Ποδόσφαιρο

Β' Γερμανίας: Παιχνίδι με τα γκολ

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 01:00

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 4η αγωνιστική στην Β' Γερμανίας και θα στηριχθούμε σε επιλογές με γκολ.

Β' Γερμανίας: Παιχνίδι με τα γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β' Γερμανίας.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Καλά οργανωμένο αμυντικά το Αμβούργο αλλά απογοητευτικό επιθετικά. Έχασε το ντέρμπι του Βορρά από το Αννόβερο δίκαια και πρέπει να προβληματιστεί. Ο κόουτς Στέφεν Μπάουμγκαρτ βλέπει την ομάδα του να έχει μόνο μια νίκη σε τρία παιχνίδια φέτος (1/1/1). Επιστρέφει στο γήπεδό της όπου είναι αήττητη τρία ματς (2/1/0). Έχει δεχτεί γκολ σε όλους τους αγώνες της και δεν θα έχει και τον τιμωρημένο αρχηγό και βασικό στόπερ Σόνλαου (3 ματς). Εκτός και ο ακραίος επιθετικός Γιάτα (2 ματς/1 ασίστ).

Για ακόμη ένα παιχνίδι είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες, υψηλότερο δείκτη xGoals από τον αντίπαλο αλλά... έχασε. Θέμα ποιότητας και η ήττα από την Κάιζερσλαουτερν καθώς η Πρόισεν Μούνστερ καταλαβαίνει με σκληρό τρόπο πόσο δύσκολη είναι η κατηγορία. Δεν έχει νίκη σε τρεις αγώνες φέτος η ομάδα του Ζάσα Χίλντμαν και πλέον δεν έχει σκοράρει και στους τελευταίους δύο. Μεσοβδόμαδα είχε και ματς για το κύπελλο Γερμανίας απέναντι στη Στουτγκάρδη και έχασε 5-0. Σημαντική απουσία ο επιθετικός Μπάτμαζ (2 ματς/1 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι, που έχουν ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Bundesliga, πηγαίνουν στο ματς ως μεγάλο φαβορί. Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι, που έχουν στόχο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, είναι αουτσάιντερ. Η λογική λέει ότι οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν τη νίκη και με πειστικό τρόπο μάλιστα για να ανέβουν και ψυχολογικά. Προτιμότερη επιλογή το 1 και Over 2.5 σε απόδοση 1.74 από την Betsson.

ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ - ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Όποιος και να έπαιρνε τη νίκη στον αγώνα με την Καρλσρούη θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες έφτιαξαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες στο ματς και σίγουρα ο κόουτς Στέφεν πρέπει να είναι ικανοποιημένος. Βήματα προόδου από την ομάδα του, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Παρόλα αυτά χρειάζονται και νίκες. Η Έλβερσμπεργκ πλέον δεν έχει πάρει τρίποντο στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην δεύτερη κατηγορία (0/2/3). Παραμένουν εκτός ο στόπερ Γέκελ, ο μέσος Ντράγκον και ο επιθετικός Τσίμερσιντ.

Ήταν η καλύτερη ομάδα μέχρι να δεχτεί το πανέμορφο γκολ ισοφάρισης από τη Νυρεμβέργη. Στην συνέχεια κανείς δεν ρίσκαρε και η ισοπαλία ήρθε λογικά. Μετά από τρία παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να νικήσει (0/1/2) η ομάδα του Λίμπερκνεχτ ενώ μαζί με το Κύπελλο οι τρεις τελευταίοι αγώνες της έχουν ολοκληρωθεί στο Goal/Goal. Στα τελευταία δύο ματς για το πρωτάθλημα άνοιξε το σκορ αλλά δεν νίκησε. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Ελ Ιντρίσι (1 ματς). Εκτός οι Μπουένο και Χόλαντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Oι δύο ομάδες χρειάζονται νίκες και για να έρθουν πρέπει να ρισκάρουν και να επιτεθούν. Αμφότερες έχουν αμυντικά θέματα και δύσκολα να κρατήσουν το μηδέν πίσω. Το ματς αναμένεται ανοικτό και αναμένουμε να μπουν γκολ. Προτιμότερη επιλογή το G/G και Over 2.5 σε απόδοση 1.69 από την Betsson.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Η Νυρεμβέργη με το ωραίο γκολ του Σέβτσικ πήρε ισοπαλία στην έδρα της Ντάρμσταντ χωρίς να κάνει καλή εμφάνιση. Επίσης θετικό ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, βρέθηκε να χάνει αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει αποτέλεσμα. Εντός έδρας έχει δύο συνεχόμενες νίκες και τελευταία φορά που πέτυχε τρεις ήταν Μάρτιος του 2023. Όλα τα παιχνίδια της φέτος έχουν λήξει Goal/Goal. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Γιάντερ (2 ματς/1 γκολ). Εκτός οι Χάντβερκερ, Χόφμαν, Γκόλερ.

Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία στην αναμέτρηση με την Σάλκε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν ως το τέλος για τη νίκη. Και οι δύο είχαν ευκαιρίες. Η ομάδα του Κρίστιαν Τιτς παραμένει αήττητη μετά από τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα (1/2/0). Από τα τελευταία δέκα ματς τα έξι έχουν λήξει ισόπαλα (2/6/2). Μακριά από το γήπεδό της μετράει τρία συνεχόμενα Goal/Goal και Over 2,5. Νέα απώλεια ο επιθετικός Μάρουσιτς (2 ματς). Εκτός οι τραυματίες Μπόκχορν, Λάιπερτς και Ατίκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γκολ, θέαμα, όσα βάλουμε και όσα φάμε τα παιχνίδια των δύο ομάδων μέχρι στιγμής. Δυσκολεύονται να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, αλλά μπροστά θα την βρουν την λύση. Ρίσκο να πάμε σε σημείο, γι' αυτό θα πάμε στα... σίγουρα. G/G και Over 2.5 σε απόδοση 1.75 από την Betsson.

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΧΕΡΤΑ

Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι με την Πρόισεν Μούνστερ αλλά στο τέλος η επιμονή και η ατομική ποιότητα της Κάιζερσλαουτερν έκανε την διαφορά. Πάλι σκόραρε ο Άχε (2 ματς/2 γκολ) που αποδεικνύεται και φέτος σημαντικό όπλο για την ομάδα. Καλή εκκίνηση στην σεζόν για την ομάδα του Μάρκους Άνφανγκ η οποία έχει ήδη επτά βαθμούς και είναι αήττητη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες (3/1/0). Εκτός έχεις έξι Goal/Goal στα τελευταία επτά ματς. Επιστρέφει από τιμωρία ο κεντρικός αμυντικός Τουρέ. Κανένα άλλο πρόβλημα.

Η Χέρτα αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα με την πεισματάρα αμυντικά Ρέγκενσμπουργκ. Έμεινε όμως με παίκτη παραπάνω στο 76ο λεπτό και πολιόρκησε την αντίπαλη εστία με αποτέλεσμα να νικήσει. Η απώλεια του επιθετικού Ταμπάκοβιτς (Χόφενχαϊμ) αποδυναμώνει αρκετά την ομάδα αλλά, βελτιώνει τα οικονομικά. Αήττητη για δύο ματς η ομάδα του Κρίστιαν Φιέλ και όλα τα παιχνίδια της φέτος έχουν λήξει στα 2-3 γκολ καθώς είναι πιο σοβαρή αμυντικά σε σχέση με πέρσι. Παραμένουν τραυματίες οι σημαντικοί επιθετικά Σέσα και Ρίζε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα της Κάιζερσλαουτερν μέχρι στιγμής είναι πιο πειστική. Είναι αήττητη, μετρώντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία, και βγάζει μια σταθερότητα στο παιχνίδι της. Δεν πείθει η Χέρτα ότι μπορεί να πάρει το τρίποντο στην έδρα των ποιοτικών γηπεδούχων. Προτιμότερη επιλογή το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.10 από την Betsson.

Βαθμολογία -

30/08/20242. Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πάντερμπορν Πάντερμπορν 7 3 2 1 0 6 3 3
2 Φορτούνα Ντίσελντορφ Φορτούνα Ντίσελντορφ 7 3 2 1 0 4 1 3
3 Αννόβερο Αννόβερο 7 3 2 1 0 3 0 3
4 Καρλσρούη Καρλσρούη 7 3 2 1 0 6 4 2
5 Καϊζερσλάουτερν Καϊζερσλάουτερν 7 3 2 1 0 5 3 2
6 Γκρόιτερ Φιρτ Γκρόιτερ Φιρτ 5 3 1 2 0 6 4 2
7 Μαγδεμβούργο Μαγδεμβούργο 5 3 1 2 0 5 3 2
8 Κολωνία Κολωνία 4 3 1 1 1 8 4 4
9 Σάλκε Σάλκε 4 3 1 1 1 8 6 2
10 Νυρεμβέργη Νυρεμβέργη 4 3 1 1 1 6 5 1
11 Χέρτα Βερολίνου Χέρτα Βερολίνου 4 3 1 1 1 4 3 1
12 Αμβούργο Αμβούργο 4 3 1 1 1 3 3 0
13 Ρέγκενσμπουργκ Ρέγκενσμπουργκ 3 3 1 0 2 1 4 -3
14 Έλβερσμπεργκ Έλβερσμπεργκ 2 3 0 2 1 4 5 -1
15 Πρ. Μούνστερ Πρ. Μούνστερ 1 3 0 1 2 1 4 -3
16 Ντάρμσταντ Ντάρμσταντ 1 3 0 1 2 2 6 -4
17 Ούλμ 1846 Ούλμ 1846 0 3 0 0 3 2 5 -3
18 Μπράουνσβαϊγκ Μπράουνσβαϊγκ 0 3 0 0 3 2 13 -11
Promotion - Bundesliga
Promotion - Bundesliga (Promotion)
2. Bundesliga (Relegation)
Relegation - 3. Liga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr