Ποδόσφαιρο

Α' Ολλανδίας: Η Αϊντχόφεν... απλά δεν σταματιέται

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 01:00

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού της Κυριακής (1/9) για την 4η αγωνιστική της Α' Ολλανδίας και δεσπόζει η αναμέτρηση της... ασταμάτητης Αϊντχόφεν!

Α' Ολλανδίας: Η Αϊντχόφεν... απλά δεν σταματιέται

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ολλανδίας.

ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΤΒΕΝΤΕ

Η Ουτρέχτη ήταν με την… πλάτη στον τοίχο, ο Γιανς επενέβη στο ημίχρονο πραγματοποιώντας τέσσερις αλλαγές και η Ουτρέχτη… απέδρασε από την έδρα της Μπρέντα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. “Σαν κλέφτες τη νύχτα” τόνισε αφοπλιστικά ο χρυσός σκορερ Οχάιο! Αήττητη στα τρία πρώτα ματς αφήνει υποσχέσεις και κόντρα στην ισχυρή Τβέντε δίνει το πρώτο κρας τεστ. Εξέτισε ο βασικός πέρυσι μέσος Φράουλο, δεν υπολογίζεται ο χρήσιμος εξτρέμ Μπουτ.

Η Τβέντε δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα καθώς η ομοσπονδία είχε ανακοινώσει την αναβολή της αναμέτρησης με τη Χέρενφεν εκτιμώντας (λανθασμένα) πως οι Τούκερς θα είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η ομάδα του Γιος Όστινχ κέρδισε πάντως έξτρα ξεκούραση καθώς είχαν προηγηθεί τα ματς με τη Σάλτσμπουργκ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (αποκλείστηκε και συνεχίζει στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ). Απέκτησε τον μπακ φαν Ρόι (Ναϊμέγκεν) που προορίζεται για βασικός, σταθερά εκτός ο μέσος Σάντιλεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αήττητες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες, που τώρα δίνουν ένα πραγματικό τεστ εν όψει της συνέχειας. Καμία δεν πείθει για να ποντάρουμε σε αυτή, οπότε θα πάμε με την προϊστορία που λέει έξι συνεχόμενα άντερ. Under 2.5 σε απόδοση 1.97 από την Betsson.

ΤΣΒΟΛΕ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Η Τσβόλε είχε δοκάρι στο θετικό πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη τα βρήκε σκούρα αγωνιζόμενη με δέκα ποδοσφαιριστές από το 63’ και μοιραία λύγισε στην πίεση της Ναϊμέγκεν στα τελευταία λεπτά. Χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές όπου έχει σκοράρει μόλις μια φορά και η νευρικότητα είναι διάχυτη στις τάξεις της, με τους φιλάθλους της να… φωνάζουν για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση. Θα αργήσει να επιστρέψει ο νεοφερμένος μπακ Χόιερ που τραυματίστηκε σοβαρά στην πρεμιέρα, τιμωρημένος ο βασικός μπακ Λουτόντα.

Η Χεράκλες προηγήθηκε δικαίως αλλά δέχτηκε άμεσα την ισοφάριση από τη Βίλεμ και παρότι είχε ευκαιρίες στην επανάληψη (και δοκάρι) περιορίστηκε στην ισοπαλία σε ένα “γεμάτο” πάντως σε φάσεις ματς. Οι Αλμελόερς δεν πείθουν στο ξεκίνημα της σεζόν όπου παραμένουν χωρίς νίκη και δείχνουν να μην έχουν βρει ακόμα αυτοματισμούς, απόρροια των σαρωτικών αλλαγών στο μεταγραφικό καλοκαίρι. Ξανά εκτός οι βασικοί Χορνκαμπ (ε, πρώτος σκόρερ πέρυσι), Χόοχμα (στόπερ), δεν υπολογίζονται και οι νεοφερμένοι Ζαμπούρεκ (μ.) και Κουλένοβιτς (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τρεις σερί ήττες μετράνε οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν θέματα σε όλες τους τις γραμμές. Δύο ισοπαλίες και μία ήττα ο απολογισμός για τους φιλοξενούμενους, που και αυτοί αναζητάνε την πρώτη τους νίκη. Πρέπει να ρισκάρουν και οι δύο για να φτάσουν στους τρεις βαθμούς και αν συμβεί αυτό το ματς θα ανοίξει. Προτιμότερη επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.69 από την Betsson.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Νέα παράσταση από την Αϊντχόφεν που συνέτριψε την προβληματική Αλμίρε. Οι περυσινοί πρωταθλητές σημείωσαν δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο και έριξαν ταχύτητα, για να… ανεβάσουν ρυθμούς στο τελευταίο 25λεπτο με πέντε τέρματα! Τρία ματς, τρεις νίκες για την εκρηκτική ομάδα του Πίτερ Μποζ που έχει… προλάβει να πετύχει 15 γκολ και από νωρίς στέλνει… μηνύματα στους λοιπούς διεκδικητές του τίτλου. Έχασαν το τελευταίο και δίνονται αμφίβολοι οι βασικοι Μπακαγιόκο (εξτρεμ), Σχούτεν (μεσοαμυντικός), δεν υπολογίζονται οι χρήσιμοι Σαϊμπαρί (μέσος) και Ντοστ (μπακ).

Ανάσα για τη Γκο Αχέντ Ιγκλς που επικράτησε άνετα της Βααλβάικ και αδικείται μάλιστα από το τελικό σκορ. Το γρήγορο γκολ του Αντεκάνιε απέβαλε το άγχος ενώ στο 17' απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε από τους ουραγούς. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό τρίποντο για τους “αετούς” που ξεκίνησαν αρνητικά τη σεζόν καθώς πέραν των δύο ηττών που είχαν προηγηθεί, αποκλείστηκαν και στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός εξτρέμ Εντβάρντσεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι περυσινοί πρωταθλητές έχουν μπει φουριόζοι και στη νέα σεζόν. Μοιάζουν ασταμάτητοι και σκοράρουν ακατάπαυστα. Το ζήτημα απέναντι στην προβληματική Γκο Αχέντ Ιγκλς δεν είναι η νίκη, αλλά με όσα γκολ θα την πάρουν. 1/1 και Over 3.5 σε απόδοση 2.00 από την Betsson.

Βαθμολογία -

30/08/2024Eredivisie
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Αϊντχόφεν Αϊντχόφεν 9 3 3 0 0 15 3 12
2 Γκρόνινγκεν Γκρόνινγκεν 7 3 2 1 0 6 2 4
3 Ουτρέχτη Ουτρέχτη 7 3 2 1 0 4 2 2
4 Άλκμααρ Άλκμααρ 7 3 2 1 0 2 0 2
5 Φορτούνα Σιτάρντ Φορτούνα Σιτάρντ 6 2 2 0 0 5 0 5
6 Φέγενορντ Φέγενορντ 5 3 1 2 0 7 3 4
7 Βίλεμ Βίλεμ 5 3 1 2 0 4 2 2
8 Τβέντε Τβέντε 4 2 1 1 0 3 2 1
9 Άγιαξ Άγιαξ 3 2 1 0 1 2 2 0
10 Σπάρτα Ρότερνταμ Σπάρτα Ρότερνταμ 3 3 0 3 0 2 2 0
11 Ναϊμέγκεν Ναϊμέγκεν 3 3 1 0 2 2 3 -1
12 Γκόου Αχέντ Ιγκλς Γκόου Αχέντ Ιγκλς 3 3 1 0 2 2 4 -2
13 Μπρέντα Μπρέντα 3 3 1 0 2 4 7 -3
14 Χέρακλες Χέρακλες 2 3 0 2 1 2 4 -2
15 Χέρενφεν Χέρενφεν 1 2 0 1 1 1 2 -1
16 Τσβόλε Τσβόλε 0 3 0 0 3 1 7 -6
17 Βααλβάικ Βααλβάικ 0 3 0 0 3 2 9 -7
18 Άλμερε Σίτι Άλμερε Σίτι 0 3 0 0 3 1 11 -10
Champions League
Champions League Qualification
UEFA Europa League Qualification
Qualification Playoffs
Relegation Playoff
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr