Ποδόσφαιρο

Β' Γαλλίας: Από όλα έχει το... μενού

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 - 00:22

Με επτά αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Β' Γαλλίας και οι στοιχηματικές επιλογές... ποικίλλουν.  

Β' Γαλλίας: Από όλα έχει το... μενού

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β' Γαλλίας.

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ - ΠΟ

Η Γκρενόμπλ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Λοριάν, στη συνέχεια δέχθηκε και 2ο γκολ και έχασε 0-2. Είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρα νίκη 2-1 κόντρα στη Λαβάλ στην πρεμιέρα και γνώρισε την πρώτη απώλεια βαθμών. Εκτός οι αμυντικοί Νεστόρ (1/0), Τσαπσέτ (1/0), Ξαντίπ, ο μέσος Τουρέ κα ι ο επιθετικός Τιό.

Η Πο επικράτησε 1-0 της Καέν, με τη νίκη να έρχεται με δραματικό τρόπο, καθώς από το 32’ έπαιζε με δέκα παίκτες και από το 56’ με εννέα! Σημείωσε την πρώτη της επιτυχία, ενώ διατηρείται αήττητη έπειτα και από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Κλερμόν στην πρεμιέρα. Τιμωρημένοι ο μέσος Ενζλόμ (2/0) και ο επιθετικός Μπουταΐμπ (2/2). Εκτός ακόμη οι αμυντικοί Μποτό (1/0) και Ομπιάνγκ και οι μέσοι Μπόμπινσον (1/0) και Μπεσνάρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πο βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και πολύ σκληρή για να πεθάνει μέχρι στιγμής. Θετικότατο το ξεκίνημα της σεζόν και σίγουρα η ψυχολογία της βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Η Γκρενόμπλ από την άλλη δείχνει λιγάκι αλλοπρόσαλλη και όχι στο βαθμό ετοιμότητας που θα επιθυμούσε. Προτιμότερη επιλογή το Χ σε απόδοση 3.36 από την Betsson.

ΜΑΡΤΙΝΓΚ - ΜΠΑΣΤΙΑ

Η Μαρτίνγκ χρησιμοποιεί ως έδρας το «Βελοντρόμ» της Μασσλίας. Στο τελευταίο ματς με την Ανεσί προηγήθηκε με 1-0, ισοφαρίστηκε, στη συνέχεια έφτασε στο 3-1, δέχθηκε γκολ και «σφράγισε» τη νίκη της (4-2) με τέρμα στο 87’. Πήρε τους πρώτους της βαθμούς, έπειτα από την εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Λοριάν στην πρεμιέρα. Εκτός είναι ο αμυντικός Χατζέμ και οι μέσοι Ορινέλ, Μοντιέλ και Τλιλί.

Η Μπαστιά, έπειτα από ένα ισορροπημένο ματς, επικράτησε 1-0 της Αμιάν. Είχε ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ, γλίτωσε σε δύο περιπτώσεις στο τέλος. Σημείωσε την πρώτη της νίκη, ενώ διατηρείται αήττητη έπειτα και από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μετς στην πρεμιέρα και έχει ξεκινήσει καλά στη σεζόν. Εκτός οι αμυντικοί Μενιαντέρ (1/0) και Λουμπατιέρ (9/0) και οι μέσοι Μπιανκίνι (1/0) και Τραορέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mαρτίγκ έρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-2 επί της Ανεσί και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό. Η Μπαστιά, έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν με τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια και δείχνει πιο δεμένη ομάδα. Δεν ξεφεύγουν τα ματς των φιλοξενούμενων οπότε δεν περιμένουμε τρέλες. Under 2.5 σε απόδοση 1.65 από την Betsson.

ΚΑΕΝ - ΑΝΕΣΙ

Η Καέν έχασε 0-1 από την Πο, παρά το γεγονός ότι η αντίπαλος της από το 32’ έπαιζε με δέκα παίκτες και από το 56’ με εννέα! Είχε δοκάρι κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Έχει πραγματοποιήσει αρνητικό ξεκίνημα, καθώς δεν έχει βαθμό, ενώ δεν έχει πετύχει ούτε γκολ, μετά και την εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Παρί στην πρεμιέρα. Εκτός οι αμυντικοί Τραορέ, Ανρί και Εντίμ και ο επιθετικός Μεντί.

Η Ανεσί βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 από τη Μαρτίνγκ, ισοφάρισε, στη συνέχεια δέχθηκε 2ο γκολ, μείωσε 2-3 και στο 87’ δέχθηκε τη… χαριστική βολή (2-4). Προβλημάτισε η αμυντική της συμπεριφορά. Δε μπόρεσε έτσι να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Ντάντερκ στην πρεμιέρα και υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών. Εκτός οι αμυντικοί Σουκούνα και Μαόπ και ο μέσος Ντεμονσί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χωρίς γκολ και βαθμό η Καέν μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Τα πράγματα είναι ζόρικα και η πίεση την... πνίγει. Από την άλλη, η Ανεσί προέρχεται απο βαριά ήττα και θέλει να επιστρέψει στην εμφάνιση της πρεμιέρας. Περίεργο ζευγάρι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Under 2.5 σε απόδοση 1.90 από την Betsson.

ΝΤΑΝΚΕΡΚ - ΡΟΝΤΕΖ

Η Ντανκέρκ στο παιχνίδι με την Παρί είδε τους βαθμούς να… πετούν μέσα από τα χέρια της, καθώς μέχρι το 77’ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, ωστόσο στα εναπομείναντα λεπτά δέχθηκε τρία γκολ και έχασε 2-3! Αρνητικό το ξεκίνημα της καθώς σε δύο ματς έχει υποστεί ισάριθμες ήττες, μετά και το εντός έδρας 0-2 από την Ανεσί στην πρεμιέρα. Εκτός ο αμυντικός Σενεβίλ (1/0) και ο μέσος Γκριμπ.

Η Ροντέζ έχασε από τη Μετς με 1-3, με το παιχνίδι να έχει κριθεί ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3, ενώ στο 45’+4’ έμεινε και με δέκα παίκτες. Στο 54’ η αντίπαλος της έχασε και πέναλτι. Αρνητικό το ξεκίνημα της, καθώς παραμένει χωρίς βαθμό, έπειτα και από την εκτός έδρας ήττα 0-1 από την Αζαξιό στην πρεμιέρα. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ζαν (2/0), εκτός και ο αμυντικός Λιπίνσκι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο ομάδες με θέματα στα μετόπισθεν που δεν έχουν ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα και η εικόνα τους προβληματίζει. Θα πρέπει να ρισκάρουν και να βγουν μπροστά για να αρχίσουν να παίρνουν νίκες. Για σημείο ούτε λόγος, θα πάμε με τα γκολ. Over 2.5 σε απόδοση 1.95 από την Betsson.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ

Η Γκινγκάμπ, έπειτα από ένα ισορροπημένο ματς, επικράτησε 1-0 της Λαβάλ, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι και εκατέρωθεν ευκαιρίες. Εχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα καθώς σε δύο παιχνίδια έχει πετύχει ισάριθμες νίκες, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ, έπειτα και από την ευρεία εντός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στην Τρουά στην πρεμιέρα. Εκτός οι αμυντικοί Λεμονιέ (1/0) και Γκομίς και ο μέσος Μεργκέμ.

Η Ρεντ Σταρ προηγήθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα με την Αζαξιό και αυτό το γκολ ήταν αρκετό ώστε να φτάσει στη νίκη (1-0), σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Πήρε τους πρώτους της βαθμούς, μετά την εκτός έδρας ήττα 0-3 από την Αμιάν στην πρεμιέρα. Δίνει βάρος στην άμυνα. Εκτός οι αμυντικοί Μεγιαπίγια και Ντουκουρέ, ο μέσος Εκμαγιέρ (1/0) και οι επιθετικοί Σισέ (1/0) και Ανανί (1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο νίκες με μηδέν παθητικό και πρώτη θέση για την Γκινγκάμπ, που δείχνει αρκετά σοβαρή σε αυτό το σημείο της σεζόν. Η Ρεντ Σταρ προέρχεται από την πρώτη της νίκη, αλλά δεν δείχνει ικανή να κάνει τη ζημιά στην πρωτοπόρο. 1 σε απόδοση 1.81 από την Betsson.

ΑΖΑΞΙΟ - ΤΡΟΥΑ

Η Αζαξιό βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Ρεντ Σταρ, δε μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια και έχασε 0-1. Είχε πάντως τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν έδωσε συνέχεια στην εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Ροντέζ στην πρεμιέρα και γνώρισε την πρώτη απώλεια βαθμών. Μπορεί να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. Εκτός οι τερματοφύλακες Σολακάρο (3 συμμ.) και Μισέλ.

Η Τρουά, σε ένα ισορροπημένο ματς, έχασε 0-1 από την Κλερμόν. Είχε δοκάρι στο 89' κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, την αδικεί το αποτέλεσμα. Εχει πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα, καθώς δεν έχει βαθμό, ενώ δεν έχει πετύχει ούτε γκολ, μετά και τη «βαριά» εκτός έδρας ήττα με 0-4 από την Γκινγκάμπ στην πρεμιέρα. Καλείται να γίνει πιο αποτελεσματική. Εκτός ο μέσος Ολαϊτάν και ο επιθετικός Ντονγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στηρίζεται στην έδρα της κυρίως η Αζαξιό, που δείχνει πιο έτοιμη από την Τρουά μέχρι στιγμής. Δεν βρίσκονται σε κατάσταση για να πάρουν το τρίποντο οι φιλοξενούμενοι και το ματς θα κριθεί στα σημεία. Προτιμότερη επιλογή το N/G σε απόδοση 1.68 από την Betsson.

ΚΛΕΡΜΟΝ - ΠΑΡΙ

Η Κλερμόν, έπειτα από ένα ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, επικράτησε 1-0 της Τρουά. Κινδύνεψε, πάντως, με την αντίπαλο της να έχει δοκάρι κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Σημείωσε την πρώτη της νίκη, ενώ διατηρείται αήττητη μετά την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Πο, στην πρεμιέρα. Εκτός είναι οι μέσοι Ρασάνι, Μπουτόμπα και Τσαμ και οι επιθετικοί Τουρέ (1/0) και Ινσό (1/0).

Η Παρί πήρε τη νίκη (3-2) κόντρα στην Ντάντερκ με απίστευτο τρόπο, καθώς μέχρι το 77’ ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, ωστόσο κατάφερε στα εναπομείναντα λεπτά να σημειώσει τρία γκολ! Εχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα με «2 στα 2», έπειτα από και από την εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 κόντρα στην Καέν στην πρεμιέρα. Εκτός οι αμυντικοί Κολοτζιέτσακ (1/0), Σεργκί και Κορέ και οι επιθετικοί Ζαμπάρι (1/0) και Αμέλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο στα δύο και ψυχολογία στα ύψη για την Παρί, που δείχνει χαρακτήρα μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της. Από νίκη προέρχεται η Κλερμόν, που εύκολα ή δύσκολα βρίσκει δίχτυα και αναμένουμε ένα ναοικτό ματς. Προτιμότερη επιλογή το G/G στο 1.83 από την Betsson.

Βαθμολογία -

29/08/2024Ligue 2: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ 6 2 2 0 0 5 0 5
2 Παρί Παρί 6 2 2 0 0 5 2 3
3 Λοριάν Λοριάν 6 2 2 0 0 3 0 3
4 Μετς Μετς 4 2 1 1 0 4 2 2
5 Πο Πο 4 2 1 1 0 3 2 1
6 Κλερμόν Κλερμόν 4 2 1 1 0 3 2 1
7 Μπαστιά Μπαστιά 4 2 1 1 0 2 1 1
8 Αμιάν Αμιάν 3 2 1 0 1 3 1 2
9 Μαρτίγκ Μαρτίγκ 3 2 1 0 1 4 3 1
10 Αννεσύ Αννεσύ 3 2 1 0 1 4 4 0
11 Αζαξιό Αζαξιό 3 2 1 0 1 1 1 0
12 Γκρενόμπλ Γκρενόμπλ 3 2 1 0 1 2 3 -1
13 Ρεντ Σταρ Ρεντ Σταρ 3 2 1 0 1 1 3 -2
14 Λαβάλ Λαβάλ 0 2 0 0 2 1 3 -2
15 Ντινκέρκ Ντινκέρκ 0 2 0 0 2 2 5 -3
16 Ροντέζ Αβεριόν Ροντέζ Αβεριόν 0 2 0 0 2 1 4 -3
17 Καέν Καέν 0 2 0 0 2 0 3 -3
18 Τρουά Τρουά 0 2 0 0 2 0 5 -5
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr