 13 6 4 1 1 12 8 4
4 Λέγκια Βαρσοβίας Λέγκια Βαρσοβίας 11 6 3 2 1 11 6 5
5 Βίτζεβ Λοτζ Βίτζεβ Λοτζ 11 6 3 2 1 9 7 2
6 Ράκοβ Ράκοβ 11 7 3 2 2 5 3 2
7 Πογκόν Στσζέτσιν Πογκόν Στσζέτσιν 10 6 3 1 2 8 5 3
8 Γιαγκελόνια Γιαγκελόνια 9 5 3 0 2 10 9 1
9 Κατόβιτσε Κατόβιτσε 8 6 2 2 2 7 6 1
10 Γκόρνικ Ζάμπρζε Γκόρνικ Ζάμπρζε 8 6 2 2 2 7 8 -1
11 Πουσζκά Νιεπολομίσε Πουσζκά Νιεπολομίσε 6 6 1 3 2 8 8 0
12 LKP Μότορ Λούμπλιν LKP Μότορ Λούμπλιν 6 5 1 3 1 3 3 0
13 Ζαγκλέμπιε Λούμπιν Ζαγκλέμπιε Λούμπιν 5 6 1 2 3 4 7 -3
14 Κορόνα Κίελτσε Κορόνα Κίελτσε 5 6 1 2 3 4 9 -5
15 Σλασκ Βρότσλαβ Σλασκ Βρότσλαβ 4 5 0 4 1 3 5 -2
16 Σταλ Μίελετς Σταλ Μίελετς 4 7 1 1 5 4 9 -5
17 Ραντόμιακ Ραντόμιακ 3 5 1 0 4 8 13 -5
18 Λέχια Γκντανσκ Λέχια Γκντανσκ 2 6 0 2 4 5 13 -8
UEFA Champions League Qualifiers
UEFA Conference League Qualifiers
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr