Ποδόσφαιρο

Α' Τουρκίας: Αντίδραση για Γαλατά σε χαμηλές τιμές!

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 07:29

Η Γαλατασαράι προέρχεται από τον αποκλεισμό μεσοβδόμαδα, οπότε παραμένει σε μια κατάσταση σοκ ακόμα, με την αντίδραση και τη νίκη σήμερα να είναι μονόδρομος. 

Α' Τουρκίας: Αντίδραση για Γαλατά σε χαμηλές τιμές!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Τουρκίας.

ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Η Ρίζεσπορ δε μπόρεσε να κοντράρει τη Φενέρμπαχτσε και γνώρισε τη συντριβή με 0-5. Υπέστη έτσι την πρώτη της ήττα σε τρία παιχνίδια, όπου έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα. Γενικά, πρόκειται για μία ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες, δύσκολα θα μπορέσει να διακριθεί. Δε δείχνει, πάντως, να έχει θέμα όσον αφορά στην παραμονή της. Οι δύο από τους τρεις αγώνες της έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός ο αμυντικός Χόιερ (2/0) και ο μέσος Κεσέρ.

Η Κασίμπασα προηγήθηκε 2-0 κόντρα στην Αδανα Ντεμίρσπορ, και ενώ στο 0-0 η αντίπαλος της έχασε πέναλτι, αλλά δε μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα της και περιορίστηκε στο 2-2, δεχόμενη το 2ο γκολ στο 93’! Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία και ενώ παραμένει χωρίς νίκη, μετά και την εντός έδρας ήττα 2-3 από την Κόνιασπορ στην πρεμιέρα. Και τα τρία παιχνίδια της έχουν έρθει Goal/Goal. Αναμένεται να παίξει χωρίς προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επιθετικές ομάδε και οι δύο και αναμένουμε ένα ανοιχτό ματς. Η Ρίζεσπορ προέρχεται και από συντριβή, οπότε είναι μυστήριο το πως θα δράσει στην ομάδα. Over 2.5 (1.78) στη Betsson.

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

H Kόνιασπορ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από την Μποντρούμ, μείωσε στο τέλος του πρώτου ημίχρονου, αλλά στο 88’ δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα και έχασε 1-3. Μετά την εκτός έδρας νίκη (3-2) κόντρα στην Κασίμπασα, στην πρεμιέρα, έκτοτε υπέστη δύο διαδοχικές ήττες και προβληματίζει. Και τα τρία παιχνίδια της έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Εκτός ο αμυντικός Κάλουσιτς και ο μέσος Γιαζγκλίτσι (2/0).

Η Καϊσερίσπορ έχει δώσει όλο κι όλο ένα παιχνίδι, στις 17 Αυγούστου, όπου έχασε 1-2 από τη Σίβασπορ. Προηγήθηκε στο σκορ, ισοφαρίστηκε γρήγορα και στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε 2ο γκολ. Στο 74’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά δε μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και να φτάσει στην ισοφάριση. Πέρυσι, κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, τερματίζοντας δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ευελπιστεί φέτος να έχει πιο άνετη χρονιά, ωστόσο διαθέτει αρκετές αδυναμίες και πιθανόν να αντιμετωπίσει προβλήματα. Εκτός είναι ο αμυντικός Χοσεϊνί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κόνιασπορ στηρίζεται άμεσα στην έδρα της αλλά η αμυντική της λειτουργίας έχει πολλά κενά. Είναι ένα κλικ πιο κοντά στη νίκη, αλλά μας δίνει την αίσθηση ότι θα δεχθεί γκολ. Goal/goal (1.83) στη Betsson.

ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Η Ντεμιρσπόρ έχασε πέναλτι στο 13' στην έδρα της Κασίμπασα και το πλήρωσε, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0. Δεν τα παράτησε, μείωσε άμεσα, πίεσε και βρήκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Πρώτος βαθμός στο τρέχον πρωτάθλημα, είναι προφανές ότι θα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα στο ανασταλτικό σκέλος για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα. Γίνεται προσπάθεια για προσθήκες στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου. Θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν απουσίες, θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η Γαλατά δεν είχε αγώνα πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα για να κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει της ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουγκ Μποίς. Ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας και θα αρκεστεί στο Γιουρόπα, αλλά το χειρότερο είναι ότι η εικόνα της ήταν για συντριβή. Στα... δέντρα οι οπαδοί, όπως συνηθίζεται, ζητούν την παραίτηση τόσο του τεχνικού Οκάν Μπουρούκ, όσο και της διοίκησης. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με «δύο στα δύο», αν και δεν είχε τόσο πειστική παρουσία. Εκτός οι Σάντσες (α. 1/0) και Γεσιλγιούρτ (α.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γαλατά προέρχεται από αποκλεισμό που τη σόκαρε στην Ευρώπη. Της στοίχισε σημαντικά αυτό και θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα. Λογικά θα φτάσει στη νίκη γιατί και οι γηπεδούχοι δεν είναι στα καλά τους. 2 (1.44) στη Betsson.

ΓΚΟΖΤΕΠΕ - ΜΠΟΝΤΡΟΥΜΣΠΟΡ

Η Γκεζτέπε είχε πρωταρχικό στόχο το 0-0 στην έδρα της Αλάνια. Προσέγγισε το ματς συντηρητικά και δέχθηκε πίεση, προηγήθηκε κόντρα στη ροή, για να ισοφαριστεί άμεσα. Τουλάχιστον άντεξε και πήρε τον βαθμό. Μόνο ισοπαλίες έχει να επιδείξει έπειτα από τρεις αγωνιστικές, διόλου άσχημη εξέλιξη από τη στιγμή που δεν έβγαλε το πιο εύκολο πρόγραμμα. Σκοράρει με συνέπεια, ίσως θα χρειαστεί ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο βασικός πορτιέρε Οζτσιμέν (2 συμ.), χωρίς έτερα προβλήματα.

Η Μποντρουμσπόρ απαίτησε τη νίκη από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στην Κόνιασπορ και την πήρε δικαίως. Προηγήθηκε 2-0 και παρά το ότι δέχθηκε τη μείωση του σκορ σε κομβικό σημείο, μετά την ανάπαυλα ήταν συμπαγής, έφτασε και σε 3ο τέρμα. Πρώτοι βαθμοί στο πρωτάθλημα, ήρθαν με σχετικά πειστικό τρόπο και η μεταστροφή στην εικόνα οφείλεται κυρίως στο ότι παρουσίασε σημαντική βελτίωση στα μετόπισθεν. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού έχουν τεθεί ο αμυντικός Οζνταμάρ και οι μέσοι Ακπινάρ και Ερντιλμάν (χωρίς συμμετοχή φέτος όλοι τους).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν μεγάλες διαφορές. Ήρθαν μαζί στη κατηγορία οπότε είναι άμεση η αντιπαλότητα με κοινό σκοπό. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

Βαθμολογία -

30/08/2024Süper Lig
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Φενερμπαχτσέ Φενερμπαχτσέ 7 3 2 1 0 8 2 6
2 Εγιουπσπόρ Εγιουπσπόρ 7 3 2 1 0 6 2 4
3 Μπεσίκτας Μπεσίκτας 6 2 2 0 0 6 2 4
4 Γαλατασαράι Γαλατασαράι 6 2 2 0 0 4 2 2
5 Istanbul Basaksehir Istanbul Basaksehir 4 2 1 1 0 5 3 2
6 Σίβασπορ Σίβασπορ 4 3 1 1 1 2 2 0
7 Ανταλιασπόρ Ανταλιασπόρ 4 3 1 1 1 5 6 -1
8 Ρίζεσπορ Ρίζεσπορ 4 3 1 1 1 3 7 -4
9 Γκεζτέπε Γκεζτέπε 3 3 0 3 0 3 3 0
10 Γκαζιαντέπ Γκαζιαντέπ 3 2 1 0 1 1 1 0
11 Samsunspor Samsunspor 3 2 1 0 1 1 2 -1
12 Κόνιασπορ Κόνιασπορ 3 3 1 0 2 5 7 -2
13 Μποντρουμσπόρ Μποντρουμσπόρ 3 3 1 0 2 4 6 -2
14 Κασίμπασα Κασίμπασα 2 3 0 2 1 5 6 -1
15 Αλάνιασπορ Αλάνιασπορ 2 3 0 2 1 4 6 -2
16 Trabzonspor Trabzonspor 1 1 0 1 0 0 0 0
17 Χατάισπορ Χατάισπορ 1 3 0 1 2 4 6 -2
18 Αντάνα Ντέμιρσπορ Αντάνα Ντέμιρσπορ 1 3 0 1 2 3 5 -2
19 Kayserispor Kayserispor 0 1 0 0 1 1 2 -1
Promotion - Champions League (League phase: )
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa League (Qualification)
Promotion - Conference League (Qualification: )
Relegation - 1. Lig

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr