Ποδόσφαιρο

Championship: Ρολάρει η Λιντς, αυταπάτη η Σάντερλαντ!

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 07:15

Ακόμα μια συναρπαστική αγωνιστική ξεκίνησε στη Τσάμπιονσιπ εχθές, ενώ συνεχίζει σήμερα με τη κύρια δράση της. 

Championship: Ρολάρει η Λιντς, αυταπάτη η Σάντερλαντ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Μπέρνλι, του Σκοτ Πάρκερ, προέρχεται από δύο σερί ήττες χωρίς να πετύχει γκολ για το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ, όπου έχασε μεσοβδόμαδα 2-0 στην έδρα της Γουλβς. Έχει τεράστια αντιπαλότητα με τη γειτόνισσα Μπλάκμπερν, από την οποία δεν έχει χάσει εντός έδρας από το 2010. Εκτός οι μεσοεπιθετικοί Ρέντμοντ, Τρεζόρ και Ράμζι. Αμφίβολοι οι μπακ Αλ Νταχλί, Ντελκρουά, Έκνταλ, Μπέιερ. Πήρε τον μέσο Ανιμπάλ από τη Μάντσεστερ Γ., αλλά έχασε τον βασικό μπακ Ο' Σέι.

Η Μπλάκμπερν, έπεσε θύμα έκπληξης μεσοβδόμαδα, καθώς έχασε 2-1 εντός από την Μπλάκπουλ, παρ’ όλο που προηγήθηκε και έτσι αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ, με την πρώτη φετινή ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα πάντως είναι ψηλά και φιλοδοξεί να κερδίσει στην έδρα της μισητής γειτόνισσας. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, πληρώνει γκολ – γκολ και over 2.5 σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Εκτός ο μπακ Γουόρτον και ο επιθετικός Λέοναρντ. Πήρε δανεικό από Λίβερπουλ τον ταλαντούχο αμυντικό Μπεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γειτονικό ντέρμπι είναι το εν λόγω ματς. Οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και σκοράρουν με συνέπεια στην αρχή του πρωταθλήματος. Goal/goal (1.70) στη Βetsson.

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Κάρντιφ, με αλλαγές στην ενδεκάδα, πάλεψε μεσοβδόμαδα με Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 5-3 εντός έδρας και αποκλείστηκε. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, στρέφεται στο πρωτάθλημα, όπου πήρε τον πρώτο της πόντο μόλις την προηγούμενη αγωνιστική και πέτυχε επίσης το πρώτο γκολ. Εντός έδρας, έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς Τσάμπιονσιπ. Εκτός οι μπακ Φις, Τσουνόντα και Κόλινς και οι επιθετικοί Ετέτε, Ντέιβις, αμφίβολος ο μπακ Τάνερ και οι μέσοι Τέρνμπουλ, Ραλς.

Η Μίντλεσμπρο, με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, έκανε κάκιστη εμφάνιση εντός με Στόουκ και συνετρίβη με 5-0 για το Λιγκ Καπ. Δεν ήταν ό, τι καλύτερο για την ομάδα του Μάικλ Κάρικ, που είναι και δύο παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Το τελευταίο της διπλό πάντως σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, ήταν στο Κάρντιφ. Eκτός οι μπακ Μπανγκουρά, Φαν Ντερ Μπερχ, Λένιχαν και ο μέσος ΜακΓκρι, αμφίβολοι οι Χάουζον, Σμιθ (μπακ) και ο επιθετικός Φορς. Πήρε τον μπακ Μπόρζες από την Κλερμόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κάρντιφ έχει βρει τον μπέλα της με τη Μίντελσμπρο, που τη κάνει ότι θέλει στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Με συνδυασμό τη διάθεση της φιλοξενούμενης να βγάλει αντίδραση, τότε οδηγούμαστε εύκολα στο διπλό. 2 (1.93) στη Betsson.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΝΟΡΙΤΣ

Η Κόβεντρι, ανεβάζει στροφές, καθώς μεσοβδόμαδα κέρδισε 1-0 την Όξφορντ εντός έδρας και πέρασε στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ, ενώ στην Τσάμπιονσιπ, έμεινε αήττητη για δεύτερη σερί αγωνιστική, αν και έχει φέρει όλα τα πιθανά αποτελέσματα στα τρία πρώτα παιχνίδια. Το αρνητικό για την ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, είναι ότι οι μοναδικές ανέπαφες εστίες φέτος, είναι στο Λιγκ Καπ. Έχει κακή παράδοση εντός έδρας απέναντι στη Νόριτς, την οποία κέρδισε τελευταία φορά ως γηπεδούχος, το 2008. Εκτός Ράφαελ (επιθετικός).

Η Νόριτς, παραδόθηκε με ήττα 4-0 εκτός έδρας στην Κρ. Πάλας μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ, όμως οι μπελάδες για τον Γιοχάνες Θόρουπ είναι στο πρωτάθλημα, όπου δεν έχει ακόμα νίκη και αν συνεχίσει έτσι, θα μπει σε πίεση. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη εστία στα πέντε φετινά επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός οι μέσοι Φόρσον, Φάσναχτ, Σόρενσεν και ο επιθετικός Μπαρνς. Πήρε τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Σβάρταου από την Μπρόντμπι, έχασε όμως τον εξτρέμ-σταρ Ρόου (Μαρσέιγ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες δεν έχουν χτίσει ακόμα επίπεδα εμπιστοσύνης με το κοινό, αφού δείχνουν αρκετά ευάλωτες στην αρχή της σεζόν. Over 2.5 (1.65) στη Betsson.

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Ντέρμπι, δεν κατάφερε να σκοράρει μεσοβδόμαδα στην έδρα της Μπάροου για το Λιγκ Καπ και γνώρισε τον αποκλεισμό στα πέναλτι. Η ομάδα του Πολ Γουόρν, στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα, όπου έχει μείνει με τρεις πόντους σε τρεις αγώνες. Έχει σκοράρει σε όλα τα ματς Τσάμπιονσιπ, αλλά έχει δεχτεί τα μισά της γκολ από το 75’ και μετά. Εκτός οι μπακ Ρούνι, Γουίλσον, Κάσιν και ο Μπλάκετ-Τέιλορ (εξτρέμ). Πήρε τον επιθετικό Κιρέουα, δανεικό από τη Γουλβς.

Η Μπρίστολ Σίτι, προηγήθηκε απέναντι στην Κόβεντρι την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά περιορίστηκε στην ισοπαλία, παραμένει όμως αήττητη σε τρεις αγωνιστικές, με ισάριθμα γκολ - γκολ. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ, ψάχνει την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη, έχοντας πάρει μόνο ένα διπλό στο πρωτάθλημα, από τον Φεβρουάριο και μετά. Και στα τρία της φετινά ματς για την Τσάμπιονσιπ, ήταν αυτή που πέτυχε το πρώτο γκολ, αλλά ισοφαρίστηκε σε όλα. Εκτός ΜακΚρόρι, Άτκινσον, Ντίκι (μπακ), Χιρακάουα (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μοιρασμένο παιχνίδι αναμένουμε. Η Μπρίστολ δυσκολεύεται εκτός έδρας και η Ντέρμπι στηρίζεται περισσότερο σε άλλα πράγματα, παρά στα πόδια της. Χ (3.36) στη Betsson.

ΛΙΝΤΣ - ΧΑΛ

H Λιντς, έκαμψε την αντίσταση της Σέφιλντ Γουέν. και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητη τρεις σερί αγωνιστικές και με ανέπαφες εστίες στις τελευταίες δύο. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, τώρα ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν, ούσα αήττητη από το 2018 ως γηπεδούχος από τη Χαλ. Και στα δύο φετινά ματς που σκόραρε στο πρωτάθλημα, το έκανε με τον Άαρονσον. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών. Eνισχύθηκε με τον δανεικό επιθετικό Σόλομον από την Τότεναμ.

Η Χαλ, δεν σκόραρε για πρώτη φορά φέτος, αλλά παράλληλα κράτησε την πρώτη ανέπαφη εστία της και έτσι έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες. Η ομάδα του Τιμ Βάλτερ, δεν έχει κερδίσει πλέον σε πέντε σερί αγώνες Τσάμπιονσιπ, μαζί με την περσινή σεζόν, ενώ από τους τελευταίους επτά, οι πέντε ήταν ισόπαλοι. Εκτός έδρας, έχει μόνο δύο ήττες σε 11 ταξίδια πρωταθλήματος. Eκτός Κάρτραϊτ, Τούταλα (τερμ.), Λόνγκμαν και Σίνικ (επιθ.). Πήρε δανεικό τον μέσο Πουέρτα από τη Λεβερκούζεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λιντς οφείλει να αρχίσει να ρολάρει πιο εύκολα και μία νίκη σήμερα θα τη βοηθήσει σε αυτό. 1 & over 2.5 (2.00) στη Betsson.

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Πόρτσμουθ, προηγήθηκε δύο φορές στο Μίντλεσμπρο την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες και έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο σερί ισοπαλίες, παραμένοντας χωρίς νίκη σε αυτό το επίπεδο από την προηγούμενη παρουσία της, το 2012. Η νεοφώτιστη ομάδα του Τζον Μουσίνιο, έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια φέτος. Εκτός ο επιθετικός Μπίσοπ, αμφίβολοι οι Μέρφι (μέσος), ΜακΙντάιρ, Φάρελ, Πουλ (μπακ). Eνισχύθηκε με Ποτς (μέσος, Γουέστ Χαμ) και Μαχόνι (επιθ., Μπράιτον).

Η Σάντερλαντ, έστω και με δέκα παίκτες λύγισε την Μπέρνλι και είναι μία από τις δύο ομάδες που έχουν τρία στα τρία στην Τσάμπιονσιπ και μάλιστα χωρίς να έχει δεχτεί γκολ, οπότε είναι στην κορυφή. Η ομάδα του Ρετζί Λε Μπρι, μαζί με την περσινή σεζόν, πληρώνει πέντε σερί under 2.5 εκτός έδρας, ενώ κανένα από αυτά δεν ήταν γκολ - γκολ. Εκτός Σέιλτ (μπακ), αμφίβολος ο μπακ Χάγκινς. Τιμωρημένος ο μέσος Νιλ. Έδωσε τον καλό επιθετικό Κλαρκ στην Ίπσουιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Σάντερλαντ λόγω του καλού ξεκινήματός της δίνεται σε τιμές φαβορί. Δεν έγινα ξαφνικά ομαδάρα οι μαύρες γάτες. Είναι δύσκολη έδρα αυτή της Πόρτσμουθ. Goal/goal (1.85) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr