Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Παναθηναϊκός- Λανς, στοιχηματικός ρεαλισμός στο 2,22

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 00:00

Μία από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές μάχες των τελευταίων ετών δίνει ο Παναθηναϊκός που καλείται να ανατρέψει το 2-1 του «Φελίξ Μπολάρ» και να πάρει την πρόκριση επί της Λανς

Προκριματικά Conference League: Παναθηναϊκός- Λανς, στοιχηματικός ρεαλισμός στο 2,22

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός- Λανς
Ώρα: 21:00 (COSMOTE SPORT 2 HD) - Κωδ. ΟΠΑΠ: 988

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα έναντι της Λανασς γα 70 λεπτά, κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Φώτη Ιωαννίδη και έμειξε ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης. Δεν θα είναι εύκολο κόντρα στους ποιοτικούς Γάλλους, αλλά οι πράσινοι θα τα παίξουν όλα για όλα για να μην τελειώσει νωρίς το ευρωπαϊκό ταξίδι.
Γενική είσοδο δέκα ευρώ στο ΟΑΚΑ έβαλε η διοίκηση που διασφαλίζει και τα μεταφορικά έξοδα από την επαρχία. Θέλει τον κόσμος το πλευρό της η ομάδα σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία, δύσκολα έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό όπου και πάλι αποδοκιμάστηκε!
Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Γερεμέγιεφ που στη βραδινή προπόνηση της Τετάρτης έκανε θεραπεία για διάστρεμμα και η συμμετοχή του στο ματς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντραγκόφσκι, Κότσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Τετέ, Μπακασέτας. Τζούρισιτς, Ιωαννίδης

Λανς

Η Λανς αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για 70 λεπτά πήρε την νίκη επί του Παναθηναϊκού και έδειξε πως διαθέτει την ποιότητα για να περάσει αυτή στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Κρατούν χαμηλούς τόνους οι Γάλλοι δεν υποτιμούν τον αντίπαλο, ξέρουν πως η αποστολή τους την Αθήνα δεν θα είναι εύκολη. Δεν θα αλλάξουν τακτική, επιθετική θα είναι ξανά η προσέγγιση.
Ο αριστερός μπακ Μεντίνα που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς θα απουσιάσει από την ρεβάνς. Πολύ καλή εμφάνιση και κόντρα στην Μπρεστ, όπου επικράτησε με 2-0 και έκανε το «δύο στα δύο» στο Σαμπιονά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.6 3.4 2.6 1.91 1.82 1.32 3.15 1.65 2.08 1.48 1.3 1.48
Παναθηναϊκός - Λανς / Εκτίμηση

Κακά τα ψέματα, όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι η αποστολή του Τριφυλλιού. Το γκολ του Ιωαννίδη άφησε ανοικτό το παράθυρο της ελπίδας, αλλά απέναντι στην ποιοτική και φορμαρισμένη Λανς, οι «πράσινοι» πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι για να περάσουν. Οι Γάλλοι είναι πολύ δύσκολο να χάσουν με δύο γκολ διαφορά. Πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω. Αν όμως ο Παναθηναϊκός βρει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το ματς θα ανοίξει. Απ' το στόμα μας και στου... Ιωαννίδη του αφτί. G/G και over 2,5 στο 2,22 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.