Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Σερβέτ - Τσέλσι, μπορούν 2η νίκη οι μπλε!

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 00:28

Η Τσέλσι χωρίς να πιεστεί μπορεί να φτάσει σε μια δεύτερη νίκη και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. 

Προκριματικά Conference League: Σερβέτ - Τσέλσι, μπορούν 2η νίκη οι μπλε!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σερβέτ - Τσέλσι.

Πρώτος αγώνας: Τσέλσι - Σερβέτ 2-0

Ώρα:21:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 993

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σερβέτ

Η Σερβέτ ήξερε εκ των προτέρων πως έπεσε στη χειρότερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσε να της τύχει πριν τους ομίλους παρόλα αυτά πάλεψε όσο γινόταν στο Λονδίνο και θεωρητικά μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την πρόκριση στην Γενεύη, Το μόνο βέβαιο είναι πως οι Eλβετοί δεν έχουν το παραμικρό άγχος και αυτό είναι το μοναδικό τους όπλο. Δεν έχουν ξεκινήσει πάντως καλά στη σεζόν, ενδεικτικό και το απίστευτο 0-6 από την Βασιλεία πρόσφατα στο πρωτάθλημα. Στην Ελβετική Λίγκα πάντως πήραν ρεπό το περασμένο Σαββατοκύριακο για να πάνε ξεκούραστοι οι παίκτες στη ρεβάνς με τους Άγγλους.

Τσέλσι

Η Τσέλσι πήρε μια διαδικαστική νίκη κόντρα στην Σερβέτ, προφανώς θα πάει για μία ακόμα στη Γενεύη. Τρομερή η ποιότητα των λονδρέζων για το επίπεδο της διοργάνωσης είναι το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έχουν αρχίσει και βρίσκουν τα πατήματά τους και θέλουν μόνο νίκες και καλές εμφανίσεις. Έπειτα από ξεκίνημα με γκρίνια στην Πρέμιερ Λιγκ, επιτέλους εμφάνιση ανάλογη των κυβικών της στο Γουλβερχάμπτον όπου έριξε έξι γκολ την Κυριακή ! Ο κόουτς Έντσο Μαρέσκα έχει στη διάθεσή του πληθώρα παικτών, λογικά θα προβεί εκ νέου σε επιλεκτικό ροτέισον.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.85 4.35 1.54 2.57 1.44 1.61 2.17 1.6 2.15 2.25 1.18 1.15
Σερβέτ - Τσέλσι / Εκτίμηση

Όσο επικίνδυνη να είναι η Σερβέτ εντός έδρας, σίγουρα δεν έχει τη ποιότητα της Τσέλσι. Οι μπλε προέρχονται και από μεγάλη νίκη επί της Γουλβς, οπότε η καλή ψυχολογία θα είναι ένα έξτρα μπουστ. Σε ικανοποιητικές τιμές το διπλό. 2 (1.70) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr