Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Με φόρα η Γιουνγκ Μπόις!

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 00:43

Με ψυχολογία και γεμάτη αυτοπεποίθηση έρχεται η Γιουνγκ Μπόις, μετά τη πρόκρισή της στην Ευρώπη. 

Α' Ελβετίας: Με φόρα η Γιουνγκ Μπόις!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ελβετίας.

ΙΒΕΡΝΤΟΝ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Η Ιβερντόν είχε χτίσει ένα μίνι αήττητο σερί τις τελευταίες αγωνιστικές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά της το χάλασε η Βασιλεία. Ηττήθηκε εκτός έδρας για το πρωτάθλημα με 2-0, σε ένα ματς που δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Με αυτή την εμφάνιση δεν μπορούσε να ζητήσει πολλά πράγματα, με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά. Δεν έχει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα, ενώ σε πέντε αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς. Πολλές οι απουσίες, που φτάνουν τις 6 στο σύνολο.

Η Γκρασχόπερς ύστερα από τις υποχρεώσεις του κυπέλλου και ενός φιλικού που έδωσε με τη Μπάγερν, επέστρεψε δυναμικά στο πρωτάθλημα. Κέρδισε την ανεβασμένη Σιόν με 3-1 εντός έδρας. Άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού και έκτοτε όλα έγιναν πιο απλά. Ισοφαρίστηκε στο 59΄προσωρινά, αλλά αυτό δεν τη πτόησε. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη για το πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό. Λόους, Κέμπτερ και Μπαμπούνσκι είναι εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκρασχόπερς σίγουρα δεν έγινε υπερομάδα μετά τη προηγούμενη νίκη της, αλλά και η Ιβερντόν δεν βλέπεται. 2 DNB (1.76) στη Betsson.

ΣΙΟΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Η Σιόν δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γκρασχόπερς και ηττήθηκε με 3-1. Η αντίπαλός της την αιφνιδίασε από πολύ νωρίς, αφού σκόραρε μόλις στο πρώτο λεπτό. Βρήκε την ισοφάριση που τόσο ήθελε στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ήταν αρκετό, φεύγοντας με άδεια χέρια από το ματς. Πάντως μέχρι στιγμής έχει καλή παρουσία στη σεζόν και είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Τρεις νίκες και δύο ήττες έχει στα τελευταία παιχνίδια της. Εκτός ο Ζιγκλέρ.

Η Βασιλεία δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα στην αρχή της σεζόν. Προσπαθεί να αφήσει πίσω της τα λάθη της περσινής χρονιάς και μέχρι στιγμής το καταφέρνει. Κέρδισε και την Ιβερντόν στο τελευταίο της παιχνίδι, δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Συμπλήρωσε 4 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλει να επιστρέψει δυναμικά στα πλέι οφ και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τη φετινή χρονιά. Σε no goal εξελίχθηκαν τα 4 τελευταία παιχνίδια της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βασιλεία στη παρούσα φάση είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει τη ψυχολογία στα ύψη. Η Σιόν μέσα στην έδρα της είναι πολύ καλή και υπολογίσιμη δύναμη. Over 2.5 (1.57) στη Betsson.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ – ΛΩΖΑΝΗ

Μπορεί στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι για το πρωτάθλημα η Γιουνγκ Μπόις να υπέπεσε σε γκέλα, όμως πέτυχε τον μεγαλύτερό της στόχο. Κέρδισε δύο φορές τη Γαλατασαράι και πήρε το εισιτήριο για τη φάση του Τσάμπιονς Λιγκς. Στο δεύτερο και μεσοβδόμαδο παιχνίδι έφυγε με το διπλό από τη Τουρκία με 0-1. Παρότι ήταν σε θέση αουτσάιντερ, κατάφερε να φέρει τη σειρά στα μέτρα της. Σε πελάγη ευτυχίας η ομάδα και οι οπαδοί της. Άφησε πίσω της το κακό ξεκίνημα της χρονιάς.

Η Λωζάνη ηττήθηκε στο τελευταίο χρονικά παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας στη Ζυρίχη με σκορ 2-0. Αυτή ήταν η 3η σερί ήττα για το πρωτάθλημα, δείχνοντας πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μόλις μία νίκη έχει στο πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει και τη 2η χειρότερη άμυνα. Στο κύπελλο κέρδισε την ερασιτεχνική Τσάμπελ με 0-7, για να γευτεί μια νίκη μετά από καιρό. Μοναδική απουσία ο Πόατι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γιουνγκ Μπόις μετά την επική πρόκριση που πήρε μέσα στη Τουρκία, προχωράει με διαφορετική ψυχολογία. Θα φτάσει σήμερα στη νίκη. 1 & over 1.5 (1.86) στη Betsson.

Βαθμολογία -

30/08/2024Super League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ζυρίχη Ζυρίχη 10 4 3 1 0 10 4 6
2 Λουκέρνη Λουκέρνη 10 5 3 1 1 10 6 4
3 Βασιλεία Βασιλεία 9 5 3 0 2 14 5 9
4 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 9 4 3 0 1 9 4 5
5 Σιόν Σιόν 9 5 3 0 2 9 5 4
6 Λουγκάνο Λουγκάνο 9 4 3 0 1 9 6 3
7 Σερβέτ Σερβέτ 9 5 3 0 2 9 13 -4
8 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 4 5 1 1 3 6 9 -3
9 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 4 5 1 1 3 3 9 -6
10 Λωζάνη Λωζάνη 3 4 1 0 3 6 12 -6
11 Yverdon Sport Yverdon Sport 2 5 0 2 3 4 9 -5
12 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 2 5 0 2 3 6 13 -7
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr