Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ, rotation και προσοχή

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 00:00

Το 4-0 της Τούμπας δείχνει πάνω-κάτω και τη διαφορά των δύο ομάδων που δίνει στον επαναληπτικό διαδικαστικό χαρακτήρα και στον Λουτσέσκου την ευκαιρία να κάνει κάποιες αλλαγές. Πάντως, όπως τόνισε ο Ρουμάνος, περιμένει από τους παίκτες του να πάρουν τη νίκη. 

Προκριματικά Europa League: Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ, rotation και προσοχή

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ
Ώρα: 22:00 (Novasports Prime) - Κωδ. ΟΠΑΠ: 999

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σάμροκ Ρόβερς

Μια άτυχη στιγμή και μια αποβολή. Αυτά έκριναν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Παρά την μεγάλη προσπάθεια των Ιρλανδών ήταν θέμα ποιότητας από ένα σημείο και μετά, και με παίκτη λιγότερο. Τώρα ψάχνει θαύμα για να προκριθεί αλλά την μάχη θα την δώσει και έτσι κι αλλιώς είναι στους ομίλους του . Είχε ματς πρωταθλήματος με την Γκάλγουεϊ και έμεινε στο 1-1.
Με πολλές αλλαγές σε αυτό το ματς η Σάμροκ. Τιμωρημενοι ο δεξιός μπακ Χόνοχαν (33 ματς/2 γκολ/2 ασίστ) και ο στόπερ Κλίρι (30 ματς/1 γκολ/1 ασίστ), ενώ απόντες θα είναι και ο βασικός χαφ Ντάραχ Νάτζεντ, όπως και ο βασικός επιθετικός, Άαρον Γκριν. Αμφίβολος και ο μπακ Κλαρκ (27 ματς/2 γκολ).

ΠΑΟΚ

Μέχρι να βρει το πρώτο γκολ δυσκολεύτηκε ο ΠΑΟΚ. Μετά όλα ήταν εύκολα και με παίκτη παραπάνω. Η λογική λέει ότι η πρόκριση έχει κριθεί αλλά ο κόουτς Λουτσέσκου πάντα θέλει τη νίκη. Πριν πάει να παίξει στην Ιρλανδία είχε παιχνίδι πρωταθλήματος εντός έδρας με τον Παναιτωλικό και νίκησε 2-0. Αήττητος στα δύο Ευρωπαϊκά ματς φέτος εκτός έδρας (1/1/0). Στο νίκησε τελευταία φορά εκτός τον Οκτώβριο του 2018.
Χωρίς τον Μπράντον Τόμας (4 ματς) ο οποίος μένει εκτός με τραυματισμό. Δύσκολο να παίξει και ο Κουλιεράκης.

Πιθανή ενδεκάδα: Κοτάρσκι, Σάστρε, Όττο, Μιχαϊλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Καμαρά, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τσάλoφ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6.5 4.5 1.45 2.1 1.68 1.4 2.8 1.82 1.87 2.67 1.19 1.1
Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ / Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου στο τιμόνι, έχει αφήσει πίσω του τις «κρίσεις ταυτότητας» και τη συνήθεια του παρελθόντος να κάνει τα εύκολα, δύσκολα. Θα κατέβει για να πάρει το ματς απέναντι σε μία μέτρια ομάδα και σαφώς κατώτερή του, όμως οι αλλαγές που θα γίνουν ίσως επιτρέψουν στους Ιρλανδούς να πετύχουν το γκολ.
G/G και over 2,5 στο 2,27 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.