Ποδόσφαιρο

Α' Πορτογαλίας: Ντερμπάρα στη Λισαβόνα!

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 00:44

Το παιχνίδι της Σπόρτινγκ με τη Πόρτο μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. 

Α' Πορτογαλίας: Ντερμπάρα στη Λισαβόνα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Πορτογαλίας.

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ-AVS

Η Σάντα Κλάρα εξαιρετικά τη σεζόν, από τη στιγμή που μετρά δύο διπλά σε ισάριθμες αποστολές, ενώ έχει χάσει μόνο από την πανίσχυρη Πόρτο. Πολύ καλή εμφάνιση και κόντρας την Κάζα Πία στη Λισαβόνα, δεν της άφησε κανένα περιθώριο αντίστασης. Πολύ θα ήθελε να τριτώσει το καλό κόντρα σε ομάδες στα κυβικά της για να δείξει πως πάει για ψηλά στη φετινή περίοδο. Η δημιουργία και η επίθεση είναι τα όπλα για την ομάδα από τις Νήσους Αζόρες.

Η AVS ξεπέρασε πολύ γρήγορα την βαριά ήττα από την Ζιλ Βιθέντε. Ανασκουμπώθηκε τακτικά, πρόσεξε πολύ την άμυνά της, αξιοποίησε και το γεγονός πως η Γκιμαράες είχε παράλληλες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και έκανε ροτέισον και έτσι πήρε με… τσαμπουκά το πρώτο τρίποντο στη σεζόν. Δεν θα αλλάξει τακτική, ξέρει πως η Σάντα Κλάρα έχει ποιότητα, θα αγωνιστεί εκ νέου συντηρητικά στο νησί. Νοκ άουτ ο δεξιός εξτρέμ Λόπες, ο αριστερός εξτρέμ Μερκάδο και ο στράικερ Νενέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με καλό μάτι βλέπουμε τη Σάντα Κλάρα η οποία έδειξε καλά σημάδια, ακόμα και όταν έχασε. Ειδικά μέσα στην έδρα της και με αυτόν τον αντίπαλο θα τη στηρίξουμε. 1 (1.90) στη Betsson.

ΕΣΤΡΕΛΑ-ΚΑΖΑ ΠΙΑ

Η Εστρέλα έχει αντιληφθεί από νωρίς τις δυσκολίες που την περιμένουν στο υψηλότερο επίπεδο, Η νεοφώτιστη δεν έχει καταφέρει να μαζέψει παραπάνω από έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια, έχοντας πάντως και δύσκολο πρόγραμμα για αρχή. Τώρα στοχεύσει ρεαλιστικά στην πρώτη νίκη στη σεζόν και θα τα δώσει όλα για αυτό κόντρα στην Κάζα Πία. Δυσκολεύεται πολύ στη δημιουργία και το σκοράρισμα. Ένα γκολ ενεργητικό σε τρία παιχνίδια. Πλήρης η αποστολή.

Η Κάζα Πία είναι μια μικρομεσία ομάδα που θέλει να μείνει στην κατηγορία, αλλά από την αρχή της σεζόν φαίνεται πως πρόκειται για δύσκολο χρόνο. Πολλές οι αδυναμίες για την ομάδα από την Λισαβόνα, η οποία δεν μπορεί ούτε να δημιουργήσει ούτε να αμυνθεί σωστά. Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και δεν έχει βάλει ούτε ένα γκολ. Κυριαρχεί απογοήτευση στους πρωτευουσιάνους. Σημαντικές οι απουσίες του εξτρέμ Κίκι και του σέντερ φορ Μέντες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κακή εικόνα έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής, που δείχνουν μεγάλα θέματα στην άμυνα αλλά και σε επίθεση. No goal (1.75) στη Betsson.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ-ΕΣΤΟΡΙΛ

Η Μποαβίστα πήγε για την ισοπαλίας το Φαμαλικάο και επέστρεψε στη βάση της με άδεια τα χέρια. Πληρώνει η ομάδα από το Οπόρτο την επιλογή της να αγωνίζεται άκρως συντηρητικά φροντίζοντας μόνο την αμυντική λειτουργία. Ακόμα και με ομάδες στα κυβικά της δεν δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει με δυσκολία. πρέπει να αλλάξει τακτική στη στοχευμένη αναμέτρηση με την Εστορίλ για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Και τα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος είχαν σκορ 1-0.

Η Εστορίλ δεν μπόρεσε να κάνει σεφτέ στις νίκες στην στοχευμένη αναμέτρηση με την Ζιλ Βιθέντε. Πήρε τον πρώτο βαθμό στη σεζόν αλλά δεν μπορεί αν είναι ικανοποιημένη αφού βάση προγράμματος οι επιτελείς της πόνταραν σε συγκομιδή έξι πόντων ! Για να ανακάμψουν οι κυανοκίτρινοι απαιτείται άμεση βελτίωση στη δημιουργία και τι σκοράρισμα. Δεν έχει το εύκολο γκολ, σπαταλά ευκαιρίες και έχει πετύχει μόνο ένα τέρμα στα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση και έχουν τεράστιο θέμα στο σκοράρισμα. Under 2.5 (1.75) στη Betsson.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ-ΠΟΡΤΟ

Η Σπόρτινγκ ακόμα φέρει βαρέως την ήττα στο Σούπερ Καπ από την Πόρτο σε ματς που προηγείτο με 3-0 ! Έκτοτε έχει βρει ρυθμό και με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις οδηγεί την κούρσα για την υπεράσπιση του τίτλου. Φυσικά θέλει τη νίκη στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι στο πρωτάθλημα για να δείξει πως εξακολουθεί να είναι το αφεντικό. Εξαιρετική στην επίθεση, αλλά με θέματα στην άμυνα, Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η Πόρτο έδειξε με την νίκη της στο Σούπερ Καπ το ξεκίνημα της περιόδου επί της Σπόρτινγκ πως επανέρχεται δριμύτερη για αν της πάρει και το πρωτάθλημα. Άψογη τακτικά στο ξεκίνημα της περιόδου, μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ισοβαθμεί στην κορυφή με τους πρωτευουσιάνους και ήρθε η ώρα να αποδείξουν πως είναι καλύτεροι φέτος. Η άμυνα αποτελεί το θετικό σημείο αναφοράς, αφού δεν έχει δεχθεί γκολ σε τρία ματς πρωταθλήματος. Δεν αλλάζει η ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο άσος της Σπόρτινγκ δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το βάρος του παιχνιδιού. Πολύ χαμηλές οι τιμές του και η Πόρτο δεν είναι καμία ομαδούλα. Over 2.5 (1.75) στη Betsson.

Βαθμολογία -

30/08/2024Primeira Liga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σπόρτινγκ Λισαβόνας Σπόρτινγκ Λισαβόνας 9 3 3 0 0 14 2 12
2 Πόρτο Πόρτο 9 3 3 0 0 7 0 7
3 Φαμαλικάο Φαμαλικάο 9 3 3 0 0 6 0 6
4 Μπράγκα Μπράγκα 7 3 2 1 0 5 2 3
5 Σάντα Κλάρα Σάντα Κλάρα 6 3 2 0 1 6 3 3
6 Μπενφίκα Μπενφίκα 6 3 2 0 1 4 2 2
7 Μορεϊρένσε Μορεϊρένσε 6 3 2 0 1 6 5 1
8 Γκιμαράες Γκιμαράες 6 3 2 0 1 2 1 1
9 Ζιλ Βισέντε Ζιλ Βισέντε 4 3 1 1 1 4 5 -1
10 AVC Φούτμπολ Σαντ AVC Φούτμπολ Σαντ 4 3 1 1 1 4 5 -1
11 Μποαβίστα Μποαβίστα 3 3 1 0 2 1 2 -1
12 Αρούκα Αρούκα 3 3 1 0 2 2 4 -2
13 Ρίο Άβε Ρίο Άβε 3 3 1 0 2 2 5 -3
14 Εστρέλα Εστρέλα 1 3 0 1 2 1 5 -4
15 Εστορίλ Εστορίλ 1 3 0 1 2 1 5 -4
16 Νασιονάλ Μαδέιρα Νασιονάλ Μαδέιρα 1 3 0 1 2 2 8 -6
17 Κάζα Πία Κάζα Πία 0 3 0 0 3 0 6 -6
18 Φαρένσε Φαρένσε 0 3 0 0 3 1 8 -7
Promotion - Champions League (League phase: )
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa League (Qualification)
Promotion - Conference League (Qualification: )
Liga Portugal (Relegation)
Relegation - Liga Portugal 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr