Ποδόσφαιρο

Super League: "Μάχες" σε Βικελίδης και Αγρίνιο

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 00:10

Δύο παιχνίδια για την 3η στροφή της Super League με ένα ζευγάρι που κοιτάζει... ψηλά και μια μονομαχία ουραγών. Αναμετρήσεις "κλειστές" που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Super League:

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League.

ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη στης Σέρρες και ήδη έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους από το αντίστοιχο ξεκίνημα πέρσι, όταν είχε και πάλι εκτός έδρας τα δύο πρώτα παιχνίδια. Με τον Πανσερραϊκό έκανε και μία πειστική εμφάνιση και έδωσε υποσχέσεις στον κόσμο του. Αυτό είναι το πρώτο ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της, αλλά θα γίνει χωρίς κόσμο λόγω της τιμωρίας που της επιβλήθηκε. Ο Μάντζιος δεν υπολογίζει πάλι τον τιμωρημένο εξτρέμ Σουλεϊμάνοφ, επιστρέφει ο μέσος Ζουλ.

Μετά τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, ο Αστέρας Τρίπολης έχασε από τον Βόλο εντός έδρας, παρουσιάζοντας και πάλι μία σημαντική διαφορά, που είχε και πέρσι. Καλύτερος και πιο επικίνδυνος μακριά από το γήπεδο του, παρά σ’ αυτό. Έτσι, θα πάει στην Θεσσαλονίκη με στόχο να επαναλάβει ό,τι και στην πρεμιέρα. Ο Αστέρας έχει ένα επιπλέον κίνητρο, να «σπάσει» το αρνητικό σερί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου έχει οχτώ σερί ήττες. Αγωνιστικά, από πρόβλημα προέρχεται ο μπακ Άλχο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά από δύο συνεχόμενα ματς εκτός έδρας όπου μάζεψε 4 βαθμούς ο Άρης επιστρέφει σπίτι του, αλλά δεν θα έχει την στήριξη των φιλάθλων του λόγω τιμωρίας. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, αλλά οι Αρκάδες μόνο εύκολη ομάδα δεν είναι. Το έδειξαν άλλωστε στην πρεμιέρα όπου και νίκησαν με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά η εντός έδρας ήττα από τον Βόλο τους... προσγείωσε. Κλειστά είναι μέχρι στιγμής τα παιχνίδια και των δύο ομάδων. Under 2.5 σε απόδοση 1.77 από την Betsson.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με δύο ήττες, στην πρεμιέρα μπορούσε να την αποφύγει χάνοντας πέναλτι στο τέλος του αγώνα με την Λαμία, ενώ με τον ΠΑΟΚ άντεξε ένα ημίχρονο. Σε κάθε περίπτωση θέλει να κάνει… σεφτέ στο πρωτάθλημα και το ματς με τον Πανσερραϊκό είναι κρίσιμο. Ο Πετράκης είδε ότι η ομάδα του μπορούσε να πετύχει περισσότερα και περιμένει βελτίωση και στην αποτελεσματικότητα. Επιστρέφει ο στόπερ Σιέλης, από προβλήματα προέρχονται οι αμυντικοί Μπακάκης, Στάγιτς και ο μέσος.

Στην ίδια κατάσταση είναι και ο Πανσερραϊκός. Καλή προσπάθεια στην Τούμπα, αλλά ήττα και έχασε και στο δεύτερο ματς, αυτήν τη φορά στο γήπεδο του από τον Άρη. Η ομάδα των Σερρών δείχνει ότι έχει και φέτος δυνατότητες, αλλά θέλει και αποτελέσματα. Ο Γρηγορίου ενδέχεται να κάνει αλλαγές, απών αναμένεται να είναι πάλι ο μεσοεπιθετικός Μαρίνος, ενώ από πρόβλημα προέρχεται και ο μέσος Χατζηστραβός. Η ενίσχυση συνεχίζεται με την απόκτηση του μέσου Χαμέντ και του νεαρού γκολκίπερ Σακαλίδη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Αγρίνιο, με τις δύο ομάδες να "καίγονται", και ας είναι ακόμη πολύ νωρίς, για ένα θετικό αποτέλεσμα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Κολλημένες στον πάτο με 0 βαθμούς και αμφότερες θα παίξουν κυρίως για την αποφυγή της ήττας, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα γκέλα. Under 2.5 σε απόδοση 1.65 από την Betsson.

Βαθμολογία -

30/08/2024Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 6 2 2 0 0 5 2 3
2 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 6 2 2 0 0 4 1 3
3 ΑΕΚ ΑΕΚ 4 2 1 1 0 4 1 3
4 Λαμία Λαμία 4 2 1 1 0 2 1 1
5 Άρης Άρης 4 2 1 1 0 2 1 1
6 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 3 2 1 0 1 1 2 -1
7 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 3 2 1 0 1 1 1 0
8 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 3 2 1 0 1 1 1 0
9 Ατρόμητος Ατρόμητος 2 2 0 2 0 2 2 0
10 Καλλιθέα Καλλιθέα 1 2 0 1 1 1 2 -1
11 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 1 2 0 1 1 0 1 -1
12 ΟΦΗ ΟΦΗ 1 2 0 1 1 1 4 -3
13 Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός 0 2 0 0 2 2 4 -2
14 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 0 2 0 0 2 0 3 -3
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.