Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Χαρτς - Πλζεν, οι Τσέχοι έχουν χαρακτήρα

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 - 23:46

Οι Σκωτσέζοι υποδέχονται την Πλζεν με μειονέκτημα ενός γκολ, το οποίο όμως ίσως να αποδειχτεί αρκετό για την Πλζεν με βάση την εικόνα που έδειξε στο πρώτο ματς. 

Προκριματικά Europa League: Χαρτς - Πλζεν, οι Τσέχοι έχουν χαρακτήρα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Χαρτς - Πλζεν
Ώρα: 21:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 995

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Χαρτς

Άντεξε ως τις καθυστερήσεις του αγώνα με την Πλζεν αλλά τελικά λύγισε και μάλιστα με αυτογκόλ. Η ομάδα του Νέισμιθ μπορεί να έκανε και την καλύτερη της εμφάνιση φέτος. Στο πρωτάθλημα έχει έναν βαθμό μετά από τρεις αγώνες μετά την ήττα από την Μάδεργουελ εκτός έδρας με 3-1. Στο γήπεδό της τρέχει ένα καλό αήττητο σερί δώδεκα αγώνων για όλες τις διοργανώσεις (8/4/0).
Μόνιμα εκτός οι μέσοι Νιέουβενχοφ και Μπανιγκίμε. Ο κόουτς ελπίζει να έχουν έρθει κάποια απαραίτητα έγγραφα για να μπορέσει να αγωνιστεί ο νέος Κολομβιανός μπακ Σαλασάρ.


Βικτόρια Πλζεν

Πολλές τελικές προσπάθειες στο πρώτο ματς αλλά οι περισσότερες χωρίς να απειληθεί η εστία των Σκωτσέζων. Νίκη με λίγη τύχη στο φινάλε και πλέον, φαβορί. Σε αντίθεση με την αντίπαλό της πήρε ανάσες το σαββατοκύριακο καθώς δεν έδωσε κάποιο ματς. Στην Ευρώπη φέτος έχει μόνο νίκες σε τρία παιχνίδια η ομάδα του Κόουμπεκ ενώ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος ακόμη δεν έχει ηττηθεί. Σε δέκα παιχνίδια μετράει επτά νίκες (7/3/0).
Ο επιθετικός Καμπόνγκο (1 ματς) είναι απώλεια ενώ λείπει μόνιμα και ο Ντουροσίνμι. Συνηθισμένες οι απώλειες Μπάιερ, Χέιντα, Σικόρα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.15 3.25 2.22 1.84 1.9 1.3 3.3 1.72 2 1.61 1.31 1.32
Χαρτς - Βικτόρια Πλζεν / Εκτίμηση

Πήρε «ρεπό» στο πρωτάθλημα η Πλζεν και θα είναι πιο ξεκούραστη στον επαναληπτικό αλλά επιπλέον έχει τη φόρμα που δεν έχει η αντίπαλός της. Βάσει δεδομένων θα μπορέσει να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα προσέχοντας τα μετόπισθεν. Χ2 και ΝG στο 2,87 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr