Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Eξαιρετική η Στουρμ Γκρατς!

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 00:08

Τρεις πολύ ενδιαφέρον αναμετρήσεις έχει η σημερινή Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας. 

Α' Αυστρίας: Eξαιρετική η Στουρμ Γκρατς!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Αυστρίας.

ΑΟΥΣΤ. ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ – ΜΠΛΑΟΥ-ΒΑΪΣ ΛΙΝΤΣΕΡ

Στο εκατοστό του παιχνίδι, ο κόουτς Πάκουλτ είδε την Κλάγκενφουρτ να επικρατεί στο Τιρόλο απέναντι στην Βάτενς. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Αούστρια και παράλληλα η πρώτη φορά που η αμυντική γραμμή κράτησε και το μηδέν στην εστία. Τώρα η ομάδα ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη από τα τέλη Απρίλη. Τέσσερα ματς δίχως τρίποντο (0/1/3) αλλά όλα έληξαν Under 2,5. Μεσοβδόμαδα είχε ματς κυπέλλου με την Ζίγκεντορφ και νίκησε 5-0. Κανένα σημαντικό πρόβλημα.

Απέναντι στην εντυπωσιακή Ραπίντ Βιέννης ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή. Η ομάδα του Σάιμπλενερ κατάφερε να κερδίσει εύκολα και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της. Μεσοβδόμαδα είχε ματς κυπέλλου με την Βελς και νίκησε 1-0. Μέχρι στιγμής φέτος, σε τέσσερις αγώνες έχει χάσει μόνο από την Σάλτσμπουργκ και μάλιστα εκτός. Μακριά από το γήπεδό της έχει μια νίκη στους τελευταίους δεκατρείς αγώνες (1/4/8). Το νέο απόκτημα ο δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερματοφύλακας Βίτεκ, αγωνίστηκε άμεσα. Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες έρχονται από σημαντικές και καλές νίκες, οπότε η ψυχολογία θα είναι με το μέρος τους. Πάντως υπάρχουν αδυναμίες στην άμυνα οι οποίες μπορούν να επιφέρουν γκολ στο ματς. Over 2.5 (1.78) στη Betsson.

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΓΚΡΑΤΣΕΡ

Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της αντιπάλου της. Μεσοβδόμαδα είχε παιχνίδι κυπέλλου εκτός έδρας με την Λάφνιτς και νίκησε άνετα 6-0. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Μάρκους Σοπ είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας καθώς δεν έχει πετύχει κάποια νίκη (0/1/2). Στο γήπεδό της δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς (0/1/3). Υπάρχει νέο πρόβλημα η απώλεια του τραυματία επιθετικού Χάβελ (3 ματς).

Συνεχίζει να περιμένει για την πρώτη νίκη στην μεγάλη κατηγορία μετά από 17 χρόνια. Έχασε δίκαια από την Βόλφσμπεργκερ μειώνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, πολύ αργά με το σκορ ήδη στο 4-0. Τέσσερα ματς φέτος δίχως νίκη (0/2/2) και με τρία Goal/Goal και Over 2,5 καθώς αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ότι μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Μεσοβδόμαδα είχε παιχνίδι κυπέλλου με την Ράιχεναου και την διέλυσε με 9-0 για να προκριθεί εύκολα. Μοναδική απουσία ο στόπερ Κρόιτσιγκλερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι κακή ομάδα η φιλοξενούμενη, ίσα ίσα είναι μχαητική, αλλά πιστεύουμε πως είναι η ώρα της γηπεδούχου να πάρει μια νίκη. Είχε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή και τώρα μπορεί να ισορροπήσει. 1 (2.03) στη Betsson.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – WSG ΤΙΡΟΛ

Δεν έκανε την καλύτερη εμφάνισή της αλλά με την ποιότητά της και την αυτοπεποίθηση της πρωταθλήτριας κατάφερε να πάρει τη νίκη δίκαια απέναντι στην Άλταχ. Μετά την ήττα της πρεμιέρας έχει αντιδράσει όπως έπρεπε, με τρεις νίκες που έχουν φέρει ηρεμία πριν αρχίσει το δύσκολο πρόγραμμα με την Ευρώπη. Μεσοβδόμαδα είχε ματς κυπέλλου εκτός έδρας η ομάδα του Ίλτσερ με την Ριντ και νίκησε 3-1. Στο γήπεδό της είναι αήττητη στους τελευταίους έξι αγώνες (5/1/0). Κανένα πρόβλημα.

Δεν έκανε αρκετά πράγματα επιθετικά για να αξίζει αποτέλεσμα με την Κλάγκενφουρτ. Ηττήθηκε δίκαια και ίσως το σκορ είναι κολακευτικό. H ομάδα του κόουτς Σέμλιτς έχει στερέψει επιθετικά μετά τα δύο γκολ της πρεμιέρας στη νίκη απέναντι στην Αλταχ. Από εκεί και πέρα δεν σκοράρει και φυσικά, δεν νικάει (0/1/2) με τα ματς να λήγουν στο Under 2,5. Στο κύπελλο έπαιξε με την Ντόιτσλαντσμπεργκερ και νίκησε 4-2 με ανατροπή του σκορ. Τραυματίες οι φορ Άνσελμ (4 ματς), Χίντερζιερ (3 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Στουρμ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει αρκετά εύκολο έργο σήμερα. Εξάλλου το μαρτυράνε και οι αποδόσεις. 1/1 (1.90) στη Betsson.

Βαθμολογία -

30/08/2024Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 9 3 3 0 0 9 3 6
2 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 9 4 3 0 1 6 2 4
3 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 7 4 2 1 1 7 7 0
4 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 7 4 2 1 1 6 4 2
5 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 7 4 2 1 1 4 4 0
6 Αλτάχ Αλτάχ 6 4 2 0 2 6 5 1
7 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 6 4 2 0 2 9 8 1
8 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 4 4 1 1 2 3 7 -4
9 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 4 4 1 1 2 2 4 -2
10 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 3 4 1 0 3 4 6 -2
11 Γκράτσερ Γκράτσερ 2 4 0 2 2 6 9 -3
12 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 1 3 0 1 2 2 5 -3
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr