Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Το βιολί τους Σίτι και Χάαλαντ

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 09:43

Μάντσεστερ Σίτι και Χάαλαντ, θα πάνε για το τρία στα τρία το Σάββατο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πρέμιερ Λιγκ: Το βιολί τους Σίτι και Χάαλαντ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Premier League.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Η Άρσεναλ, δυσκολεύτηκε με Βίλα, αλλά κέρδισε στο β’, στέλνοντας μήνυμα διεκδίκησης τίτλου και συμπλήρωσε οκτώ σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ (οι δύο τελευταίες με ακριβές σκορ 2-0), με έξι ανέπαφες εστίες. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, έχει 14 νίκες και δύο ήττες στα τελευταία 16 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. O Xάβερτς, σκόραρε και στα δύο περσινά ματς με Μπράιτον. Εκτός οι μπακ Τομιγιάσου, Τίρνι, ο επιθετικός Ζεσούς και το νέο απόκτημα, ο μέσος Μερίνο. Πήρε δανεικό τον εξτρέμ Στέρλινγκ από την Τσέλσι.

Η Μπράιτον, κέρδισε 4-0 την Κρόουλι εντός στο Λιγκ Καπ και συνεχίζει το τρομερό ξεκίνημα, καθώς έχει δύο στα δύο και στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Φάμπιαν Χούρτσελερ, σκόραρε και στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος με τον Γουέλμπεκ. Κέρδισε την Έβερτον στο πρώτο ταξίδι φέτος, αλλά είναι το μοναδικό της διπλό Πρέμιερ Λιγκ στα τελευταία επτά. Eκτός ο μέσος Μαρτς, αμφίβολοι οι μέσοι Βίφερ, Ο’ Ράιλι και ο επιθετικός Γκρούντα. Πήρε τον Τούρκο διεθνή μπακ Καντιογλού, από τη Φενέρ και τον μέσο Νταχούντ από την Γκλάντμπαχ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mπράιτον μπορεί να δυσκολέψει την Άρσεναλ σκοράροντας, όμως οι Λονδρέζοι έχουν τον πρώτο λόγο. Παίζουμε νίκη των γηπεδούχων με γκολ – γκολ, με απόδοση 2.76 με την Betsson.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Μπρέντφορντ, έκανε καλή προσπάθεια με Λίβερπουλ αλλά λύγισε και υπέστη πρώτη ήττα, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε 1-0 στο Κόλτσεστερ με αλλαγές, στο Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ, από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, έχασε μόνο ένα, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες. Τελευταία εντός έδρας ήττα από τη Σαουθάμπτον, το 2011. Εκτός οι μπακ Χένρι, Χίκι, ο μέσος Ντασίλβα και το νέο απόκτημα, επιθετικός Τιάγκο. Έφυγε ο αρχισκόρερ Τόνι, πήρε τον εξτρέμ Νούνες από τη Γκρέμιο.

Η Σαουθάμπτον, μετά από δύο σερί ήττες, αμφότερες με 1-0, για την Πρέμιερ Λιγκ, ξέσπασε μεσοβδόμαδα, κερδίζοντας 5-3 στο Κάρντιφ για το Λιγκ Καπ, με τα νέα αποκτήματα, Άρτσερ και Φερνάντες, να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία ταξίδια Πρέμιερ Λιγκ, μαζί με την προηγούμενη παρουσία της στην κατηγορία. Εκτός ο τερματοφύλακας Μπαζούνου (πήρε τον Ράμσντεϊλ από Άρσεναλ) και ο επιθετικός Στιούαρτ, αμφίβολος ο μέσος Σουλεμάνα. Πήρε τον εξτρέμ Κορνέ.

EKTIMHΣΗ: Η εποχή χωρίς τον Τόνι ξεκινά για την Μπρέντφορντ και σίγουρα θα δυσκολευτεί. Η Σαουθάμπτον από την άλλη, είναι σκληρό καρύδι, αλλά έχει επιθετικό πρόβλημα. Όλα δείχνουν προς το under 2.5, με απόδοση 2.05 στο Pamestoixima.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Η Έβερτον, ξέσπασε με 3-0 εντός κόντρα στη Ντόνκαστερ για το Λιγκ Καπ, με το νέο απόκτημα, Εντιάι, να πετυχαίνει το πρώτο γκολ. Η ομάδα του Σον Ντάις όμως καίγεται για τα πρώτα γκολ και πόντους και στο πρωτάθλημα. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ματς της κατηγορίας που διεξήχθη Αύγουστο, από το 2021. Όλες οι νίκες της μέσα στο 2024, ήταν εντός έδρας, με ανέπαφες εστίες. Eκτός Πάτερσον, Μπράνθγουεϊτ (μπακ), Τσερμίτι (επιθετικός). Πήρε τον μέσο Μανγκάλα από τη Λιόν και τον επιθετικό Μπρόγια από την Τσέλσι.

Η Μπόρνμουθ, δεν έχει νίκη ακόμα σε επίσημο παιχνίδι της σεζόν, καθώς έχασε μεσοβδόμαδα στην έδρα της Γουέστ Χαμ για το Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα, προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1. Η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα, είναι συνήθως προβληματική στα ταξίδια Πρέμιερ Λιγκ, καθώς έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι, καθώς και δύο από τα τελευταία 11. Εκτός Άνταμς, Μπρουκς (μέσοι), Ουνάλ (επιθετικός). Πήρε δανεικό από την Τσέλσι τον Ισπανό τερματοφύλακα Κέπα, έδωσε τον μέχρι πρότινος βασικό Νέτο στην Άρσεναλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Έβερτον καίγεται για τη νίκη και ελπίζει ότι τα νέα αποκτήματα θα τη βοηθήσουν. Η Μπόρνμουθ, παίζει καλά, αλλά αν δεν της βγει ο αντικαταστάτης του Σολάνκι, θα έχει πρόβλημα. Το πιο λογικό αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία, με απόδοση 3.45 στη Novibet.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΦΟΥΛΑΜ

Η Ίπσουιτς, έχει μόνο ήττες ως τώρα, έστω και αν η μεσοβδόμαδη, εκτός έδρας από τη Γουίμπλεντον στο Λιγκ Καπ, ήρθε στα πέναλτι, μετά από ισοπαλία 2-2. Η ομάδα του Κίραν ΜακΚένα, έχει το πρώτο «βατό» παιχνίδι στο πρωτάθλημα μετά από δύσκολο ξεκίνημα, ψάχνοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη επί της Φούλαμ, εδώ και δέκα χρόνια. Εκτός οι μπακ Κλαρκ, Ντονασιέν, ο μέσος Μπρόουντχεντ (πρώτος σκόρερ πέρσι) και οι επιθετικοί Χερστ, Μπερνς. Πήρε τον ταχύτατο εξτρέμ Ογκμπένε, από τη Λούτον.

Η Φούλαμ κέρδισε 2-0 στο Μπέρμιγχαμ μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ και πήρε δεύτερη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δείχνει καλό πρόσωπο σε όλα τα ματς. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, θέλει να βάλει τέλος στην αδυναμία που δείχνει εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου πέρσι σε όλη τη σεζόν πήρε τέσσερα διπλά. Οι εξτρέμ Αϊγουόμπι και Τραορέ έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν και ψάχνουν τα πρώτα γκολ. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, πήρε τον εξτρέμ Νέλσον από την Άρσεναλ.

EKTIMHΣΗ: Η Ίπσουιτς, παρά τις ενισχύσεις, δείχνει ακόμα μακριά από το επίπεδο της κατηγορίας. Η Φούλαμ είναι σίγουρα πιο ψημένη σε τέτοια ματς και μπορεί να υποχρεώσει σε άλλη μία ήττα τους γηπεδούχους. Διπλό στο 2.39 της Βetsson.

ΛΕΣΤΕΡ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Η Λέστερ, έστω και με αλλαγές στην ενδεκάδα της. συνέτριψε 4-0 μεσοβδόμαδα την Τρανμίρ και πήρε την πρώτη επίσημη νίκη της σεζόν, έχοντας μείνει με έναν πόντο σε δύο ματς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, ψάχνει και την πρώτη της νίκη στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Και τα τρία τελευταία τρίποντά της στην κατηγορία, ήταν στο γήπεδό της. Έκανε ντεμπούτο με γκολ μεσοβδόμαδα, το νέο απόκτημα, ο επιθετικός Αγιού. Εκτός Στόλαρτσικ (μπακ), Ντάκα (επιθετικός). Πήρε τον επιθετικό Εντουάρ από Κρ. Πάλας.

Η Βίλα προσπάθησε πάνω από μία ώρα απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά δεν άντεξε και υπέστη την πρώτη ήττα στη σεζόν. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, ως τώρα στο πρωτάθλημα, έχει χάσει το μοναδικό της εντός έδρας ματς, ενώ κέρδισε το πρώτο της εκτός. Δέχεται γκολ όμως, σε επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια, μακριά από το σπίτι της. Eκτός οι μπακ Καμαρά, Μινγκς, Κάρλος και Κας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λέστερ δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο ως τώρα, εκτός από τη μαχητικότητα. Η Βίλα μπορεί να επανέλθει στις νίκες μετά την ήττα από την Άρσεναλ, με το διπλό στο 1.97 με την Νovibet.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ

Η Νότιγχαμ έμεινε στο 1-1 εντός μεσοβδόμαδα με Νιούκαστλ στο Λιγκ Καπ, αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι, με μοναδικό θετικό, το πρώτο γκολ του Ζότα Σίλβα. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, όμως, έχει κάνει αήττητο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ενώ έχει πληρώσει under 2.5 σε όλα της τα επίσημα παιχνίδια. Εντός έδρας έχει καιρό να κερδίσει στο πρωτάθλημα, έχει εκεί μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία επτά. Τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Γουλβς, το 2013. Απώλεια λόγω τραυματισμού ο μέσος Ντανίλο. Πήρε τον πολύ καλό στις στημένες φάσεις μέσο, Γουόρντ Πράουζ, από τη Γουέστ Χαμ.

Η Γουλβς κέρδισε 2-0 εντός έδρας μεσοβδόμαδα την Μπέρνλι, προς ανακούφιση των φίλων της, μετά τις δύο ήττες από Άρσεναλ και Τσέλσι στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γκάρι Ο' Νιλ, σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, έχει πλέον πέντε συνεχόμενες ήττες (δεχόμενη τουλάχιστον από δύο γκολ) και μόνο μία νίκη στα τελευταία 12 ματς της κατηγορίας. Μακριά από την έδρα της, αγνοεί το διπλό σε επτά σερί, από τον Φεβρουάριο. Eκτός ο εξτρέμ Γκονζάλες και ο επιθετικός Καλάιτζιτς. Πήρε τον τερμ. Τζόνστον από την Πάλας, τον μέσο Αντρέ από τη Βραζιλία και τον εξτρέμ Φορμπς από τον Άγιαξ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουλβς παραδοσιακά έχει πρόβλημα μακριά από την έδρα της και δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της. Η Φόρεστ, αν σωθεί ξανά, πιθανότατα θα το κάνει λόγω της έδρας. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, το 2.02 με το Pamestoixima.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Γουέστ Χαμ, προέρχεται από δύο σερί νίκες, μία στο πρωτάθλημα και το 1-0 εντός επί της Μπόρνμουθ μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι, είχε 32 τελικές στα δύο πρώτα ματς Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πέτυχε τρία γκολ. Είναι 17 σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη με Σίτι, δεν την έχει κερδίσει ποτέ με Γκουαρδιόλα, δεν την έχει νικήσει επίσης ποτέ στο London Stadium. Ο Μπόουεν, που σκόραρε μεσοβδόμαδα, έχει 6 γκολ-4 ασίστ στα τελευταία 12 ματς Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός ο μπακ Κρέσγουελ. Πήρε τον μέσο Σολέρ από την Παρί.

Η Σίτι, βρέθηκε πίσω από την Ίπσουιτς, αλλά το ανέτρεψε για το δύο στα δύο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, μετρά 11 συνεχόμενες νίκες Πρέμιερ Λιγκ, ενώ είναι αήττητη 25 σερί. Έχει έξι σερί εκτός έδρας νίκες πρωταθλήματος με σκορ 18-2, δεν έχει δεχτεί γκολ πέντε ταξίδια. O Χάαλαντ, σκοράρει δύο αγωνιστικές, ο Αύγουστος είναι ο αγαπημένος του μήνας, με 16 γκολ σε 10 ματς Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός ο μέσος Μπομπ, αμφίβολοι οι μέσοι Κόβατσιτς, Ρόδρι και ο μεσοεπιθετικός Φόντεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατή η Γουέστ Χαμ και πόσο μάλλον μέσα στην έδρα της, αλλά έχει κάκιστη παράδοση με τη Σίτι. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα, έχει ξεκινήσει φουριόζα, όπως και ο Χάαλαντ. Διπλό με σκόρερ τον Νορβηγό, σε απόδοση 1.88 με τη Novibet.

Βαθμολογία -

31/08/2024Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 6 2 2 0 0 6 1 5
2 Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον 6 2 2 0 0 5 1 4
3 Άρσεναλ Άρσεναλ 6 2 2 0 0 4 0 4
4 Λίβερπουλ Λίβερπουλ 6 2 2 0 0 4 0 4
5 Τότεναμ Τότεναμ 4 2 1 1 0 5 1 4
6 Νιούκαστλ Νιούκαστλ 4 2 1 1 0 2 1 1
7 Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ 4 2 1 1 0 2 1 1
8 Τσέλσι Τσέλσι 3 2 1 0 1 6 4 2
9 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 3 2 1 0 1 3 2 1
10 Φούλαμ Φούλαμ 3 2 1 0 1 2 2 0
11 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 2 1 0 1 2 2 0
13 Άστον Βίλα Άστον Βίλα 3 2 1 0 1 2 3 -1
13 Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ 3 2 1 0 1 2 3 -1
14 Μπόρνμουθ Μπόρνμουθ 2 2 0 2 0 2 2 0
15 Λέστερ Λέστερ 1 2 0 1 1 2 3 -1
16 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 0 2 0 0 2 0 2 -2
17 Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας 0 2 0 0 2 1 4 -3
18 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 0 2 0 0 2 1 6 -5
19 Γουλβς Γουλβς 0 2 0 0 2 2 8 -6
20 Έβερτον Έβερτον 0 2 0 0 2 0 7 -7
Champions League
UEFA Europa League
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr